Mamici de martie-aprilie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
Loriana27 spune:
la burtici!
Lady Hawk eu am facut respectivul vaccin pe la 30-31 sapt,e recomandat de Min. Sanatatii,l-am facut, nu doare deloc.alina alex a dat exact raspunsul pe care l-am primit de la medic.
Tcelen bine ati venit acasa! Multa sanatate!
Nshiro cu siguranta am sa anunt. Deja mi-e foarte greu sa stau in picioare, simt nevoia sa ma intind si am impresia ca mi s-a lasat burtik atat de mult in jos, ca parca atarna si ar trebui sustinuta cumva.
Kim cu glicerina se poate da si inainte? Am vazut ca unele fete folosesc de pe acum Garmastan.
+
37w
adar spune:
TCELEN - BINE AI REVENIT ACASA, IN AMBELE SENSURI ALE CUVANTULUI ACASA, ADICA LA SILVIU SI IULIAN, DAR SI LA NOI!!!!
ASADAR, BUN VENIT SI TIE SI MARIEI SI SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE MUUUUULTA SI LINISTE IN SUFLET!
TE ASTEPTAM CU POVESTEA INTREAGA, DESPRE CE TI-AU FACUT NEMERNICII AIA ACOLO, SI MAI ALES, SA NE POVESTESTI CE FACE MARIA SI CUM E SA AI FETITA.....
Catrinel, Laura_Ioana, anairda - va multumesc pentru incurajari! Aveti dreptate toate. Eu nu m-am suparat pe Ciuf, fiecare spune ce crede. Iar in perioada asta suntem obligate sa ne suportam una pe alta ca toate avem cate un "defect stricat" la cap, nuuuuu?????
Ciuf - iote, nu m-am suparat mama pe tine: pup fata!
Acum plec sa cumpar hainute pentru bebe. La noi, este episodul 1. Emotionant...
adar si bebelina MAIA
minunea mea
onsami spune:
salut!
am vazut si eu o parte din emisiunea de pe B1 dar nu mi s/a parut prea riguroasa. doctorul parca a fost platit sa promoveze nasterea naturala si sa blameze cezariana la cerere! am atatea prietene care au nascut prin cezariana si au copii superfrumosi iar ele sunt sanatoase tun! basca toate vipurile, inclusiv ex-sotia ex-ministrului sanatatii branzan a nascut prin cezariana... asa ca eu nu prea sunt contra cezarienei deloc!
dar sa le luam pe rand ca mai avem fetelor pana la momentul 0 cum ziceati una dintre voi.
pana una alta, invidiem fetele din afara, care vor naste in conditii super de curatenie si siguranta! e o diferenta mare de la cer la pamant intre ce povestiti voi si ce mi/a povestit vecina mea care a nascut la Craiova / aviz Ameluta care zici ca nasti aici, la Craiova. Nu dau detalii ca nu vreau sa-i fac pe olteni de rusine.
si ca sa ne mai veselim putin:
ce e o gravida pentru un canibal? Kinder cu surpriza!
sanate la burtici ;i rabdare la mamici!
onsami si
33s
Qamar spune:
onsami, cam ai dreptate despre emisiunea aia, ce mi-a placut mie, insa, a fost ideea cu cezariana dupa cateva ore de travaliu, in ideea ca bebe e mult mai pregatit sa "infrunte" lumea de afara
nu zic ca ma incanta f tare ideea sa ma chinui si inainte si dupa nastere, dar daca virgula combinatia asta e mai buna pentru bebe, atunci nu zic nu- chiar am de gand sa vorbesc cu dr meu de metoda asta, sa vad el ce zice
Noemi
32+
Poze cu burtica
Catrinel_17 spune:
Azi am fost la control si gagica mea mica e tot cu capul pe sus
, ma paste cezariana din ce in ce mai sigur. In fine. Dr a zis ca mai este timp si loc sa se intoarca. Dar io cred ca acolo va sta protzapita. Cica e “un copil cu vointza”
ce sa mai zic… Mi-a zis ca daca asa ramane, e mai bine pt ea sa fac cezariana.
Asa, si in plus, la testul de glucoza nu am iesit asa de bine, cica valorile sunt un pic peste… 162 parca am retinut (dupa prima ora). Stie careva care sunt valorile normale?
In rest, cantitate normala de lichid amniotic, bebe nu e anormal de mare – la 31 sapt si 4 zile are 1kg850 grame. Tina 
Andra simona, trebuie sa stai cuminte!!! Dar sigur te vei simti mai bine dupa gynipral, am inteles ca functioneaza foarte bine!! Incearca sa nu mai cari asa greutati, sau daca e musai, cumpara mai putin in mai multe zile…
Noe, ce burtica dragutza, si ce fain stai la pozat!!
sa stii ca eu in ultimele 3 saptamani am pus numai… 300 de grame, asa ca s-ar putea sa mearga mai incet perioada asta. Eu am luat mai mult prin luna a sasea, a saptea, acuma vad ca am incetinit. Am pus in total 12 kg. Bine, mai e timp…. Dar sunt sanse sa nu se mai puna chiaaar asaaaa masiv…
adar deci dai iama in hainutze!!!!!! Sa pui neaparat poze! Spor la cumparat! Iti zic io una: dupa ce ai inceput, nu te mai poti opri!!!! ![]()
MP, tot ce povestesti e asa de frumos, si tu plingi pentru cine stie ce alte chestii? Concentreaza-te pe ce e mai important!! Nu lasa lucrurile negative sa te influenteze in perioada asta!
Anairda, slabe sanse sa ma impinga sau sa ma traga… doarme tun, nici nu-i pasa… ma prind de-o chestie de la pat, dar aproape c-am desprins-o, asa ca am lasat-o balta. Daca ma aplec sa iau ceva de jos, sau ma pun in genunchi sa aranjez ceva, e complicat rau sa ma ridic, ma tin de toate usile, pe aia de la frigider am reusit s-o cam stric. Ma tem pt usile de la dulapuri ![]()
Ameluta, la link-ul ce l-ai pus a fost inlocuit un cuvint prin “reclama mascata atentie”
Tcelen, bine ai venit acasa!!!!!!! Felicitari inca odata si sanatate tie si micutzei Maria!! Pozeeeeee!!!! ![]()
Nshiro, nu mai stiu de Nicolle nimica, sper ca e acasa, am s-o sun azi sau maine.
Aida, OK, asa facem.
Catrinel & titza mică
ema.72 spune:
Fetele va salut si eu, nu am disparut, citesc cu nerabdare ce scrieti dar neavand noutati n-am mai scris nimic.
Ma tot gandesc ca a trecut timpul repede si n-am facut nimic din ce-mi propusesem in legatura cu mobilatul camerei lui bb. Am facut doar o comoda ( masa de infasat) la comanda si in rest ... studiez ce-a mai ramas de facut.
Tcelen ma bucur ca ai ajuns acasa, poate ai ceva timp sa ne scrii cateva randuri. Sanatate multa tie si Mariei care a trebuit sa ia vita in piept asa repede.
Aida sa stii ca m-am uitat la pozele cu nasterea naturala dar fara sa-mi inchipui ca voi fi eu acolo ci pacienta. Din partea cealalta nu cred ca se vede la fel de rau si sper ca va ramane doar bucuria intalnirii cu bb. Nu m-am uitat la cele cu cezariana, e o operatie, nu depinde de mine ci de indemanarea dr.
Am vazut pozele, esti foarte draguta si bb sper sa-ti semene. Lucrezi in publicitate?
Lady Hawk eu n-am facut vaccinul antitetanos si ma gandeam sa-l intreb pe dr.. Dupa ce ai postat si link-ul cu comentariile la adresa vaccinului n-o sa-l mai intreb.
Kim tinctura aia de zmaur am luat-o si eu inainte de a ramane insarcinata, era din muguri de zmeur, ceaiul e din frunze de zmeur si...n-are alcool.
Garmastanul l-am gasit astazi la Sensiblue, nu stiu cat e de bun dar costa 290.000 lei.
Catrinel imi pare rau ca bb e incapatanat si sta tot cu capul in sus dar nu cred ca cezariana e o problema. oricum refacerea depinde de fiecare organism, poate fi mai rapida decat la nasterea naturala. La fetele de la ian-feb am vazut ca au fost cazuri in care dupa doua sapt nici nu ziceai ca a fost operata. Era in State dar cred ca depinde doar de organism. Si va fi si mamica ta la voi sa te ajute asa ca ia partea buna.
Adar o sa vezi ca partea cu cumparaturile e foarte complicata. Eu am zis ca iau lucruri pt bb care-i trebuie in spital. Azi le-am spalat si am umplut franghia. Cred ca n-o sa faca parada modei pe acolo sa-l schimb cu toate, dar erau asa dragute si nu m-am hotarat la ca sa renunt si ce sa cumpar asa ca... Iar la partea cu nasterea , amana de fiecare data pe maine problema asta, gandeste-te doar ca va fi bine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ema_ro_72/my_photos
Am incercat sa pun si poze, nu stiu daca se vad.
Ema 35+
dea0277 spune:
Salutare fetelor,
Kim, o sa mai fac poze diseara cu aia mica ca am zis sa o mai las citeva zile sa vedem daca se vede vreo diferenta. Aseara si seara dinainte a luat in greutate din nou si speram sa o tina tot asa.
Cit despre datul in judecata, e tare greu de dovedit ca era secretie vaginala sau lichid amniotic. Poate ca ei nu erau ingrijorati de chestia asta, plus ca nu aveau ce sa imi faca, decit sa ma bage mai repede in spital. Acum e prea tarziu sa mai rascolim cacatul, scuzati de expresie.
Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat... imi aduc eu aminte eventual.
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
kim spune:
Aida, ce mandra o sa fie Alexandra de mamica ei!
Anairda, nu stiu cum sa-ti explic cu intorsu' in pat, gaseste-ti o strategie prin care s-o faci rapid, dintr-o singura miscare, la mine functioneaza, ca daca o fac ca babele din 3 miscari ma dor toate apele si organele. Si ma intorc des pt ca amortesc repede pe o parte, ma dor coastele, soldurile, burtiku'...
Mihaser si Loriana, am inteles ca e bine sa te dai dinainte de nastere cu glicerina boraxata, dar in lipsa lui e bun si uleiul de masline sau migdale (la fel pt zona in care e posibil sa ni se faca episiotomia).
Bun venit, Val77, sarcina usoara in continuare si o fetita sanataosa!
AndreeaGeorgiana, de obicei recunosc ca nu prea citesc bancurile, poate daca sunt f scurte (gen Onsami, pe aceeasi tema), dar azi mi-au atras atentia.
Zuzilici, tu ai vizitat sala de nasteri? Sau alte fete din Canada. Dea, cand ai timp, mai spune-ne si tu cum e.
LauraIoana, ce intrebare, trebuia sa-mi aduc aminte, doar ai specificat, dar stii tu cum e cu uitatul...
Ema, mersi, asa ma gandeam si eu cu tinctura, oricum n-am de gand sa iau nimic alcolizat pe perioada sarcinii.
Catrinel, sorry, nu-ti perde speranta, mai este inca vreme sa se intoarca, oricat de incapatanata ar fi. Am primit un mesaj pe yahoo pe numele tau (de la Monica) dar nu am unde sa ti-l trimit.
Dea, abia astept s-o vad pe grasunica.
30+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
Laura Ioana spune:
Sotul vede in programul TV ca va fi superfinala la categoria supergrea la box profesionist, meciul secolului etc. etc. A hotarat sa se pregateasca sa vada meciul: cumpara bere, cumpara alune, pune berea la rece, curata si prajeste alunele, se aseza comod in fotoliu gata sa priveasca meciul. Doar ce a inceput meciul si in secunda 7 K.O.! si lupta a luat sfarsit! Omul nostru n-apucase nici macar o gura de bere sa inghita!
In acest moment sotia apare din bucatarie si cu sarcasm spune:
- Ei! Acum ma intelegi si pe mine?!
Laura
cu
33+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Catrinel_17 spune:
Miiindra burtica, ema!!!
. Da, mama va veni la mine, va veni si socru-meu, le dau la toti cite ceva de facut, o sa-i managiuiesc cumva. Sau daca nu merge, ii dau pe toti afara. Si gata.
Andreea georgiana, hai pune mai multe poze cu hainutzele!! Sunt asa haioase!! Cum te simti? Esti mai bine?
Dea, abia astept pozele noi. Papa Mia lapte deja? Din bibe?
Aida, multumesc!! Adresa mea de email este timis_cross@yahoo.com 
Am gasit pe Internet ca valorile normale de glicemie pt o ora ar fi: in 10 locuri scrie 180, in 2 locuri scrie 200, si intr-un loc scrie 160. Asa ca nu stiu ce sa zic, eu am 160. Haaai sa zicem ca sunt la limita.
Asaaa, o pretena mi-a zis apropo de cezariana ca o sa am un “happy smile” pe burta pt toata viatza
nu-i rau daca te gindesti asa
….
Catrinel & titza mică