Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna seara mamici dragute,

Mi-am culcat si eu odorul care a capatat un obicei. La masa de seara mancam laptic de la mami dar in biberon si cu cereale. Apoi ne mai uitam vreo 20 minute pe pereti si la final cerem somniferul> adica titi, din care molfaim vreo 2-3 minute pana adormim bustean.

Eu sunt putin cam ingrijorata caci a cam trecut la program de 5 mese pe zi si la astea mananca destul de putin, doar masa de seara face exceptie.

In prima luna si Alexandru avea pe piele niste bubite, drept pentru care eu am trecut la masuri totale. Schimbat detergentul iar acum folosesc unul special pentru copii si nu mai adaug balsam iar pt corp am spalat cu mustela si am uns cu Trixerra. Acum folosim si noi Klorane si totul pare ok.

Am o intrebare, poate ma lamureste cineva. Cand am deschis DC am fost intampinata cu un mesaj "Accesul la forumul DC ti-a fost restrictionat" - stiti cumva ce e asta si de ce??? Tare sunt nelamurita. Sa ma lumineze si pe mine cineva, please!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Pitu - si Luca are acelasi gen de bubite pe obrajori. E adevarat ca nu sunt decat doua sau trei pe fiecare obraz. Dna dr mi-a spus ca sunt de la laptic sau exces de foliculina la mine si ca vor trece de la sine, nu trebuie sa-mi fac griji. Tu o mai alaptezi pe Clara?

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

deea o sa incerc sa pun si cartea cealalta, dar va dura ceva, ca trebuie sa am timp sa o asez (mi-a fost lene pana acum ), cea trimisa era deja asezata de la Mary.

Alinam ce stie sa facca mingea dupa care se intinde Vladut (si eu vreau)?

Noapte buna...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

In alta ordine de idei, am repurtat astazi o adevarata victorie in fata sistemului birocratic romanesc, in sensul ca in circa 15 minute am rezolvat cu stimulentul, alocatia pentru nastere si alocatia de stat ptr copil. I-am dovedit! Sunt foarte mandra de mine!

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Simona, nu o mai alaptez de la Craciun, dar tot timpul a mancat supliment (milumil), pana la 4 luni, can nu il mai voia deloc si am schimbat cu bebelac. Mananca bine, lapte si cereale, dar bubitele au aparut de vreo 10 zile.

crista mama de clara (10.09.2005)
Clara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Acum am terminat si eu de culcat copilul, sa vedem cit il tine somnul.
Sunt obosita si ma doare capul, azi nici nu imi aduc aminte cand am mancat, stiu doar ca m-am asezat la masa si ca am terminat de mancat.
E destul de greu sa lucrez si acasa dar cred ca e varianta cea mai buna pana acum.

Nicole dar de ce te-au somat cei de la ceccar? nu poti da examenul si la anul viitor? Eu sunt in aceasi situatie la auditori diferenta e ca examenul final e mai greu la auditori decat la ceccar.

Mai bantui pe aici poate imi fac curaj sa ma duc la culcare!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexla spune:

Buna seara dragelor!Cat ati mai scris!Ce repede trece timpul!
Vera,da ai dreptate,ti-o confirma o "varsatoare"!!!! Sunt si f norocosi! Si eu mi-as fi dorit un bb in varsator sau in taur,dar nici cu fecioara de fiica-mea nu mi-e rusine, e minunata si cuminte!
Alina si eu folosesc produse din gama Mustela si sunt multumita!
Va pup!

Laura&Alexandra(5 sept 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Jadi cica i-au somat pe toti care au examenul dat inainte de 2003. Zici ca e usor? Ai idee programa ca abia marti ajung la ei sa o iau. Si in ce consta exact examenul? E adevarat ca tine 7 ore proba scrisa si ca pentru cea orala astepti f.mult sa intri? Eu nu am facut stagiu pentru ca imi dau ei derogare avand 4 ani in functie de conducere si trebuie sa fac 6 proiecte. Ai idee in ce constau? Hai ca te-am asaltat cu intrebari.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,
Azi nu prea am avut timp,am dat o fuga pana la Chicco,nu aveam gym deluxe si nici nu stiu daca mai aduc,asa ca i-am luat fetei scaunelul de masa ca inca mai era la promotie,m-am cocosat carand cutia aia pana la masina.Apoi am dat si prin Cora si am luat ceva de mancare ca s-a cam golit frigiderul,asa c-am fost harnicuta.

Mi-ar trebui si mie pe cineva sa faca curat,chiar ma gandeam ca in fiecare zi stang si fac ordine si in doua zile e la fel..si asta in 2 camere...eu nu prea pot sa fac mai nimic ca bebe nu sta fara mine,o las sa se joace si in 10 min incepe plictiseala..ce sa-i fac??

Fetelor cu D.A.,bubitele de pe piept au inceput sa se usuce si pielea ramane aspra,mai are si pe fata dar tot rosii sunt.Mie acum mi-e frica sa-i mai dau cu ceva.In legatura cu dero,eu spal cu dermalin si neaparat trebuie sa-l schimb..Totusi mi se pare mie sau dermatita asta e destul de frecventa sau medicii astea pun cu prea mare usirinta diagnosticul asta..mie mi se pare destul de grav!!
Kid,arata f bine Alex acum,ma bucur ca ai scapat.
Locca,cred ca o mananca totusi pielea ca uneori isi mai freaca fata de cearceaf,Nici eu n-am in familie pe nimeni cu alergii sau astm.
Pitu si eu sunt ff suparata pe dermatita asta,mai ales ca dr mea n-a zis nimic de schimbatul laptelui..

Noi nu mai avem diaree si teoretic de maine o sa trecem la lapticul de dinainte,o sa facem trecerea treptat,sper sa n-avem surprize.

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Codruta tu te plangeai ca s-a constipat de la banana. Si a mea a facut f.tare, dar i-am dat si para in suc si a facut normal.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput