Mamici de septembrie - octombrie (5)
Raspunsuri - Pagina 14
anangel_lexi spune:
Mexxa, felicitari. Sper ca acum te-ai linistit.
Alina, trimite-mi si mie te rog calendarul acela chinezesc. Multumesc!
7+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Vauva spune:
Imi trimiteti si mie va rog calendarul chinezesc ca tare curioasa m-ati facut?
Multumesc!
Pupici
Vauva
11
Georox spune:
Buna burtici !
Felicitari noilor mamici ! Bine ati venit!
Vineri am fost sa imi fac restul de analize si mi-a luat aproape toata ziua.Primele analize sunt bune, am lipsa de calciu, insa o rectific cu alimentatia momentan.
In rest ma confrunt cu greata dimineata si seara, dar o tratez cu grefe. Astept sa ma duc la al doilea control, ca sa vad daca totul se desfasoara conform planului. ![]()
Sa aveti o saptamana cat mai buna si fara greturi ! Prea multe ! ![]()
tuturor!
putzuruca spune:
Mexxama bucur pt tine ca e totul in regula. Trebuie sa gandim pozitiv chiar daca hormonii nostrii o iau razna.
Eu am tras o partida se somn de vreo 2ore si acum am mancat. Ma simt bine dar parca tot timpul obosita.
5+
loreema24 spune:
Mexxa bine ca e ok.
Maine dupamasa ma duc si eu la doctor, prima vizita in sarcina asta , sa vedem ce si cum, iar imi da analize muuuulte de facut![]()
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
katia spune:
Cri, despre ce calendar e vorba? cumva unul care iti determina daca va fi fata sau baiat?
trimite-mi-l si mie pls......ca sunt curioasa cine ma chinuie in halul asta 
ps
alinamoro spune:
Mexxa, ma bucur ca totul e ok cu bb, nu-ti mai fa probleme.
Anangel, iti trimit cu placere calendarul, dar trimite-mi adresa ta de mail pe PM.
Cricor, si mie mi-a iesit tot baiat si al doilea. ![]()
Alina
(8+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
anangel_lexi spune:
Alina, multumesc mult. Mi-a iesit fetita, exact asa cum simt si eu. Insa la mama de exemplu nu se potriveste. Conform calendarului mama ar fi trebuit sa aiba un baiat si am iesit...eu!
7+
I wish I were an angel...
Poze diverse
cri19 spune:
Mexxa ma bucur ca sunteti bine.Ar fi bine daca ai putea sa stai acasa cateva zile,sa nu-ti mai plimbi burtica prin ger
Alina cred ca ai ametit cu atatea cereri de calendar,dar te rog fa un efort si trimite-mi-l si mie.
In rest la mine toate sunt bune si frumoase;ma simt bine si nu ma mai doare burtica;miercuri sunt gata analizele si joi ma duc la dr.
Va pup si o zi buna tuturor
8
cricri