Mamici de septembrie - octombrie (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mexxa, felicitari. Sper ca acum te-ai linistit.

Alina, trimite-mi si mie te rog calendarul acela chinezesc. Multumesc!

7+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Imi trimiteti si mie va rog calendarul chinezesc ca tare curioasa m-ati facut?

Multumesc!
Pupici

Vauva 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna burtici !

Felicitari noilor mamici ! Bine ati venit!

Vineri am fost sa imi fac restul de analize si mi-a luat aproape toata ziua.Primele analize sunt bune, am lipsa de calciu, insa o rectific cu alimentatia momentan.

In rest ma confrunt cu greata dimineata si seara, dar o tratez cu grefe. Astept sa ma duc la al doilea control, ca sa vad daca totul se desfasoara conform planului.

Sa aveti o saptamana cat mai buna si fara greturi ! Prea multe !

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Mexxama bucur pt tine ca e totul in regula. Trebuie sa gandim pozitiv chiar daca hormonii nostrii o iau razna.

Eu am tras o partida se somn de vreo 2ore si acum am mancat. Ma simt bine dar parca tot timpul obosita.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Mexxa bine ca e ok.

Maine dupamasa ma duc si eu la doctor, prima vizita in sarcina asta , sa vedem ce si cum, iar imi da analize muuuulte de facut

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Cri, despre ce calendar e vorba? cumva unul care iti determina daca va fi fata sau baiat?
trimite-mi-l si mie pls......ca sunt curioasa cine ma chinuie in halul asta

ps

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mexxa, ma bucur ca totul e ok cu bb, nu-ti mai fa probleme.

Anangel, iti trimit cu placere calendarul, dar trimite-mi adresa ta de mail pe PM.

Cricor, si mie mi-a iesit tot baiat si al doilea.

Alina (8+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alina, multumesc mult. Mi-a iesit fetita, exact asa cum simt si eu. Insa la mama de exemplu nu se potriveste. Conform calendarului mama ar fi trebuit sa aiba un baiat si am iesit...eu!

7+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Anangel mi-l trimiti si mie te rog!
Multumesc!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Mexxa ma bucur ca sunteti bine.Ar fi bine daca ai putea sa stai acasa cateva zile,sa nu-ti mai plimbi burtica prin ger
Alina cred ca ai ametit cu atatea cereri de calendar,dar te rog fa un efort si trimite-mi-l si mie.
In rest la mine toate sunt bune si frumoase;ma simt bine si nu ma mai doare burtica;miercuri sunt gata analizele si joi ma duc la dr.
Va pup si o zi buna tuturor

8

cricri

Mergi la inceput