Mamici de septembrie - octombrie (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor eu sper sa fie bine pentru ca diagnosticul care il am este "eminenta de avort"....sper ca dupa acest tratament sa aflu ca bebe este bine.Tocmai am citi fisa de consultatie si am vazut si eu.
Cri19 voi sta 2 saptamani acasa deoarece nu am voie sa fac efort sau sa stau in frig.

Va pup si aveti grija de voi.

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna seara burtici!

Mexxa, incearca sa te linistesti! urmeaza tratamentul si fara nici un pic de efort si ai sa vezi ca va fi bine! gandeste-te ca TREBUIE sa fie bine!
eu ma chinui cu raceala! am luat si un paracetamol azi ca nu se mai putea! am intrebat doctora inainte si a zis ca e ok! am vazut ca mai sunt fete racite! sper sa ne treaca tuturor cat mai repede!
iar celor cu greturi le doresc la cat mai putine greturi!
sanatate tuturor!

Beatrix
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna fetele, ce mai faceti?
Noi tocmai am avut celebrarea lansarii a 3 programe la serviciu. Am mancat ca un porcusor, inclusiv prajitura (care nici macar nu mi-a placut – asa prajituri proaste ca la serviciul asa n-am mancat in viata mea) si acum mie cam rau. Sper sa se mai aseze in burta si sa-mi dea pace ca n-am spus inca la serviciu, nici nu vreau sa spun cel putin inca 2 luni de acum incolo.

In timp ce ma prefaceam ca beau din sampanie, mi-am dat seama ca de Craciun si revelion (si perioda dintre) am tot baut una alta, ca eram in concediu la munte cu niste prieteni si nu stiam ca sunt insarcinata. Of…

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Buna,
Sunt o noua viitoare mamica de septembrie-octombrie. DPN 8 octombrie.
Sunt la prima sarcina, asa ca am emotii mari si multe intrebari.
In primul rand: ce ar trebui sa evit in alimentatie?
In fiecare zi descopar cate un alt alimet pe care il consum si este periculos pt. bb, asa ca ajutati-ma, va rog.
Manac multe masline-e bine sau nu?
Consum drajeuri "Orbit" (sau guma de mestecat)...
Lista e lunga, si am o gramada de intrebari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Alina:multumesc pt. calendar;ar fi minunat daca are dreptate -a iesit fetita- pt ca amandoi ne dorim o papusica mica.
Mexxa:e foarte important sa respecti partea cu statul la pat adliteram,adica fara curatenie,facut mancare si alte treburi casnice.Stai cumintica in patut,pune-ti sotul sa-ti aduca de mancare si stai cat mai putin in picioare.Eu asta fac de 3 sapt.;dupa prima eco dr. a zis ca nu prea am sanse sa tin sarcina;la a doua eco facuta dupa o sapt. a zis ca s-a lipit in mare parte si ca arata cu mult mai bine;abia atunci mi-a dat de facut analize si m-a mai chemat peste 2 sapt,adica trebuie sa ma duc joi,dar dupa cum ma simt cred ca e totul bine si sper sa nu mai fie necesar sa stau in casa.Dar crede-ma ca 15 zile nu m-am dat jos din pat decat sa ma duc la baie si ft. putin am stat la calc.Asa ca inarmeaza-te cu telecomanda si leneveste in pat pt. ca se pare ca nici bebicul tau nu e prieten cu frigul si miscarea.Sa fii cumintica si astept vesti de la tine.

cricri

Mergi la inceput

Cricor:stai draga mea linistita ca si eu am cam consumat de sarbatori,mai ales ca noi avem un bar.Daca o sa fie cazul o sa ne facem copilasii parteneri de pahar
Serios vorbind alcoolul nu e indicat intimpul sarcinii,dar nici nu cred ca esti capabila sa consumi in cantitati ingrijoratoare.Si fie vorba intre noi un pahar de vin n-a stricat nimanui pana acum.
Hai noroc si la mai mare

8

cricri

Mergi la inceput

Gigi 25:la capitolul "sarcina" din acest site exista o rubrica intitulata "alimente de evitat in timpul sarcinii";poate o sa te lamuresti.In rest bine ai venit si sarcina cat mai usoara.

8

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Azi am trecut de la greturi la pofte si inapoi la greturi. Am fost la un fast-food(nu dau nume ca sa nu ma injure taticii ca ii trimit cine stie pe unde) si am amestecat cald cu rece, iute cu dulce,acru si sarat si a fost super.....pt vreo 30 de minute cand s-a razgandit bb2 si m-a pus sa dau afara toata combinatia. Nu imi ajungeau greturile au inceput si poftele vai de tati nostru .

Fetelor care aveti recomandare la pat, stati linistite si leneviti cat spune dr, e greu dar sigur merita, cum a zis si Cri, telecomanda sau o carte si in pat cu voi, nu moare tati cateva luni si cu serviciu si cu casa, nu-i asa ca e o idee buna sa-l vedeti cum se descurca?????

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(4+)Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimneazta..azi sunt ma vesela...dupa o noapte dormita bustean..
Noi azi suntem mai bine...am inceput tratamentul..stau in pat de ma doare spatele...dar asta e.Ce nu fac eu pentru bebe meu...

Va pup si ne auzim mai dupa-amiaza,

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatricemc spune:

buna dimineata mamici frumoase!
Alina trimite-mi si mie te rog frumos calendarul chinezesc.
Eu imi doresc foarte mult fetitza dar unii au spus ca s-ar putea sa fac si baiat.
?!?!?
Acum fie ce o fi dar sanatos sa fie.
La cate luni se vede sexul copilului?
Eu o sa ma mai duc la doctor cam pe 15 martie cand voi avea 12 saptamani.
Hai va pup

Mergi la inceput