Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Karmenuza eu i-am schimbat brusc laptele de la Milumil 1 la Milumil 2 exact la 4 luni, insa a durut-o rau burtica si in ziua urmatoare am inceput sa o facem treptat. Trecerea a durat 5 zile, dar nu a mai durut-o burtica. Iti ajunge o punga de Milumil 1.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

a, da si eu am incercat schema cu combinat da cred ca m-a tinut o zi dupa care am trecut pe 2 pt ca il manca evident cu o mult mai mare placere

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata

Azi e ultima zi cand sunt singura cu bb, diseara vine soacra-mea si apoi de lunea viitoare bona. Si parca imi pare rau, ma obisnuisem cu el asa sa fie numai al meu, cu tot terorismul dupa el . Ma duc sa ma culc ca ma deprim...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Acum la primul somn (ca iar s-a trezit la 7 fara 10) s-a culcat si Vladut intr-o parte. E un scump.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna dimineata tuturor !

Vad ca multe dintre voi aveti probleme cu DA la copilasi .Maaare bataie de cap ! Si citi doctori atitea opinii ! Va spun din experienta mea cu baiatul cel mare .Poate mai tineti minte ca vara trecuta ma plingeam mereu de bubitele lui .Am si poze si o sa-mi fac timp odata sa vi le arat (nu promit ca reusesc azi ).Eram cu burta la gura si eu umblam cu el pe la diferiti doctori doar ca sa isi dea ei cu parerea , ca leac tot nu i-am gasit .

O singura dr (dermatolog) a spus de DA ,restul au zis ca e o aberatie si mi-au spus ca e ba alergie , ba o reactie de la febra prea mare ( sudamina eczematica ), ba au dat vina pe lamblia . Desi nu am vrut sa accept ca e vorba de DA ,acum inclin sa cred ca asta e . A tinut mititelul regim strict ,i-am introdus incet cite un aliment suspectat de mine si ... nimik .A luat si tratament naturist pt viermisori , dar bube i-au mai aparut .

Ce spunea dr dermatolog despre dermatita : ca ccc copiii cu tenul deschis ,blonzi sint predispusi la asa ceva , ca nu trece decit la pubertate , ca bubite ii vor aparea mereu atunci cind va avea sistemul imunitar scazut si vor fi provocate de un aliment alergen .Ce e mai rau,spunea ea , ca elementul alergen se poate schimba in timp : acum ar pute fi ,de ex. oul , peste o perioada ciocolata samd.

Ce tratament mi-a recomandat ea : la inceput , Advantan , dar a provocat o reactie urita ,urita .Adica s-a umplut de bube si mai tare .Spuneai ca avea piele de crocodil . Apoi au inceput sa se cojeasca ( parca napirlea saracul ).L-am uns apoi cu un unguent foarte scump , Elidel , dar situatia nu s-a imbunatatit .O alta dr . mi-a recomandat bai cu amidon si cu tarite de griu , asa cum spunea si Antoanela , si pielea a inceput sa isi revina .In plus mi-a mai dat un unguent pe baza de cortizon , dar m-a avertizat sa nu il folosesc mai mult de 5 zile .

Cind era mic , la citeva luni , facea o iritatie pe piele , ca o urticarie , de la uleiuri pt corp . De aceea nu le folosesc nici la Tudor .

Sper sa reusesc totusi sa pun azi niste poze .Va anunt eu .

Acum trebuie sa pregatesc bagajul .Plecam la munte in we , in gasca mare (11 perechi ).La Slanic .Abia astept .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Aseara Ana a mancat prima data cu lingurita cereale!!! Si i-au placut, la prima lingurita a fost circumspecta dar apoi a infulecat tot! (sau aproape tot ca s-au mai dus un pic si pe bavetica); Dupa cereale a halit 130ml de lapte si s-a culcat; Sunt f. mandra, sper sa n-aiba probleme! Ideea este ca s-a sculat mai repede decat de obicei si toti spun sa-i dam cereale seara ca tin mai bine de foame, hmmm;
Fetelor care vreti sa treceti pe 2 (ma refer la lapte) aveti grija sa scrie pe cutie de la 4 luni, fara gluten, fara zahar!
Kid, eu tot cu Nestle sunt, fata mea mananca Nan1, pe cutiile de Nan2 scrie ca de la 6 luni (asa cum imi spusesei tu) si doctorita mi-a zis sa mai stau, sa nu-i dau inca Nan2; sa incep cu cereale de la Milubrei sau Milupa pe care scrie obligatoriu 4 luni; eu i-am luat cu orez si porumb Miluvit si Milubrei cu cereale si banana; aseara i-am dat Miluvit, am zis sa nu-i dau asa repede banana, asa ca fata mea a mancat aseara un fel de mamaliga!
Kristinutza, sa te faci repede bine si sa vii aici la conversatii!!! Ma bucur ca esti mai bine!
Fetelor, eu am facut cerealele in farfurie si farfuria si lingurita le-am spalat bine dar nu le-am sterilizat ca cica nu se sterilizeaza; voi sterilizati astea? azi incerc sa-i dau cerealele cu bibe, oare curg prin tetina de hrana groasa - ca ieri am achizitionat si 2 tetine din astea de la Nuk! Sau sa incerc tot cu lingurita daca mananca asa? SI care-i treaba cu bibe de la Chicco cu lingurita? Care-i avantajul? Curge direct in lingurita? Nu murdaresti mai multe vase?
Tonnia, multa multa sanatate!!! Nu stiu ce sa-ti zic, ai facut tot felul de investigatii, du-te si la dr. Stanciu; cu somnul sta bine Dinu, e normal sa doarma cam 15 ore pe zi si oricum sunt zile si zile; a mea are zile cand nu doarme aproape deloc si seara e f. obosita si plange si zile cand doarme de rupe; incearca si cu diversificarea, poate nu-i place lapticul...
Cristina, ce-ati mai petrecut!s-a auzit pana la mine!
Lia Mia LA MULTI ANI!!!
BAFTA FETELOR CARE DAU EXAMENE!!!
Eu nu cred c-as mai avea rabdare acum cel putin...dar am dat si eu destule la viata mea ca mi-a trebuit si masterat

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata!

Multumesc tare mult fetelor care au scris despre experientele lor cu bubitele bebeilor . Vad ca toate care ati folosit Mustela ati fost multumite, asa ca o s-o incerc si eu. Ai dreptate, Kid, daca nu il ung zdravan pe Matei cand iesim afara e dezastru.
De bai cu amidon nu stiam, incercam si asta, Anto !
Acum vad ca e mai bine decat ieri, sper sa il tina.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Kid, arata super bine Alex! I-au trecut foarte frumos petele!
Aseara la baita mi s-a parut ca fata mea are pielea un pic buburoasa pe piept dar simteam chestia asta numai la mana, cu okiul nu se vede nimik; si dupa baita cand am sters-o nu mai era buburoasa la pipait; ce sa fie kestia asta? ca va tot aud cu dermatita asta si taica-su e alergic la polen, la puf d-ala de zboara de la salcami...
Raluca, multumim ca ne-ai dat vesti de la Kristinutza
Ioana, spune-ne pe larg ce vezi cand deschizi frigiderul?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Tonnia, fi-mea mananca si ea cam prost de ceva timp; acum 2-3 saptamani manca prea mult cam 1100-1200ml pe zi, acum 10 zile manca cam 800-900 ml/zi si acum, de vreo 3 zile mananca cam 600-700 (nu ajunge la 700, mai degraba bate spre 600); nu stiu ce are; mi-aduc aminte ca si Dinu a avut perioade cand manca foarte mult iar acum e in cealalta extrema; si eu i-am facut analize si au iesit bune cu exceptia calciului care a iesit un pic peste limita superioara (si cica ar fi un motiv ca nu mananca bine)
Mi-am trecut si eu valorile la 3 luni in listutza, Deeapui ti le-am trecut si tie!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Am reusit sa pun poze in albumul Bubite

Am uitat sa va spun ca fetele de pe forum de la subiectul despre DA au vazut pozele si ele au spus ca nu e DA .

Dar de atunci , Mihnea a mai facut n-spe serii de bubite si de fiecare data aratau altfel .

Alea din poze nu il mincau pt ca nu se scarpina , dar a avut in ultimul timp si din astea care il deranjau . A ramas si cu ceva semne ,dar speram ca bronzul de la vara viitoare sa le acopere .
Am mai folosit pasta cu apa , preparat luat de la farmacie , care usca bubitele .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput