FIV 58
Raspunsuri - Pagina 10
dana p. spune:
Alinuk, mai bine du-te sa-ti faci analiza de beta hcg, ca asa afli cu siguranta daca esti sau nu insarcinata.Acelasi sfat si pentru Meda.La noi in Constanta poti sa faci analiza de beta hcg la Synevo si afli rezultatul in jur de ora 16 tot in aceeasi zi si costa in jur de 280000 lei vechi, daca vrei rezultatul in 2-3 ore de la recoltare trebuie sa mai platesti si o taxa de urgenta de 400.000 lei in plus fata de analiza.
Eu prefer sa dau 280000 si sa aflu rezultatul sigur decat sa-mi iau nu stiu cate teste de sarcina care se fac din urina si sa stau sa ma uit la ele sa vad cum este a doua liniuta mai intensa, mai slaba,asa aflu si valoarea.
Dana
Poze
Kariris spune:
MRL, tu de ce iei cycloproginova pentru estradiol marit?????? Pai cycloproginova este tocmai estradiol...noua ni l-a dat ca supliment de estradiol dupa fiv...
Liana30 spune:
iliuta imi pare sincer rau..offffffffmaa simt vinovata ca nu m'am rugat mai mult...crede'ma din suflet ti'o zic...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Mirga spune:
Lachi ti-am raspuns la PM.
Fetelor, va doresc un we placut si bafta celor care sint in tratament.
Mirga
Kariris spune:
iliuta imi pare tare rau, dar vreau sa te incurajez spunandu-ti ca este mai greu sa gasesti o donanta buna decat sa scapi de clamydia. Asa ca priveste partea buna a lucrurilor: ce a fost mai dificil ai rezolvat si singurul impediment este ca se va mai amana putin pana scapi de clamidia. Pana la urma o sa intrati si voi in linie dreapta. Luni cand mergi la dr. iti va da un tratament mai bun si ai sa vezi ca ai sa scapi. te pup. io stiu ce inseamna sa te impotmolesti in cursa fiv datorita unei analize proaste, asa ca te inteleg, dar ai rabdare...se va rezolva!
Kariris spune:
Mirga pai de cand ti-am dat primul PM stau cu ochii cat cepele pe monitor sa vad cand primesc raspuns...
Liana30 spune:
lachi te rog frumos daca vrei sa'mi mai zici odata de analizele alea de mai intrebat daca le'am facut????ceva cu he..ca nu mai stiu si imi tare greu sa caut...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Mirga spune:
Lachi imi pare sincer rau ca te-am lasat sa astepti asa de mult, dar eu sint mai inceata la scris ( se si vede, in aproape un an de zile de cind sint membra aici am doar 55 de mesaje)
Mirga