FIV 58

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anis, ce fetita superba ai! sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! Doamne ce ochi are! am scuipat-o de vreo 3 ori, tot minunandu-ma de cat e de frumoasa!

Liana, esti " the best"! bravo fata draga! tot asa s-o tii!
Pis, iti tin pumnii pentru luni! sa fie cu dupa 2 saptamani!

Noapte buna si la toate FIV-oasele!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

andicu urmeaza'ma si vei reusi cu mine
sa nu'mi zici mie drak daca in o luna doua nu scapi de scarba aia de C..ooooo cu scuzele de rigoare am fost o "nesi"

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

ANIS - fara cuvinte....

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Andicu eu stiu ca d-na dr.Protopopescu e la un curs la Buc.(ea mi-a spus) . Poate de luni s-ar putea sa fie gasita! Dar unde ai facut tu listeria,ureaplasma si mycoplasma? In Constanta? Ca pe Tulcei,la d-na Protopopescu nu se fac !! Si nici in alta parte (asa mi s-a spus,chiar am fost sfatuita sa le fac la Bucuresti )

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Veronici, cred ca vorbim de persoane diferite : eu vorbesc de dna dr Denisa Protopopescu de la Medsana,la care o sa fac FIV, iar analizele le-am facut in Constanta (mai putin spermograma pe care am facut-o la Medsana), la cabinetele dr Lutescu, ei au si laborator de analize, se numeste Biotest,dar sa stii ca eu am vazut ca Mycoplasma, Urheaplasma si Chlamydia le prelucreaza la Synevo Medicover (Policlinica 2 de la ICIL , prima scara).Asa ca poti sa te duci la Synevo, ca sigur se fac acolo.

Liana, sa stii ca o sa te tin de mana, mai ales in cazul in care-mi pierd optimismul, sa pot sa ma agat de tine, sa-mi revin!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari FIV-oaselor!

iar am ramas in urma cu mesajele ...am avut un virus ieri in calc si nu am putut intra deloc in net!

MIHAELA-imi pare ffffffffffff rauuuuuuuuuuuuu pt nenorocita de chlamidya...of doamne ...astept cu sufletul la gura sa incepi o data fiv-ul...si sa reusesti ca o meriti!!!!!!!!te pup iubita mea si nu te lasa ca mai ai putin.

ANIS-sa-ti traiasca printesa ...e o superba,o dulceata,ii doresc multa sanatate!

LIANO-studianta mare esti fato!eu am inceput 2 in '97 si in 2001 le-am lasat pe amandoua....credeam ca pot continua aici dar am fost prostana si nu m-am descurcat!

eu am fost ieri la dr de familie si mi-a facut un test care binenteles a iesit tot pozitiv...cica era un test care gaseste mai greu HCG in urina...si zic ei mult mai sigur ca cel din farmacii.,mai am 5 zile pana la eco......uffff

BEATRIX-FELICITARIIIII pt bebe mic din burtiksa ai o sarcina usoara !!!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Andicu - cand vrei sa faci FIV-ul?

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

quote:
Originally posted by Pis

Liana da-mi si mie putin noroc de la tine...ca eu toata facultatea daca nu citeam un subiect stiam ca ala va fi ...

Da, Pis si eu asa eram. Eu o sa dupa Liana poate se ia.... (macar asta). Iti tin pumnii pe luni Pis.
Chiar, Andicu cand faci FIV-ul?

poze

Mergi la inceput

Pai eu vreau sa fac FIV in martie-aprilie. Problema e ca de-abia pe 16 martie am programare la Medsana, iar acum pe 13 februarie ma duc cu analizele la Centrul Medical International , la Denisa Protopopescu. Stiu ca martie e deja cam plin, probabil ca in aprilie as avea sanse sa intru, daca scap de afurisita de Chlamydie!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Andicu - scapa tu de clamydie si sigur te va baga in primul lot in care te incadrezi cf rushilor.
E primul FIV cu dna dr.?

Luli

Mergi la inceput