FIV 58
Raspunsuri - Pagina 12
iliuta spune:
Fetelor, pai nu mai inteleg nimic.La Anti-Clamydia IgG e negativ.La IgM e iarasi negativ, si la depistare Clamydia e pozitiv(din secretie cred).
Ce am repetat eu acum a fost iar din secretie, si mi-a iesit pozitiv.
Din sange a fost negativ si nu l-am mai repetat.
O SA SCAP VREODATA DE EA?
Mihaela
andicu spune:
Mihaela, stai linistita, ca din cate am inteles eu, mai usor scapi de ea din secretie, decat din sange! eu zic sa te linistesti, sa vezi ce iti mai da dna dr, si sunt sigura ca o sa scapi de ea! poate ca mai apuci sa intri in lotul asta, nu e timpul pierdut!
Andreea.Pozele mele
ileana spune:
o Mihaela, stai linistita, daca-i numai in secretie...mult mai usor.
Bine ca nu este in sange...de aia se scapa mai greu.
Ca sa nu patesti camine...vezi ca este o infectie "ping-pong"...tratament amandoi...eu sunt patita cu tratament singular.
Pis spune:
Buna fetele...doamne nu v-am citit de ieri dimineata...si aproape se termina capitolul...activitate nu gluma...deci:
Beatrix felicitari sa fii sanatoasa si tu si ...ce mai...punct tintit punct lovit. Bravo!
Alinuk sper din tot sufletul sa fie acolo unde trebuie...numai cine a avut SE, stie toata durerea si neputinta pe care le incerci cand patesti asa ceva...
Iliuta da vad ca este nenorocita rau de tot clamydia asta...cand ai programare la d-na dr. ? Poate ne intalnim.
Liana felicitari pentru examen...esti studioasa rau...ce mai... ma faci sa ma apuc si eu de un masterat...
Crinuta ce sa fac...eu am avut astazi a 2-a eco si dr. mi-a spus ca este bine, respectiv cei 8 foliculi de pe ovarul drept au mai crescut si pe ovarul stang au mai ramas 8 care si ei cresc...Pana luni cand facem iar eco am aceeasi doza, 1 GonalF+1 menogon.
Luli te-ai hotarat? S-ar putea sa-mi mai ramana cateva injectii de menogon...si stiu ca ai nevoie...
Floran esti o draguta si imi pare bine ca ne-am cunoscut
Fetele somn usor ma duc sa fac si eu
Pis
anis spune:
FELICITARI NOILOR REUSITE!!!
Nu prea am m-ai intrat pe la voi, mie dor de voi...dar nu mai am timppppp..Ingrid fiv-uletul meu scump ma acapareaza cu totul.
Uite va dau linkul sa o vizionati...si poate asa si speranta!
Noi am implinit 6 luni.doamne am asa emotii..parca ieri am facut FIv-ul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anis_girl26/album?.dir=98c7&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/anis_girl26/my_photos
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Liana30 spune:
somn usor Pis si multa bafta luni..
studioasa io??? pai nu ai vazut cat am studiat...forumul..ca materia mai putin..da asa am io norocu..citesc ceva si aia imi da...ce sa fac daca sunt asa norocoasa???ma gandesc sa mai fac vreo 2..3..ca poate s'o prinde ceva si de mine...apropo sunt la a 2 a acum,,,
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Pis spune:
Anis pentru tine si Ingrid...este un ingeras...nici nu pot sa ma gandesc ca peste un an si jumatate pot sa am si eu un asa ingeras in brate...Aveti grija de voi...
Si multumim ca mai treci pe aici si ne mai incurajezi...
Pis
Pis spune:
Liana da-mi si mie putin noroc de la tine...ca eu toata facultatea daca nu citeam un subiect stiam ca ala va fi ...
Pis
Liana30 spune:
ia de'aci Pis bea dupa mine
anis sa'ti traiasca comoara
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"