Mamici de martie-aprilie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
Diana1968 spune:
ILEANA MARIUS , contractiile de care trebuie sa te sperii si in urma carora trebuie sa-ti anunti dr. sunt usor de observat, ca sunt f. dureroase (te doare si spatele si burtica si ai senzatia ca trebuie sa meri la toaleta). De asemenea, sunt f. periodice (la 2, 3 minute si tin cam 30 secunde). Iti spun astea din propriile mele trairi . M-au tinut cam 3 ore. Am avut asemenea contractii la 24 saptamani si dr. mi-a prescris No-spa, duphaston si scopantil. In plus mi-a facut control cu mana ca sa vada marimea colului si textura uterului.
Catrinel_17 spune:
Alinaalex, uite merge cam asa: mergi la Yahoo photos, faci account -> Continue -> Create new album -> Name the album -> Sharing Setting – public
Continue -> instalezi "easy upload tool" – faci click pe “run” – save pe hard disk.
La sfarsit: "Do you want to run this software": “run”
Add Photos With Drag and Drop – select photos de pe calculator
(este un upload tutorial sub “need help”, daca vrei.)
La sfirsit de tot: view album si copiezi adresa de web: http://pg.photos.yahoo.com/ph/timiscross/album?.dir=/f18c
sper sa reusesti... nu stiu daca am explicat chiar bine...
Ile, foarte misto caruciorul. Pe bune!!!! Cit a costat?
E bine ca lasi gindurile negre de-o parte! Asa si trebe! Cu durerea aia, eu stiu… poate ca e bebe care apasa pe nu mai stiu care nerv si de-aia doare? doctorul ce zice?
Eu stiam ca nu e voie pe spate, complet orizontal, dar proptita de perne, asa, ca sa stai aproape in fund, cred ca e OK!
Tcelen, bine ai venit acasa cu bebelina!! Acuma aveti liniste si confort si va aveti una pe alta, va fi bine!!!
doublemom esti ok? Da un semn de viataaaaaa!
Catrinel & titza micã
aida_o spune:
Cat,
multumesc frumos
sa stii ca eu m-am indragostit de cum esti imbracata in pozele cele mai recente, sarafan ca al tau mi-am dorit mereu, insa nu am gasit pe-aici... si puloverasul e frumos, ca sa nu mai zic ca fetita uitindu-se lung la tine, completeaza superb si sugereaza ideea de maternitate 
Tcelen, bine ai revenit!
eu una, abia te astept cu si mai multe povesti, cu poze cu pitica, plus ca ma intereseaza sa invat de la tine una, alta, ca tu ai deja mai multa experienta.
mi-a placut ca inca ai la semnatura "poze noi cu burtica", eu zic sa schimbi in "poze noi cu pitica" ![]()
despre Diclofenac, ca si alte antiinflamatoare nesteroidiene, stiu ca trebuie evitate atit in timpul cit si dupa sarcina (de catre mamicile care doresc sa alapteze), pentru ca se transmit in laptele matern. am mai zis: eu sunt reumatica si efectiv tinjesc dupa ziua cind voi putea sa imi reiau tratamentul cu antiinflamatoare (ma ajutau enorm, imi mai calmau durerile de oase), insa mi s-a spus ca, atita vreme cit alaptez, ar fi bine sa nu le iau. asa ca faceti cum credeti, eu v-am zis doar ce stiu...
28+4
doublemom spune:
tcelen 

tie, micutei si curajoasei tale comori Ana Maria. IArta-ne ca noi i-am spus doart Maria cum e trecuta pe listuta. Te asiguram insa ca toate gandurile noastre bune au fost alaturi de voi doua si de familia voastra si ne bucuram din toata inima ca sunteti bine si sunteti acasa.
Daca ai sa poti si daca nu e prea dureros pentru tine am vrea sa stim ce si cum a fost. Am inteles ca povestea are momente grele dar poate te ajuta sa te descarci povestind.
Important e ca acestea au trecut , printzesica ta e bine si e cu tine.
Te
si ma bucur sincer pentru voi.
Miha 33+
pozici
Loriana27 spune:
Pup fetele!
Nshiro nu-ti pierde rabdarea! Ai vazut, si la mine s-a intors destul de tarziu,dar s-a intors.Fara nici un folos, ca tot cezariana imi face
Kim putintica rabdare. Mai este putin si o sa tot facem galerii![]()
Noe tu ai mare dreptate cand spui ca mai bine rugam spectatorii sa paraseasca scena. Si eu imi fac aceleasi griji ca dananita, numai ca la mine mai este o problema: ce fac cu pers care deja m-au anuntat ca atunci cand va veni bb ma vor vizita mereu(din lipsa de activitate)??? Am facut pe nesimtita si am spus ca o mamica mai ales in primele saptamani nu are nevoie de musafiri permanenti, dar crezi ca a inteles cineva? Sustine acelasi lucru

Tcelen sigur ca ne intereseaza cum s-a petrecut totul. Pacat ca a trebuit sa treceti prin asa momente neplacute, insa ce conteaza este ca acum Ana Maria este bine. Ii doresc sa aiba parte de o viata implinita!
Ile77 eu dorm de foarte mult timp numai pe spate pentru ca altfel nu pot. Daca ma intorc pe oricare din parti,bb da tare cu picioarele incat am impresia ca il strivesc si nu se potoleste deloc. Si ce sa fac , sa-l las sa se agite? Mai bine dorm pe spate.
+
37w
ile77 spune:
Catrinell, påi am dat 625 de euro. Si asta ca a fost reducere, ca sa era 750
.
Påi si eu cred ca tot de la vreun u nerv mi se trage durerea. Ca eu 90% dorm numai pe partea dreapta si toata greutatea lui bb apasa acolo.
Loriana27, sa stii ca asa mi se intimpla si mie. CInd ma intorc pe partea dreapta sa dorm, pe stinga nu pot sa dorm ca am impresia ca nu pot sa respir, incepe bb si imi trage picioare si coate in burtik.Si o tine asa pina se plictiseste![]()
Nu m-am gindit pina acum ca l-asputea strivi, cu atit mai mult cu cit bb meu se afla pozitionat in partea dreapta.
O fi posibil????
Ile
35+
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tcelen,abia asteptam sa ne impartasesti din experienta ta!Multi pupici!
Doublemom,ce faci?Esti bine,ca nu mai stim nimic de tine!
ANDREEA GEORGIANA +31 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
doublemom spune:
catrinel
sunt ok.
Desi sunt tare lenevoasa de cateva zile. As dormi intr-una numai ca nu prea se lipeste somnul de mine. Am inceput iar sa transpir mult si ma misc din ce in ce mai greu.
Dar..am implinit 33 sapt si suntem tare bucuroase! Sa mai rezistam inca 3 sapt minim! Una cate una!
Am citit azi cate ceva din urma dar cum spun tot mai multe fete suntem din ce in ce mai uituce.
anairda felicitari pt viza mamicii tale. Eu stiu cat de greu se misca mami meu de la Bacau la Buc. asa ca inteleg asta ca pe o realizare uriasa.
Fetele cu bebei plini de personalitate care stau in poponet!! Mai aveti timp! Nu-i asa ca va sunt si mai dragi cand ii vedeti la eco chiar daca stau tot asa..inca?
Mei da' produceti la bancuri... cat sa ne mai facem un topic: bancuri de martie-aprilie 2006
!!!
Loriana nu poti sa excluzi persoana respectiva din camera lui bb cat mai mult? Daca vrea sa te ajute sa spele vase, sa faca mancare... si se satura ..si pleaca acasa ?? Ce rea sunt! Dar daca eu nu i-as putea spune ca e in plus asa i-as face!
Spectatori la alaptat? Da' ce sunt eu capra cu trei iezi?? Sa se uite la Animal Planet daca vor show! Noi papam cu usa inchisa si fara asistenta.
Miha 33+
pozici
ANDREEA GEORGIANA spune:
Doublemom,bine ca ai aparut si m-am linistit.Esti din Bacau?Si eu.
Cum te mai simti de la Gynipral,asta in cazul in care mai esti sub tratament?Eu ma simt in continuare slabita si tremur non-stop.Avantaje si dezavantaje... .
ANDREEA GEORGIANA +31 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
dea0277 spune:
Salutari tuturor,
am mai pus niste poze pe link, o sa incerc sa iau camera cu mine in timpul zilei cand e mai lumina acolo ...
Tcelen, felicitari si ma bucur din suflet ca bebelina si tu sinteti ok acum. Incearca sa uiti partile urate si bucurativa din plin de bebelina, ca noi asa incercam sa facem!
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos