FIV 58
Raspunsuri - Pagina 11
ileana spune:
Iliuta,
Ce ti-a iessit pozitiv?
IgA sau IgG?
Sa nu te superi degeaba...ca o valoare ( nu mai stiu in cazul chl. care), RAMANE POZITIV , toata viata, ca "amprenta" ca ai avut candva...
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Ce mult ati scris azi. Am vazut ca a mai anuntat reusita o fata. Beatrix FELICITARI!!!! Cate reusite anul acesta deja.
Iliuta se va vindeca si Clamydia asta, incearca sa nu te necajesti. Asa cum zice si Lachi, important e ca ai gasit o donatoare. Poate ca daca treci prin atatea incercari, o sa fii recompensata altfel si iti vei indeplini dorinta cat mai repede. Fii curajoasa!
Pis ce mai faci, mai ai vesti?
poze
Kariris spune:
ileana intotdeauna IgG-ul ramane pozitiv drept "amprenta" ca ai avut odata boala. Practic e vorba despre acei anticorpi pe care ii dezvolta oragnismul la boala respectiva. IgA si IgM reflecta acelasi lucru: daca ai o infectie activa, adica daca ai boala in momentul de fata, doar ca unele laboratoare ii zic IgA iar altele IgM.
Kariris spune:
LIANA sunt analize de hematologie pentru sindromul de hipercoagulabilitate. Eu le-am facut la Fundeni. Nu ma intreba cum se numesc ele in parte ca pentru prima oara nu am inteles nimic de pe buletinul de analiza pe care mi l-a dat. am retinut doar ca nu am probleme si doctorita Protopopescu a fost si ea multumita de ce a vazut acolo...deci or fi bune. Eu am fost la madam Uscatescu la Fundeni. Parerile despre ea sunt mai mult negative, multe fete considerand ca le-a scos mai bolnave decat sunt sau chiar ele neavand nimic. eu insa nu am avut incotro pentru ca dr. mea acolo a vrut sa le fac si m-am dus. Eram sigura ca vor iesi proaste, pentru ca am si antecedente in familie - si mama si tata cu tromboflebita; si dr. Uscatescu a spus ca s-ar putea sa fie si la mine ceva,...dar totusi mi-au iesit bune. Deci daca ar fi sa le mai fac tot acolo le-as face, ca eu una cred ca le fac "pe bune".
ileana spune:
Asta era!...ca-mi aduc aminte acum 2 ani, ca eu ma intrebam de ce nu-s ambele negative...sa nu vrea si ea acelasi lucru.
Deci, IgG, RAMANE POZITIV!
Liana30 spune:
multumesc lachi...acum stiu despre ce e vorba...sunt analize care se fac numai acolo sau ma rog in Buc. ca pe'aci nu a auzit nimeni de ele...o sa le fac ....
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
MRL spune:
lachione, si un buchet mare de .
La mine FSH-ul variaza destul de mult. La penultima analiza am avut FSH 14 si ceva iar estradiolul era super normal iar acum am FSH 7 si ceva iar estradiolul este cam maricel. Cycloproginova o sa iau in ideea de a-mi regla aceste valori ca sa fie si ele cat de cat normale amandoua. La mine o sa fie primul FIV, deci sunt inca in pregatire pentru marea lovitura (sper sa prin doi bb dintr-un foc). Am inteles de la dr. ca il mai da si inainte de a face inseminari.
Acum va las pana luni, ma duc sa fac bagajelul pt plecare(imi iau si patinele, poate mai prind marea inghetata). Pana cand ma intorc va tin pumnii sa mai apara cateva fete gravidutze
Pupilici cu lipici pentru toate fetele inclusiv pentru fetele gravidutze ca sa se ia si la mine.
andicu spune:
Fetelor, am primit si eu toate analizele si am fost la dr mea sa le citeasca.
Cica sunt toate f bune, Progesteronul mi-a iesit 48.6 (valori de referinta : faza luteala 5.3-86), restul toate sunt bune. La sot totul roz si frumos, culmea! Chlamydia, Ureaplasma,Mycoplasma NEGATIVE toate inlcusiv IgA la Chlamydia! sa mor daca inteleg! daca eu inca mai am infectia (IgA pozitiv) el cum de n-are?! dr a zis ca ea nu-mi mai da nici-un trat., ca poate fi o eroare,ca dupa ea, din moment ce ultimele 2 analize din secretie au iesit negativ, inseamna ca nu mai sunt probleme.
Maine ma duc s-o repet la alt laborator, desi pe astea le-am facut la Synevo pe toate, si mi-e cam greu sa cred ca e rezultatul gresit...si oi vedea ce mai zice dr Protopopescu.
Liano, bravo, mama, bine c-ai scapat de examen ! hai,treaca si de la mine, daca nu-i cu 10!
Lachi,bafta la ultimul examen si poate marchezi de Sf.Valentin, dupa ce pleaca polonezii
MRL, distractie placuta in we, da' ai grija cu patinatul pe mare! oricum, s-a cam dezghetat si sunt jandarmi in zona care nu te mai lasa sa mergi pe gheata. Daca vrei sa patinezi, avem un patinoar bunutz in incinta fostei gradini de vara "Tomis", de langa Teatrul Fantasio.
Andreea.Pozele mele
beatrix spune:
Multumesc mult de felicitari fetelor!
Va doresc sa reusiti toate cat mai curand!
Week-end placut!
pt voi
Beatrix
4+