Mamici de martie-aprilie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna dimineata,

si o zi relaxata va doresc, asa cum am mai spus eu scriu mai rar dar va citest aproape in fiecare seara.
Catrinel, eu am facut testul de glucoza si nemanacata am avut valoarea 65 (trebuie sa fie sub 100 ), iar apoi dupa o o ra am avut 140 ( nu avea voie sa ajunga peste 145, mi-a zis asistenta...) Ms-ms uitat si in internet si cam asa erau limitele de test de glucoza la gravide trebuie sa cauti; dar daca doc-ul tau a zis ca e OK asa nu cred ca trebuie sa-ti faci grijuri; eu am facut testul in saptamana 27 parca... ce am ami citit ca solutia de traubenzucker (fructoza?!) trebuia dizolvata in 300 ml de apa, eu am primit-o in circa 200 si am mai avut voie sa mai beau asa putina apa ca era taare dulce.. beh.
Cat despre carut, eu am vrut numaidecat Hartan RS One, fixatie de gravida si l-am comandat pe internet dar nu cu vana tare ci cu semimobila care se face apoi sac de picioare; noi avem deja de la Craciun (cu 3 papusi inautru), un leagan de copii din lemn foarte fain cu de toate (himmelbett, saltea si asternuturi) de la firma ROBA, am gasit in reducere cu 100 EUR. Sper sa ne stea copilul acolo pana la 4-5 luni si apoi il impachetam din nou. Poate pentru urmatorul.... cine stie. Apoi avem patut normal de copii , nu a venit inca, am comandat o camera intreaga dar din lemn masiv, ca sa mai tina ceva.
Eu inca nu am inceput cursurile de nastere, deabia in martie am prins un loc la spitalul unde voi naste... si asa trebuie sa lucrez pana la inceputul lui martie, nu e prea usor, dar asta e.

Va doresc toate cele bune.
Cristina

www.snugglepie.com/ezb/206697.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Salutare fetelor si o zi minunata va doresc!

Va multumesc tuturor pentru incurajari...Ce sa zic,stiu si eu ca nu e bine sa fiu trista acum si sa plang,dar ce te faci cand durerea e mai tare decat tine?
Ma mai iau cu Vladut,altfel as innebuni...

Hai ca va pup pe toate.Am citit tot ce ati mai scris,dar nu imi arde acum de nimic si nu am puterea sa va raspund.Poate mai tarziu.

Pe curand,dragelor!

Bun venit Tcelen! Ne-am gandit la tine!

33+

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare burtici, eu sunt o mamica de 38 de sapt de la UM si DN a fost stabilita pe data de 23/24 feb. deci sunt o mamica de ianuarie februarie, dar acolo au ramas putine gravidute, discutiile sunt deja despre bebelusi.

fetelor, as avea si eu o intrebare_voi simtiti la bb miscari regulate cam in acelasi loc de fiecare data? bb-ul meu nu s-a intors inca, e transversal, cu capsorul in stanga si corpul in dreapta, si locul unde simt eu loviturile ar fi unde are el capsorul. stiti voi ce inseamna aceste miscari regulate?

si mai am o intrebare pentru Maria: cum s-a calculat la tine DN pe 7 martie, pentru ca si la mine UM a fost tot pe 20 mai?

cameliada 38+

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

specially for nshiro- neatza buna si scuze ca nu am raspuns pana acum: supozitoarele diclofenac se folosesc pentru dureri (de la epiziotomie, cezariana, diverse...) iar eu ma inarmez cu asa ceva pentru ca stiu ca sunt ceva mai eficiente decat 'pilulele' luate pe gura: la mine, in timpul menstruatiei, cand aveam niste dureri de ovare de ziceai ca nasc, algocalminul si piafenul erau bomboane, adica efect zero...asa ca imi fac provizii ca ...cine stie....

Noemi33+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Fetele imi place ca aveti chef de bancuri...facem si noi haz de necaz :)...bancul ala cu Kinder cu surprize il stiam de ceva vreme si mi se parea haios...acum ca ma simt cu musca pe caciula ...nu mi se mai pare haios :)

Eu una nu am mai auzit de programare la medicul de familie...mai ales in situatia asta. Oricum se pot schimba foarte usor medicii de familie!

Fetelor si eu am luat ceva diclofenac gel pentru picior...ma durea foarte tare stangul...insa am citit prospectul si e contraindicat...mai ales dupa 6 luni. Cititi prospectele!
Am facut si vaccin antitetanos in 2004...si m-a durut mana cam o saptamana de la el! Eu nu-l mai fac!

Kim uleiul de masline este foarte bun...si pentru burtica...si pentru bebe daca o sa aiba iritatii. Multumim pentru raspuns!

Eu am decat 31w insa numai pe bebe il am in minte...aseara l-am visat iar...ii cumparasem carucior si il testam :)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Aceasta este adresa unde avem si noi cateva poze...sper ca nu am facut nimic ilegal postand-o pe site!

Pupici!
31+

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

mihaser, diclofenacul de care intreba nshiro era la mine in 'bagajul de maternitate', in ideea folosirii dupa nastere...oricum, e normal sa intrebi medicul la orice alifie sau pilula sau supozitor pe care il iei, insa eu am medicul in familie...

Noemi33+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Nshiro, fetelor, am vorbit cu Nicolle aseara, ele vin acasa vineri… Bianca a crescut deja trei centimetri intr-o saptamana!!! A si pus 250 de grame, abia astept sa vad pozici cu ea.

Aida, scuuuuzeeeeeee, m-am prostit de tot, nu mai am leac, cred ca.

Kim, multumesc mult, m-ai scos din incurcatura ce sa mai zic…. Saracu neuronas…. Nu ma mir ca ma trimit astia sa stau acasa in 2 saptamani!!
Multumesc pt mesaj!!! Acuma ramane sa-mi dau seama care Monica era, eu credeam ca e Maraki de la mai ian-feb, dar nu e ea… nu mai stiu…. domane, sunt chiar irecuperabila!!!

Nshiro, imi pare rau ca bebe chan nu s-a intors… esti chiar in situatia mea…cine stie, poate esti norocoasa si se intoarce totusi in cele trei saptamani! Dar colul era totusi rigid, sau de ce ti-a dat medicamentele pt relaxare?
Eu simt ca titza mica este pusa asa comod si misto pe partea dreapta, ca nu se misca de-acolo usor.
Poti sa-mi scrii inca o data, te rog, linkul pus de Micaalsa, ca nu am citit mesajul ei, sorryyyy,,,,,, Multumesc!

Cristina, mi-au iesit ochii cautind valorile normale de glicemie pe internet…si tot 180 am gasit pt dupa o ora, intr-un loc am gasit 160 si in altul (la o firma de asigurari!!) am gasit 155. Dulciuri si asa nu maninc, ca nu am chef, (bagam cite o ciocolata la o luna) prajituri iarasi nu (imi place mai mult sa le fac!!), zahar nu pun nici in cafea, nici in ceai… paste iarasi nu maninc. Mi-ar pare rau sa reduc cartofii…
Noi nu am reusit inca cu caruciorul… poate saptamana asta. In weekend trebe sa rezolvam si patutzul, si comoda, si caruciorul. Dupa aia am sa fiu linistita.
Hai sa ne vedem cind mai treci prin Frankfurt, daca ai chef!!

Catrinutza, beton bancurile!!! Mai ales ala cu parasirea incintei!!!

Adar, ce ai cumparat frumos?

Andra simona, mergi repede la ginecolog, cum te simti acuma? El trebuie neaparat sa te primeasca, cu sau fara programare!!!!!!!! Sau mergi la spital daca totusi nu merge!!! Neaparat sa vezi ce se intimpla!

Pispi, acuma zau…. Esti in vacanta?

Mihaser, si gelul era contraindicat? Ala actioneaza local, nu ar trebui sa fie chiar asa rau, mai ales daca nu l-ai folosit intensiv…

MP, ce se intimpla? Te putem ajuta cu ceva? Trebuie sa fie tare rau daca nu poti nicidecum sa treci peste asta.

Ciuf? Ce faci? Nu mai scrii nimica? Sper ca esti OK!!!!!!!!!!!!!

Serj, ai dreptate. Mai ales cu cezariana. Mi.e frica de nasterea naturala, evident, dar si de cezariana, mai ales pt ca nu stiu cit de repede am sa-mi revin ca sa am grija de bebe….
Ce dragutze-s hainutzele, sa le maninci, nu alta. Din ce-e facuta paturica pt landou? Ai o burtica frumoasa, mami Serj!!!

Catrinel 31+

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Salutare burtici si va multumesc pentru reprimirea calduroasa!
Noi am fost ieri la control si suntem ok, bebelina e maricica si medicul a spus ca de acuma sa ne asteptam la "surprize" (adica cu alte cuvinte, e pe vine).Pana acum o saptamana tot m-am rugat de ea "radem, glumim da' nu parasim incinta", acum i-am dat verde daca o vrea sa vina. In rest, suntem tare miscacioasa si bumbacitoare mai ales noaptea dupa 2, asa ca mami sta cu ochii pe pereti pana se termina programul artistic pe la 4. Intoarsa suntem cu caputul in jos din saptamana 27 deja si venita f jos in bazin, apasam cu putere pe osul pubian si mami deja nu mai poate. Cam astea sunt noutatile noastre...
Nshiro am vazut ca la tine bebelina nu vrea sa se intoarca. Mai e timp si poate se hotaraste! Tinem pumnii!
Anairda36, din pacate eu am facut muuult mai multe ecografii, cred ca 17 in total, desi si aici sunt prevazute 3. Sper insa sa fie bine! Cam asa si aici conditiile din spital, mai putin partea cu securitatea brrrrrrrr si cu cele 5 persoane care pot asista la nastere, avem voie cu 2. De ajuns, nu?! Ma bucur ca vine mami tau!Ce bine! Si eu sper sa o am pe mama cateva saptamani aici, sper sa reuseasca cu concediul, fir-ar sa fie de servici!
Catrinel17, ti-am vazut pozicile! Ce burtica dodoloata! Gandeste pozitiv si indiferent de cum vei naste important sa fie fetitza sanatoasa si sa-i fie bine.
Tcelen bine ati venit acasa!
LauraIoana imi pare bine sa te revad!
Mamaariadnatu ce mai faci? Cum te descurci cu burtica si cu baietelul cel mare? Ce bine ca s-a intors bebe!
MP, felicitari pentru Vladut! Sa va traiasca! Stiu ce bucurie iti aduce in suflet! Nu lasa tristetea sa te copleseasca acum, ii faci rau lui bebe mic!Stiu ce spun!

Am pus si eu pozici noi cu burtica , le vedeti in album la saptamana 34. Si am vazut poze cu Serj cu burtica frumoasa si cu Aida care e superba! Mai vizionez!

Super bancurile, fetelor!

Intrebare: Cat costa Galactogil in Ro si cat ajunge o cutie?

Tinutza, Ciuf unde sunteti?

Id-ul meu pe YM : katrinutz

V-am pupat si mai vin!

Pozele noastre

Nuka mika

Catrinel 35+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

nshiro imi pare rau ca nu s-a intors bebelina. Tinem pumnii sa se intoarca curand sa poti sa nasti asa cum iti doresti.
Eu teoretic ar trebui sa lucrez pana va sosi momentul...daca pot. Am venit aici pe un contract de 3 ani, nu pot fi inlocuita pe perioada concediului medical, pot doar sa renunt la post si sa ma intorc acasa. Stiam asta de cand am plecat, doar ca atunci cand m-am inscris la concurs nu stiam daca voi putea face vreodata copii...Cand am plecat eram deja in 3 luni, dar nu am mai dat inapoi, am zis ca o sa ne descurcam noi. Daca nu, evident ma intorc acasa. Sper sa o aduc si pe mama o luna aici sa ma ajute. Oricum munca este de birou si locuiesc in cladirea in care muncesc, deci efortul nu ar fi prea mare. Mai ramane stresul...zilele mai aglomerate...asta e! Dupa nastere voi sta probabil ceva timp in concediu medical si apoi voi pleca in concediu de odihna in tara. Atunci vreau sa fac si botezul si am de botezat si pe nepotul meu care trebuie sa vina luna asta.
Serj scuze! Multumesc mult oricum. Ma bucur ca tu si puffetta sunteti bine. In 2 saptamani ar trebui sa nasti? Nastere usoara atunci! Sa fiti sanatoase amandoua!
Va pup

Ileana 29+
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Tcelen si Maria bine ati venit acasa!

Nicolle si Dea sa va traiasca bebelinele! Sa fie sanatoase, destepte, frumoase si iubite de toata lumea!

Util referitor la saltelute: La Bucur Obor gasiti saltea relaxa cu fata de vara si fata de iarna asa: 120/60-1100000; 130/70-1300000; 140/70-1500000. Cred ca e cel mai mic pret din oras. Noi am facut pe comanda ca nu avem dimensiune standard la patut. Din pacate dupa ce am comandat salteaua am primit un alt sfat: salteaua nu tb sa aibe arcuri si drept urmare ar fi indicata salteaua PREVI care nu e deloc cu mult mai scumpa decat relaxa. Acum, asta e noi o sa avem relaxa. Despre celelalte saltele (cu iarba de mare, cocos) nu am auzit de bine de la parintii cu experienta, in sensul ca toate fac cocoloase si trebuie intoarse f des pt ca se curbeaza, iar copilul trebuie sa doarma pe o suprafata tare si perfect dreapta.

Diseara ma duc iar sa-l vad pe bb, facem asta in fiecare saptamana pana decidem momentul cezarienei. Oricum, pana nu face bb 3.600 kg nu-l scoatem decat daca e nevoie.

Ma ingrijoreaza ametelile din ce in ce mai dese. Analize bune, pacient mortMi-au iesit niste analize de sange de pus la rama, asa bune nu le-am avut in viata mea.

Intrebare pt toata lumea: Va sperie sa alaptati cu spectatori?? Adica eu cred ca in afara de mama si de sotul meu (poate si personalul medical) nu au ce cauta altii in fata mea cand alaptez. Sunt eu exagerat de pudica? Ma sperie gandul ca o multime de rubedenii vor sa vada asta (chiar si cele mai apropiate, cum ar fi tata, socrii, cumnatul, cumnata-nu prea isi au locul in zona) V-ati gandit la o formulare cat mai politicoasa a "datului afara din incapere"? Cand ma gandesc la alaptat cu nepoftiti ma gandesc numai la tigancile alea din tramvaie care ridicau bluza in fata tuturor

NU promit ca va raspund la fiecare in parte, pt ca am mai promis si timpul nu-mi permite asta...asa ca PE CURAND!
va pup!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput