Mamici de martie-aprilie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
doublemom spune:
ANDREEA GEORGIANA
bacauanca de-a mea! Eu stau in Buc doar de vreo 4 ani asa ca iti dai seama ca inca imi e dor, mai ales ca tot familionul, si ai mei sia ai lui, sunt acolo.
Cred ca de la pastile mi se trage moleseala asta. Eu mai am 8 buc si termin a doua cutie. Dar cred ca merita - nu am mai avut contractii dureroase su bebitele dau din picioare ceva de toata nebunia. Stam amandoi si ne hlizim la burta ca doi babuini!!![]()
Miha 33+
pozici
ileana_marius spune:
ile77 nu am gasit inca moasa, ajung la dr. abia pe 16 feb. Am cautat-o la tel. dar nu am gasit-o, asa ca o sa astept pana atunci.
Apropo care este termenul in engleza pt. moasa?
Diana1968 nu imi fac foarte mari griji din cauza contractiilor, ma gandeam ca sunt prea devreme. Bebelina s-a intors si a coborat de ceva timp, acum apar si contractii...si mai avem 2 luni...Oricum nu stiu ce e normal si ce nu...ma gandesc si eu...
Ileana
29+
Ghindoaca
Catrinel_17 spune:
ileana marius, cred ca moasa se zice midwife.
contractiile sunt regulate? dureroase?
Dea, am vazut pozele, Mia e pe zi ce trece mai puternica si mai frumoasa!! E asa de dragutzaaa, m-am topit! Are niste ochisori….
Doublemom, ai vazut bancul lui catrinutza cu parasitul incintei? (cu vreo 2-3 pagini in fatza). Zi si tu ca si Cat (sper!!) “ridem, glumim, dar nu parasim incinta!!!”
Catrinel & titza mică
ema.72 spune:
Fetele va salut si eu pe ziua de astazi care la mine a fost cam agitata. Analiza la sange urata de tot, anemie - globule rosii putine, Fierul ok. Ma rog o sa vada dr. , eu am cutit ca daca hematiile sunt sub 10 e indicatie clara de cezariana dar...parerea lui va fi cea care decide.
Vreau sa ma ajutati si pe mine ( care aveti habar de legislatie) in legatura cu o problema. Eu am contact de munca pe doua firme cu salariul jumatate la una , jumatate la alta ( erau oricum in acelasi holding si s-a facut departajarea pt a plati impozite si taxe mai mici). La ambele s-au platit atxele catre sanatate. Problema mea care este - la sfarsitul lunii ianuarie cand asteptam salariul m-am trezit cu jumatate si mi s-a spus ca nu pot beneficia pe ambele firme de plata concediului de maternitate. Eu sunt daramata caci planificarea banilor in perioada asta era pana la ultimul leut asa ca nu stiu unde sa ma informez daca este legal. Dati-mi si mie un sfat, nu am incredere in contabilitatea de la firma pentru ca si la fetele care erau in CIC li se dadeau 7 mil si nu 7.800.000 motivand ca se platesc nu stiu ce taxe. Dupa o reclamatie pe la min. muncii i-au primit si pe restul dar a durat aproape un an.
Dananita multumim de info cu salteluta, eu nu stiu de alea Previ nimic, poti sa ne mai spui cate ceva, din ce sunt facute si unde se gasesc?
Anairda felicitari mamei pentru viza , probabil ca te-ai linistit si tu acum si sunt mai putine necunoscute.
Andra- Simona in carnetul gravidei pe care mi l-a dat medicul de familie scrie ca pana la 7 luni trebuie sa ne primeasca o data pe luna iar dupa 7 luni - ori de cate ori este nevoie. Nu stiu partea cu eco ca al meu n-are si nici nu se pricepe.
Nshiro bine ca bb este sanatos si binedezvoltat , partea cu pozitia - speranta si rabdare si gandeste-te ca daca nu era asta tot aveai ceva cu care sa te stresezi ca vezi ca toate avem morcovii bine pozitionati.
Ile77 imi faceam ganduri ca n-am fost la nici un curs de gravide dar dupa ce ai scris tu mi-a mai trecut. Si eu incerc sa adot atitudinea ta si sa ma gandesc la orice dar nu si la nasterea in sine, aman momentul asta pentru travaliu, sa ma pot concentra atunci, sau poate o sa fie asa de repede ca nu mai e cazul ( sa visez mai pot).
Doublemum ma bucur ca esti bine si ca aveti spectacol cu printesele, nu poti sa faci filmulete cum se misca burtica? Ma gandesc ca la doua voinicele miscarile sunt pe masura.
MP imi pare rau ca esti asa trista, tu erai mereu plina de optimism si energie. Crezi ca te putem ajuta cu ceva? Nu ezita sa te bazezi ca ai aici prieteni carora le pasa. Am tras si eu azi niste portii de plans dar acum ma gandesc la ce solutii am ca plansul ma darama si am nevoie sa gasesc in mine resurse cat mai multe.
Tcelen cred ca timpul tau acum este foarte ocupat, multumim de vesti si te asteptam cu drag sa ne vorbesti despre Ana Maria si cum te descurci cu toate.
Dea, deja Maia are niste expresii foarte sugestive, intr-una din poze parca te certa ca n-ai venit la timp. Sanatate multa si sa pape mult laptic.
Va pup pe toate si astept sfaturile voastre la pb. cu salarizarea.
Ema 35+
ANDREEA GEORGIANA spune:
Doublemom,si mie mi se face uneori tare dor,dar eu sunt in Buc. de vreo 9 ani,asa ca acum,aici este casa mea.In plus,sora mea este tot aici iar ai mei pot veni oricand doresc.Unde ai facut liceul?
Este posibil ca pastilele sa ne dea starea asta de moleseala...Si eu ma apropii de terminarea primei cutii.In ce stadiu esti cu ,,paturicitul,,?
Cand mai mergi la Cezara?
ANDREEA GEORGIANA +31 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
doublemom spune:
catrinel cred ca bancul ala a dat motto-ul fetelor cu contractii !!! e super cool!
ema am incercat dar camera mea nu e f performanta si nu se vede asa de bine cum as vrea.
dea e din ce in ce mai frumoasa Mia Ecaterina. Ai asa o minune de copila! Sa va bucurati de ea si sa fiti acasa, impreuna cat mai curand.
Miha 33+
pozici
doublemom spune:
ANDREEA GEORGIANA esti la prima cutie? Iei cate jumatate de pastila? Eu merg la consultatie miercuri? Tu?
La capitolul paturici sunt la jumatate cu prima.
dar iese foarte draguta!!!
Liceul l-am facut la Patrascanu (pe vremea cand se mai chema inca asa)!!!
Miha 33+
pozici
alinaalex spune:
EMA, incearca la "probleme legislative" de pe forumul DC. Poate te ajuta acolo cineva.
Apropozito, lucreaza cineva la stat dintre voi, fetelor?
Ca-s tare curioasa de cum suntem platite in prenatal. Eu stiu de 85%, dar mai multa lume mi-a zis ca de fapt o sa iau cu cateva milioane in plus decat daca as lucra
. Eu am intrat in 23. ian. in prenatal.
ile77 spune:
IleanaMarius , in engleza moasa e midwife.
In norvegiana jordmor( se citeste iurmur)
Ema.72, sa stii ca chiar nu are rost sa te framinti ca nu te-ai dus la curs. Auzi lucruri care oricum nu te ajuta cu nimic ,adica nu-ti fac nasterea mai usoara sau mai grea, ci din contra mai mult te fac sa-ti fie frica.
Si eu mai sint si genul care-si face griji din orice.
Dea, abia astept sa scrii ca ai mai pus poze cu micuta, ca imediat sar sa-mi mai delectez ochii cu dulcica ta.
Da-i un
de la mine.
ile
35+