Mamici de martie-aprilie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

'neata fetelor
La mine trezirea a fost devreme tare, pe la 5 dimineata eram in fata calculatorului dar m-am linistit cand am auzit ca nu-s singura cu insomnii
Tchelen, bine ati venit acasa si abia asteptam vesti de la voi.
fetelor, am gasit ghidul asta pe internet si mi s-a parut interesant, asa ca vi-l pun si voua www.iubire.md/guide.pdf ... cine are rabdare sa-l citeasca si gaseste ceva interesant sa posteze pe forum ca eu la capitolul rabdare stau foarte prost. L-am rasfoit intr-un minut si asta a fost tot

Anamaria + Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

bun mmicilor.
m gsit un link referitor l legisltie, mi precis l indemnizti de crestere copilului.e bine de stiut mi din vreme, nu?
http://www.reclmmscttentie/_130_1498_ORDONANTA_DE_URGENTA_nr148_din_3_noiembrie_2005_privind_sustinere_fmiliei.html
cred c e fin si siteul.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

> > > La o firma, se prezinta doi canibali pentru angajare. La inceput,
> nimeni
> > nu
> > > vrea sa ii angajeze, dar in final ii angajeaza cu o conditie: sa se
> > comporte
> > > bine si sa nu consume oameni. La inceput, totul merge bine, dar dupa
> > cateva
> > > luni se observa ca a disparut contabila. Se fac cercetari si ii iau
> la
> > > intrebari pe canibali.
> > > Acestia nu vor sa recunoasca, dar dupa un timp unul dintre ei
> recunoaste
> > ca
> > > a mancat contabila. Normal, este dat afara. Al doilea canibal il
> conduce
> > > pana la poarta si ii zice:
> > > - Ce te-a apucat sa mananci contabila? Eu de cateva saptamani halesc
> la
> > > ingineri si nimeni nu le-a simtit lipsa.

ANDREEA GEORGIANA +31 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

andra simona,lasa vitejiile si urmeaza-mi exemplul,adica stai cat mai cumintica(e tare greeeeeeu!).Eventual...patureste.
ama kaly,linisteste-te, ca bebe nu a patit nimic.Probabil multe au patit asta,la cat de impiedicate suntem...Eu am fost pe aproape de nu stiu cate ori,dar,de fiecare data s-a gasit prin preajma un ,,om de bine,,.Examenul se intelege ca l-ai luat.
MP,sa-ti traiasca Vladutul si sa te umple de bucurii!Si nu mai plange,pt. ca le faci rau atat luyi Vladut cat si lui Matei,caruia nu-i plac lacrimutele!
Kim,esti tare draguta dar frumusetea s-a cam dus,lasand locul kilogramelor multe(12...cred).
Aida si pe maine ma curenteaza bebita in cate un loc'sor.Simt de parca ar rasuci pe degetel un nerv fin.Nu dureaza mult dar este o senzatie puternica si ma cam cutremura.Arati super!
Zuzilici,140 de ochiuri,cu andrele de 2(adica subtirele) si fir dublu).Multumim de aprecieri.
Noe,draguta burtica...slabuta mamica!
Anairda,te rog fierbinte(clocotit chiar...) sa nu mai invarti cutitul in rana,povestind despre conditiile din spitalele voastre.Nu de alta,dar in Romania noi avem nevoie de multe la internare,atat de multe incat cine ne vede crede ca plecam in expeditie pe Everest,pt. jumatate de an...

Am terminat si a doua paturica(de tricotat) si acum urmeaza sa brodez pe ea animalute si alte chestii.Pe la sf. sapt.(maine este sarbatoare si nu tricotez...)o veti vedea atat pe ea cat si alte maruntisuri pe care ma gandesc sa le fac.

Mergi la inceput

Scufitza roshie: - Bunico, de ce ai ochi asa mari?
- Bunico, de ce ai urechi asa mari?
- Bunico, de ce ai dintzi asa mari?
Bunica: - Hai, gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si cara-te la ma-ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kit spune:

Haideti sa va inveselesc si eu:

Cica baba si mosul se hotarasc sa faca si ei "ceva", deh, ca in tinerete. Se chinuie ei o bucata de vreme, dar mosul nu reuseste si pace. Suparat, ii spune babei sa-l astepte putin si pleaca in baie. Sta baba, sta... un sfert de ora, o jumatate de ora...sta o ora!!!
Speriata, se gandeste ca a patit ceva mosul, ca a murit de inima rea, si se hotaraste sa mearga la baie sa vada ce-i cu el.
Cand ajunge la baie il vede pe mos stand cu fundu in lighean si privindu-si "obiectul".
-Ce ai mosule, ai innebunit?! baba, de colo
-Nu babo,da stau sa vad pe unde rasufla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

ceau!

Fetele pe B1 este Ne priveste si subiectul este Nastere naturala vs. cezariana!

Revin dupa!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

daca se poate vreau sa fi si eu inscrisa pe listuta de gravidute
datele mele sunt> nascute pe 14.09.1977, UM ?, DN bebe 29 martie 2006, maternitatea Bucuresti/Caritas, doctor Badea si uitam ce este mai important , o sa am o fetita
multam

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am vazut emisiunea de pe B1 despre sarcina naturala sau cezariana. Superinteresanta parca mi-a dat mai mult curaj pt a merge mai departe pe varianta pe care am ales-o: nasterea naturala.

Kim nu mi-a recomandat doctorul fluor; am citi in Superbebe si voiam sa stiu daca aveti si voi cunostinta de asa ceva

TCELEN, MARIA bine ati venit acasa! Sa fiti sanatoase!

Laura cu 33+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

offff am prins doar finalul emisiunii si nu e nici in reluare!
Oricum ideea a fost sa nasti prin cezariana cu 2 ore de travaliu inainte daca este neaparat necesar sa nasti prin cezariana. Doctorii din studio recomandau nasterea naturala, in nici un caz cezariana "la cerere".
Au spus ca frica din timpul travaliului afecteaza bebelusul deoarece in organism se varsa anumite substante...asa ca ..trebuie sa ne controlam de dragul micutilor nostri
La alegerea felului in care vrei sa nasti e bine sa vorbim atat cu medicul ginecolog, cat si cu neonatologul...sa aflam cum e mai bine si pentru

Andreea Georgiana si eu am luat aceeasi decizie in ceea ce priveste salteluta. Si noi (parintii) ne-am cumparat tot relaxa cu fata de vara/iarna ortopedica si ne odihnim f bine; sper sa fie multumit bebe! Pretul este in jur de 1 700 000 din cate am vazut pe net.
Ama Kaly ai grija de tine. Probabil ai lipsa de calciu si de aceea se intampla nenorocirile astea. Mama a picat in fata mea ca o balega din cauza asta. Sper ca nu a patit nimic bebe!
Ameluta si eu am aceleasi intrebari legat de ingrijirea bebelusilor baieti...in cartile de specialitate nu am gasit nimic...
Anairda36 multumesc pentru informatia despre Odobescu...voi sunteti super norocosi cu asa camera la spital...mai ceva decat un hotel de 4 *
Kim eu cred ca glicerina boraxata e buna...sotul meu a avut ceva probleme sub buza si a folosit glicerina de 2-3 ori si au trecut bubitele...plus ca este foarte ieftina 16000 lei o sticluta
Se da pe sani si inainte de nastere? Eu am citit ca e bine sa dai cu zeama de lamaie pentru a te pregati de alaptat.

Tina din datele mele am omis data nasterii lui bebe (probabila) ...este 2 aprilie

Pupici!
31+

Mihaela

Mergi la inceput