Mamici de martie-aprilie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catrinutza ne-ai intrecut pe toate, esti de toata coma Misto tare bancurile...si analiza

Laura cu 33+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

CATRINUTZA-esti o dulce,sunt super bancurile tale credema ca ai reusit sa ma scoti dintr-o stare de nervozitate si rau.
Fetelor va multumesc pt ca v-ati facut griji pt mine,ce pot sa spun ca nici azi nu prea mi-a fost bine si acum seara am inceput sa o simt pe bebelina f jos.Asa ca pe la 19-30 am fost la dc de fam,in speranta ca o sa-mi faca o eco ca sa vada daca bebe e bine si colu cum este.M-am dus la dc de fam ca ela 100m de casa si cu ocazia asta am luat si putin aer.Dar am fost degeaba pt ca nu ma primit ca nu aveam programare,desi i-am spus ca nu ma simt bine deloc.Nici prin cap nu imi putea trece ca o sa imi faca asa.E sa nu omori un dc ca asta?Dupa ce ca eram vai de soarta mea m-am mai si enervat la maxim.Va doresc sa nu aveti niciodata parte de animale ca asta.la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Feteleeeeeeeeee a luat mama viza pe 10 ani !!!!! Sunt atata de fericita !!!!!!!!!! Vine mitulina mea draga la mine.

Zuzilici si eu cu sotu am ramas masca crede-ma.
Da nshiro e un spital mare, se spune ca e foarte renumit si e unul din cele mai importante din N-E US.
Gata Andreea Georgiana am tacut
Catrinel imi povestea mama ca si eu tot cu fundu inainte am venit. Se zice ca pe papusa ta o doare in de toata lumea si bine face :) Si stai linistita ca esti ok cu glicemia.
Kim promit ca incerc la noapte si o sa iti spun daca merge intorsu.
Catrinutoooo ma doare burta de ras.
Andra Simona nu te mai enerva draga mea, schimb-o, bag-o in .......tu sa fii sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna la toate burticutele!!!!
azi am fost la control si eu, si stam destul de bine. puffetta are deja 2500kg, este ok, am facut si monitorarea si am avut 4 contractii in 20 min, dar nu stiu care au fost sau daca ce m-a durut erau contractiile. boh, medicul a spus ca este bine. si ca mai stam 2 sapt.
laura ioana eu am spus mai demult ca se ia in sarcina fluor si la bb se da dupa nastere, dar v-am mai spus si sa intrebati pediatrul.
cat ma bucur ca esti din nou cu noi, si ne auzim
ileana marius eu am tot intrebat de tine, am ID pe messenger asemanator cu ciuf.
tcelen ma bucur mult ca sunteti in sfarsit acasa si va doresc multa sanatate si sa iutati prin tot ce ati trecut!
am vazut ca au fost cateva neintelegeri si imi pare rau ca se ajunge si aici.... adar nu suntem obligate sa ne suportam, ci sa ne sustinem moral si eventual cateva "sfaturi" de la cine are experienta (daca sunt binevenite). eu cred ca fiecareia ii este frica, si mie la fel, de orice mod de nastere, dar voi va uitati la poze si fara explicatii nu se intelege decat ca este urat si dureros.
asa cum am vazut ca deaa povestit, dar nici pe ea nu prea ati bagat-o in seama...
nu stie nimeni ce comporta nasterea indiferent de modul in care vine, ca este cezariana, stie vreuna ce urmeaza dupa? care v-ati uitat la foto si vi se pare mai usor, stie ce urmeaza? cum te refaci?
nu. cate din care au nascut natural au zacut in pat pt. ore in sir?
nu spun ca este o plimbare nasterea in nici un fel, dar mai cred ca putere gasim fiecare sa trecem peste....
as fi vrut sa tac, dar nu inteleg de ce se mai intreaba cum a fost nasterea la fetele care au trecut daca se ivesc discutii de la niste poze (si care sunt considerate mai mult)
atat am avut de spus si sa-mi fie cu iertare ca m-am bagat.
sa va mai spun ca am pus si eu niste poze? sunt puse la poze de vacanta
pupici la toate fara discriminare si nastere usoara la toate

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Anairda,felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari!Uite ce bun a fost Doamne Doamne si nenii de la ambasada....

Ema,Garmastanul este cam scumput,dar chiar merita.Eu il folosesc de ceva timp(am inceput mai devreme de luna a 8-a)si simt ca mi s-au intarit sfarcurile si par mult mai zdravene(intelegeti voi ce vreau sa spun...).

Catrinel ,voi mai pune pozici cu hainute cat de curand.Ma simt mult mai bine,multumim de intrebare.Si fetele!

Onsami,nu vreau sa creez polemici dar tare te inseli in privinta dr. Ancar.Dimpotriva,ii era tare greu sa pledeze pt. nasterea naturala(eu stiu bine asta),asa incat tot batea moneda pe nasterea combinata.Spui ca multe vip-uri au apelat la cezariana.In primul rand noi nu avem vip-uri,iar cele care-si spun astfel au procedat asa din comoditate si din pudoare.In ceea ce o priveste pe Dana Razboiu(sotia ex-ministrului Sanatatii),iti pot spune ca a nascut natural(la Municipal,la cererea ei expresa) si mai mult,l-a alaptat la san pe Vic pana la aproape un an.Vezi,asa ajung la publicul larg informatii eronate si imaginea multor persoane publice este deformata grav.Sau sunt luate drept exemplu(face X cezariana,sigur asa e mai bine...) si nu intotdeauna sunt alegeri fericite.

ANDREEA GEORGIANA +31 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Anairda, felicitari viitoarei bunicutze pt viza!

Catrinel, ai pus-o pe aida in incurcatura, ma gandeam eu ca adresa e pt mine, ti-am trimis mesajul. E tot mai evident ca neuronii ne lasa.

Zuzilici, da, tb sa intrebi dr pt vizita, eu m-am programat, dar numai pe 4 martie.

Fetelor, cele care sunteti pe lista de februarie dati o strigare ca sa mai apucam si noi o galerie. Delia, Irina, Loriana, Mariana, Maria...?

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Catrinel_17,
Mia bea din biberon cam o data la 12 ore si eu incerc sa fiu acolo de fiecare data ca sa ii dau eu sa bea. A inceput sa bea binisor si a invatat sa deschida gurita ca sa ii bag bibe in gura ... mai trebe exersat dar ajungem noi si acolo ...
In serile cand ii face baie, nu-i mai da biberon ca o oboseste prea tare si pierde in greutate si noi vrem sa ia ...
Pun poze mai tarziu ... ma duc la ea in 2 ore!

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Buna burtici! Am venit cu vesti. Din pacate, bebelina nu s-a intors, desi imi pusesem maaaaaariii sperante. Tot cu fata spre stanga sta, bine mersi in fundulet... . Am discutat cu doctorul ce se intampla daca nu va binevoi sa se intorca si au spus ca la spitalul lor fac cezariana pentru a evita orice fel de risc. Desigur, sunt alte clinici care practica nasterea naturala in pozitie pelviana, dar ei prefera metoda cea mai sigura (atat pentru mine cat si pentru bebe...). Am intrebat care pot fi cauzele, daca nu cumva nu am destul lichid sau uterul are o forma mai dubioasa si a spus ca nici vorba. Mi-a dat sa iau niste medicamente (Ritodrine se cheama) cica pentru a relaxa uterul si a-l face cat mai elastic, sa-i fie ei cat mai usor sa se aseze in pozitia potrivita.... Problema e ca aceste medicamente imi dau niste palpitatii urate si cam o ora jumate dupa ce iau pastila sunt leguma (tre sa iau de 3 ori pe zi), asa ca imi vine tare greu dimineata si dupa pranz la munca... seara macar sunt acasa si ma pot intinde... Am vazut ca voi luati ceva pe nume Gynipral???? Pentru ce e? Oare e vorba de aceelasi medicament pe care mi l-a prescris si mie? Eu tare nu as vrea sa ajung la cezariana, mai ales ca acum m-am obisnuit cu gandul ca voi naste natural, fara nici un fel de anestezie nimic... asta e, speranta moare ultima, nu-mi ramane decat sa sper ca va lua pozia potrivita intr-un final... mai aveam 7 saptamani, dar doctorul a zis ca daca nu se intoarce in urmatoarele 3, dupa aia putine sanse....
In alta ordine de idei, Tinuta albinuta, esti pe faza?, masuratorile se prezinta in felul urmator:
33 saptamani fix: greutate 2040g
Partial e in grafic, cu execeptia femurului (mai lung cu doua saptamani si a capului, mai mic cu o saptamana si ceva... sa speram ca asta nu-i va afecta inteligenta...)
Cam atat despre noi, fug sa citesc din urma si sa va raspund.

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
Anairda,te rog fierbinte(clocotit chiar...) sa nu mai invarti cutitul in rana,povestind despre conditiile din spitalele voastre.Nu de alta,dar in Romania noi avem nevoie de multe la internare,atat de multe incat cine ne vede crede ca plecam in expeditie pe Everest,pt. jumatate de an...

Aoleu, eu sper ca glumesti, Andreea Georgiana. Saraca Anairda n-a vrut decit sa ne impartaseasca cum e la spitalul unde va naste. Asta nu inseamna ca trebuie sa-i spunem sa nu mai povesteasca, zau asa... Nu te supara, dar nu e vina ei daca spitalele din Romania sunt altfel, pina la urma... Anairda sigur nu a avut intentii rele :) Credeam ca aici impartasim tot felul de lucruri, in special acelea care au legatura cu bebeii pe care-i asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Micaalsa, mi-am salvat link-ul, am frunzarit asa putin sa-mi fac o idee si m-a amuzat ca am gasit acolo bagajul de spital (pentru Rep. Moldova!) trebuie sa includa "ciupici" si "scufii"
Val bine ai venit la noi! Sa-ti dea Dumnezeu o fetita sanatoasa si frumoasa si sa ai o nastere usoara! Mai da-ne amanunte despre tine.
Noe nu mi-ai zis la ce foloseste diclofenacul care ti l-ai cumparat pentru bagajul de spital!
Catrinel imi pare rau ca nici bebelina ta nu s-a intors inca... sa speram ca se vor razgandi fetele astea... greutatea mi se pare perfecta pentru 31 de saptamani si 4 zile. Despre glucoza nu stiu ce sa-ti spun... Si eu am nevoie de sprijinitoare ca sa ma ridic... ufff E frumos ce a zis prietena ta despre cezariana dar as prefera fara...
Ema traiasca burtica si mamica frumusica!
Catrinutza
Andra_ Simona nu poti schimba doct de familie? E normal sa te trimita acasa cand esti insarcinata si acuzi o urgenta?
Anairda FELICITARI mamei pentru viza!!! Bravo!
Serj sa stii ca eu am insistat sa ne povesteasca Dea cum a fost si asta pentru ca vreau sa nasc natural! Am pus si eu mai demult un link cu muuuuulte poze si filmulete cu nasterea si dupa aia a mai pus cineva (scuze nu-mi amintesc exact cine, parca aileana?!). Recunosc ca la inceput am fost cam socata dar vazand cat mai multe, citind, intreband in stanga si-n dreapta, m-am obisnuit si chiar acum nu concep sa nasc altfel decat natural... vorba ta, cine stie cum iti revii dupa operatie, ce complicatii se ivesc, cat trebuie sa zaci in pat... nu poti manca... ufff ai mai turnat si tu gaz pe foc acum... Foarte frumoase lucrusoarele Puffetei iar tu ai o burtica pe cinste
Dea Felicitari Miei mancacioase! La cat mai mult laptic si kilograme! Asteptam pozicile!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput