Mamici de martie-aprilie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

alinaalex indemnizatia in concediul prenatal e 85% din media salariului brut pe ultimele 6 luni de activitate. Se iau in calcul si prime, bonusuri, comisioane , daca ai avut. La suma asta se mai aplica doar impozitul de 16%, fara celelalte contributii, astfel incat ajungi sa iei ani cam tot cat luai cand mergeai la lucru, plus sau minus ceva.

Miha 33+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Multumim tuturor de urari!
Ile77, am mai pus poze mai devreme azi, poti sa intrii sa le vezi deja.
Am sa va tin la curent, acum ma duc sa ii dau de papica la bebelina sa vedem daca maninca tot sau nu!
Va pup

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Am uitat sa va zic s-o scuipati sa nu-i fie de deochi ca n-am chef sa mi-o deoache cineva, am sa-i pun o sfoara rosie ... :))

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal burtici

Sunt tare trista, am reusit sa racesc. Am nasul super infundat, imi curg ochii, urechile sunt de asemenea infundate, respir greu si ma doare tare gatul cand inghit.
Am baut ceai cu lamaie si miere de nu-l mai suport, in nas imi pun ser fiziologic dar apa chiora nu-mi face numic.
Am sunat medicul de familie si mi-a spus sa iau 2 paracetamol pe zi si vitamina C.
Voi ce credeti de paracetamol ca au fost ceva discutii pe aici dar nu-mi mai amintesc.

pupici
pa
tania 29w2d

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tcelen, bine ai venit acasa cu Ana-Maria! cand te mai linistesti te asteptam cu detalii, poze...

MP, imi pare rau sa aud ca esti trista, hai mai des pe aici ca te inveselim noi, sa uiti si sa-ti treaca toate supararile.

Ciuf, unde esti dragutzo, mai mult pe messenger?

Catrinel, no problem. Spor la gasit mobilier si carutz pt bebelina (sa ne arati si noua).

Dananita, si eu sunt o pudica si o sa-i scot afara pe musafiri fara probleme, alaptatul e pt bebe nu pt public, deci sa faca bine sa ne scuze publicul.

Alinalex, buna lectie ti-a dat flacaul, pai il iei drept etajera? Sut si gol! il face mama fotbalist...

Ile, fata desteapta, ma bucur ca ai ajuns singura la ganduri mai bune, toate avem faze mai proaste, dar ideea e sa vedem frumusetea momentului si sa nu ne lasam coplesite de griji si ganduri negre. Ce frumos carucior ai!

Dea, nu ma mai satur sa-ti vad papusica, pfui sa n-o deochi, ca tare e expresiva si va sta fenomenal de bine impreuna!

31 fix

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Andreea Georgiana, Kim, Nshiro, Doublemom, Ema multumesc fetelor, sunt tare tare fericita. Nici nu stiti cat mi-e de dor de mamica mea pe care n-am mai vazut-o de 2 ani. Pentru mine viza ei e o mareeee realizare.

Nshiro ceea ce iei tu este totuna cu ceea ce iau eu sau fetele din RO. Efectele sunt aceleasi : relaxeaza uterul dar dau palpitatii, tremuraturi, etc. Eu nu iau decat daca am contractii. Daca iei tot timpul, in 2-3 zile se obisnuieste organismul cu pastilele si nu mai ai reactii secundare.

Aida_o , Andreea a glumit si eu am inteles asta, nici prin gand sa ma supere. Si eu ma gandesc cu groaza la saracele fete din tara ca isi fac un bagaj, asa cum spunea si Andreea, de parca pleaca pe Everest si nasc in conditiile in care nasc si pe langa asta trebuie sa tina si contabilitatea ciubucurilor la asistente, la moase, la doctori, la portari.... Dar sa le dea Dumnezeu sanatate si lor si noua si la toti bebeii nostri.

Dananita de ce trebuie ei sa vada cum alaptezi tu?? Daca te simti stanjenita spune-le sa nu se supere dar sa te scuteasca si cu asta basta. Are dreptate Noe!

Alinaalex sunt perfect de acord cu bebe tau. Ce e etajera? hahahahaha

Tclen draga mare usurare sa te vad ca scrii, inseamna ca lucrurile incep sa mearga bine. Ne-am gandit cu toatele mult la tine si ne-am rugat pentru papusica ta. Sunt sigura ca pe toate feletele le intereseaza toata povestea nasterii.

hahahahaha Doublemom nu esti capra cu trei iezi, esti caprita cu doua iedute

Ileana Marius aici se foloseste termenul de midwife nurse pentru moasa.

Dea neaparat ceva rosu la papusa!

Tania poti lua linistita paracetamol. Ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

De azi am intrat in sapt. a 35-a si sunt fericita. Mai putin fericita sunt ca am luat 17 k si mi se pare mult.
M-am mai linistit sa aud ca mai sunt si alte fete care nu pot dormi decat in fund. Eu de 2 luni nu am mai putut sta pe stana sau dreapta.
Am vazut asta seara si impreuna cu sotul maazinul Happy Baby dupa strada M. Eminescu (lana Mosilor) . Era acolo un carucior la 8.500.000 cu tot cu scaun de masina f. frumos. Si ce e bine f. usor ca reutate.
Ma intreb care e reula la Giulesti, daca nasti prin cezariana iti fac ei analizele de sane si de inima acolo sau trebuie sa te duci tu cu ele facute? Si inca ceva: masa de operatie are partea capului ridicata? Ca daca trebuie sa stau la orizontala perfect eu ma sufoc inainte de a naste. Am citit acum in revista Ioana (Copilul meu) care contine exact trimestrul III de sarcina ca bebele meu avea 2,400K la 32 saptamani cand de fapt atat trebuia sa aiba la 37. Asa ca acum imi explic de ce ma simt ca Moby Dick. Incerc si sa tin o dieta riuroasa (fara sare si dulciuri si fainoase) dar bineinteles ca acum imi vine foame mai rau (toata sarcina nu am avut pofte si foame).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Vai ce m-am enervat mai devreme ca mi-a cazut netul si nici telefonul nu mai mergea, exact cand incercam sa-mi fac album in yahoo. De cand am net acasa (un an si ceva) nu mi s-a mai intamplat decat o data. Am bazait toate mufele, am tot dat restart la calc., etc. etc. Si acuma vad ca merge bine si rapid. De fapt, toata ziua am avut probleme. Poate ca era pre incarcata reteaua? Ma rog... bine ca merge. Aleluia.
DOUBLEMOM,, mersi tare mult ca m-ai luminat. Ca m-am interesat la salarizare la mine la servici si alea de acolo au stiut sa-mi spuna cat am uitat eu... Bine ca plateste statul din banii nostri, astia fraierii care cotizam la greu, tot felul de incompetenti. Asta e off topik, scuze, ca nu vreau sa supar pe nimeni. Acum imi dau seama de ce o sa iau mai mult: ca se ia din sal. brut! Thanks. Apropo, tu ce lucrezi?
DEEA, sa-ti traiasca printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

continuare:
DEEA, sa-ti traiasca printesa. Pune-i ceva rosu repede, repede.

ALINA si BB 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

citeva idei de decorat camera lui bebe:
www.berlinwallpaper.com/PrissPrints/BabySnoopy.htm" target="_blank">http://www.berlinwallpaper.com/PrissPrints/BabySnoopy.htm (pe coloana din stinga sunt diverse personaje din povesti/desene animate/filme
si
www.babysupermall.com/main/browse/toys-and-teddy-bears-bedding.html" target="_blank">http://www.babysupermall.com/main/browse/toys-and-teddy-bears-bedding.html

unele dintre imagini sunt maricele, si am reusit sa le printez color, la firma, si vreau sa le decupez pt a le lipi pe peretii din camera copilului.

Mergi la inceput