Mamici de septembrie - octombrie (5)
Raspunsuri - Pagina 13
katia spune:
Si eu care imi propusesem sa fac 4 copii.....daca e asa ma las de idee.
Saru' mana pentru sfaturi.
Stau cu termometru langa nine si imi iau temperatura din 10 in 10 min.
Deocamdata e ok, sub control - cum spune tati. Astept continuarea si incerc sa ma concentrez la munca
7+
ps
Susa spune:
Si eu asi sta numai in patut dar din pacate trebuie sa muncesc. Acum e numai 5 dimineata aici si am dormit doar 3 ore aseara...Deh pe la 8 asa cand ma schimba colega ma duc sa rup patutul pana la pranz. Vreau sa ies la aer curat ca nu mai suport aerul conditionat. Asta i-mi lipseste cel mai tare aici...aerul curat. Cand vin acasa cred ca numai pe afara voi sta.
Silvia
loreema24 spune:
Aoleu, ziceam ca ma simt bine??????? Rectific, am avut si eu prima sedinta de
, vai de mine daca deja incepe

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
Ignatica spune:
gia stiu ca vaginita e sacaitoare, dar mie medicul ginecolog mi-a spus ca e normala in sarcina si ca nu putem face inca nimic, pana dupa saptamana a 12-a. Te sfatuiesc sa nu te automedicamentezi sau sa ceri opinia medicului tau.
ignatica
10+
ionela-roxana spune:
Fetelor care sunteti cu inceput de raceala...vedeti ca in sarcina se poate lua oscillococcinum...este un produs homeopat fara contraindicatii in sarcina.Am inteles ca opreste raceala si chiar gripa in stadii incipiente.Eu tocmai am luat o doza pt ca nu mai pot de durere de gat si ma innebuneste si nasul.Daca stiam de acest produs luam deja din prima zi,dar sper ca nici acum sa nu fie tarziu.
Va tin la curent ce si cum.
Cu mancatu si eu stau cam rau dar strecor cate ceva asa...cat sa nu fie stomacul gol......mai o ciorbita acra,mai niste ochiuri,un piure.....Combinatiile sunt dintre cele mai ciudate....ba sambata am poftit cu tot dinadinsul un Mac Puisor,cartofi prajiti si un shake......atata de bine mi-au cazut de nu va puteti imagina.....am mancat si eu ceva cu pofta.
Din cate am inteles daca am inceput asa ar cam trebuii sa o tinem cu greturi pana prin luna a 4-a.....asa ca mai avem cale lunga.
O zi frumoasa...fara greturi si varsaturi.
Roxi
6+ si
Rares 9. april.2002
alinamoro spune:
Salutare gravidutelor!
Bun venit noilor burticute!

Eu tot asa cu greturile dupa masa si seara in special. De vomitat n-am vomitat niciodata.
Roxana, nu stiam ca se poate lua Oscilococcinum, bine ca ai scris sa stiu in caz ca ma apuca vreo raceala.![]()
Mexxa, subscriu si eu, nu-ti fa probleme cu scurgerile maronii, daca sunt de culoare rosu inchis sunt probleme. Sper ca te simti mai bine.
Katia, pentru febra poti lua algocalmin, scade foarte bine febra si nu este contraindicat in sarcina, nici in primele luni.
Va pup si aveti grija de voi si de bb.
Alina
(8+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
anangel_lexi spune:
Buna la mamici si burtici!
Pe mine m-au mai lasat greturile (cat de cat, nu de tot) in schimb dimineata mai ales, am niste ameteli...Iar pe la pranz asa, in jur de ora 13-14 mi se face un somn...de-mi vine sa pun capul pe birou si sa trag un pui de somnic...Noroc cu week-end-urile ca mia ciupesc vreo 2 ore bune de somn dupa-masa ca altfel eram terminata. Am facut ditamai cearcanele.
Acai si tu mergi tot vineri la doctor? Si eu tot vineri, desi nu m-am programat inca. Maine am rezultatul analizelor pe care le-am facut sambata, sper sa iasa bine. Si cu rezultatul ma duc vineri la gineco.O sa-ti tin pumnii vineri, sa mi-i tii si tu mie, pls!!!
7+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Cricor spune:
Alina, am primit calendarul, multumesc. Baiat mi-a iesit, s-a verificat si pentru primul baiat. Aveam eu o banuiala …
Mexxa, ai fost la doctor?
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
mexxa spune:
Ftelor am fost la medic...sac gestational 7,9 mm a zis ca nu e chiar asa rotund cum ar trebui dar sunt sanse sa creasca.
Mi-a dat sa au utragestan,materna,acid folic,no-spa, si revin la control pe 18.
Sper sa fie bine...cu scurgerle a zis ca nu e ceva rau pt ca nu erau urme de sange in vagin. Acum speram sa fie bine.
Pupici si multumesc pentru incurajari.
http://community.webshots.com/user/mexxa
mexxa spune:
Ftelor am fost la medic...sac gestational 7,9 mm a zis ca nu e chiar asa rotund cum ar trebui dar sunt sanse sa creasca.
Mi-a dat sa au utragestan,materna,acid folic,no-spa, si revin la control pe 18.
Sper sa fie bine...cu scurgerle a zis ca nu e ceva rau pt ca nu erau urme de sange in vagin. Acum speram sa fie bine.
Pupici si multumesc pentru incurajari.
http://community.webshots.com/user/mexxa