Mamici de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
adelapop spune:
dr. iosup inregistreaza bebele doar pe caseta video. am fost noi pe 1 si nu am putut lua nici o copie din cauza ca nu am stiut. am fost la Centrul Medical Unirea
15+
Sabana spune:
Dariana daca mergi la centrul de pe bd unirii se inregistreaza pe video. noi o avem pe bebeca. e super.
asa e fetelor. a fost greseala mea, ca m-am panicat. m-am speriat rau, mai ales pentru bebe. a trebuit sa stau azi in pat ca sa imi vin in fire. am avut niste dureri de burta groaznice. bine ca nu au fost contractii. am reusit sa si dorm, sa recuperez timpul pierdut. acum sunt mult mai linistita. sper sa fie bine si de acum incolo.
va pup pe toate. fug la telenovela mea preferata, ca de 2 zile nu m-am mai uitat. cinta te imbratisez cu drag si pe voi toate. sper ca de acum incolo sa fie mult mai bine. si fetelor atentie la infectia cu streptococ B, trebuie supravegheata.
Simba spune:
KEHLEYR (ce inseamna sau de unde vine?) multumesc pt. listutza. Pana acum sunt in grafic(ul tau) cu analizele. Nu shtiu inca ce sunt cele 2 inimioare (FIV), chiar aseara am trimis 2 intrebari (n-a aparut mesajul meu - cred ca mai trebuie sa progresez) din care una era cel mai timpuriu termen la care poti afla sexul. Eu am programare la eco pe 13.2 la Medsana/dr. H. dar parca nu mai am rabdare si parca mi-e shi dor de ei , ca nu i-am mai vazut din 09.01 (cand oricum n-am inteles mare lucru).
A doua intrebare se referea la momentul (saptamana) in care voi ati simtzit pt. prima data ca "ceva mishca".
Sunt multe mamici viitoare care vad ca au simtzit deja shi ma simt un pic invidioasa... sau n-ar trebui?
14+ 
Sabana spune:
Dariana ia si un CD la tine. Depinde la care centru mergi, ptr ca la unele merge doar cu CD. Ia-le pe amandoua sa fie.
mamaluidavid spune:
a.cicel mi-am facut si eu testul acela cu David,nu iese.
Si acum iese fetitza deci e tot baiat???????
Vom vedea!
Astia pe mine nu ma mai baga in seama cu analizele,probabil se iau dupa rezultatele din timpul sarcinii cu David
,singurele analize facute acum sunt Papa-Nicolau,chlamydia si data trecuta urina si sange dar la sange inca nu am rezultatul,abia peste 2 sapt cand mergem la control.
Pai cu David ma chemau in fiecare saptamana sa imi ia sange,mi-au facut zeci de teste,cica m-au testat si pentru fiecare tip de cancer.
Oare acum de ce sunt asa pasivi? Imi da de gandit chestia asta 
Sunt curioasa cum voi fi dupa nastere,data trecuta la o luna dupa nastere,la un control de rutina aici am fost diagnosticata cu ... osteoporoza ![]()
Probabil ca totul a inceput de cand eram in burta mamei,din cauza tatalui saracuta a trecut prin prin o gramada de "chestii" cand era gravida cu mine,ma rog stress,nu a avut grija de ea ,etc.
Cand m-am nascut,la termen aparent fara nici o problema, dadeam absolut tot afara,in jet.Doctorii prima data au crezut ca am ceva la stomac,mi-au facut teste pentru a vedea daca e nevoie de operatie,au hotarat ca nu.
Pe la vreo 1 luna tot vomitam,la fel in jet cand intr-o zi m-am innecat cu voma ,m-am facut albastra,mama a crezut ca am murit,noroc ca m-a luat de picioare,m-a intors cu capul in jos si m-a scuturat,mi-am revenit.
In fine,de la 4 luni m-a trecut pe lapte de alimentara,cica ala nu il dadeam afara.Imi inchipui cate vitamine si mai ales calciu continea acel lapte ![]()
De pe la 3 ani au inceput durerile de picioare,de fapt de oase.Analize peste analize,toate aratau o singura problema:lipsa de calciu. Am luat vitamine,am facut injectii,durerile nu cedau.
La 13 ani am fost trimisa la Cluj pentru investigatii mai serioase,eram suspecta de cancer la oase
.Rezultatul a fost negativ,normal.
Nimeni insa nu stia de ce ma dor picioarele.Toti doctorii dadeau din umeri.
Acum 1 an,cum va spuneam dupa nastere aici mi-au facut analiza oaselor (un test de rutina dupa nastere),rezultat:"aveti oasele unei femei de 70 de ani".Am 23 de ani.
De ce v-am povestit? Ca sa va dati seama cat de important e sa nu stresati pe perioada sarcinii,bebicii nostri de acum se formeaza,trebuie sa le oferim conditii cat mai optime din start,nu?
Sper ca nu v-am plictisit prea tare!
Stefania 14+
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
a.cicel spune:
Neatza burticutze
Am un somn....
Da' sunt fericita ca BB are azi 12 saptamani (dupa eco, ca dupa UM are 13). Dar mergem peste 2 saptamani la dr si vedem exact care este situatia.
Pentru cele carora nu le iese testul...nu stiu ce sa zic. Se pare ca sunt multe si carora le-a iesit. E doar o chestie de joaca, si sa ma amagesc si eu ca voi avea fetita.
12+
Mai am 22 de zile pana la nunta
POZE
geliza spune:
Buna fetelor,
Sabana, Adelapop dar de ce fel de caseta video e nevoie pentru eco de la dr Iosup la CMU de pe b-dul Unirii? de fapt cred ca e vorba de o caseta mare, normala, nu?
Fetelor, despre streptococ hemolitic grup B am postat si eu un subiect www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68102" target="_blank">aici...care mai aveti amanunte ma lamuriti si pe mine?...multumesc celor care mi-au raspuns deja
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Simba
KEHLEYR (ce inseamna sau de unde vine?) multumesc pt. listutza. Pana acum sunt in grafic(ul tau) cu analizele. Nu shtiu inca ce sunt cele 2 inimioare (FIV), chiar aseara am trimis 2 intrebari (n-a aparut mesajul meu - cred ca mai trebuie sa progresez) din care una era cel mai timpuriu termen la care poti afla sexul. Eu am programare la eco pe 13.2 la Medsana/dr. H. dar parca nu mai am rabdare si parca mi-e shi dor de ei , ca nu i-am mai vazut din 09.01 (cand oricum n-am inteles mare lucru).
A doua intrebare se referea la momentul (saptamana) in care voi ati simtzit pt. prima data ca "ceva mishca".
Sunt multe mamici viitoare care vad ca au simtzit deja shi ma simt un pic invidioasa... sau n-ar trebui?14+
Simba
Simba pana cand o sa "aduni" 10 mesaje postarile tale sunt moderate, adica nu apar decat dupa ce le aproba un moderator. De-asta nu se vad imediat. Asa e la toti membrii noi
. Nick-ul meu vine de la un personaj din Star Trek care mi-era foarte drag.Uite, eu sunt una din fetele care desi sunt la a doua sarcina, nu l-au simtit inca pe bb, decat poate de vreo doua ori, oricum nu asa de des cum zic fetele. Si sunt in sapt. 17. Mie mi-a spus doctorita ca in general dupa sapt. 18 se simt sigur. La tine fiind si doi probabil sunt mai micuti
Bubutzica iti tinem pumnii azi si la restul de rezultate. Cine e dr. P? (Pop?) Ca de dr. T am mai auzit
Cinta nunta in tara cand o faceti?
Stefania, prin cate a trecut saraca mama ta... ca tu erai mica si nu-ti mai aduci aminte, dar iti dai seama ea, saracuta...
Kehleyr 17+
Ancutex spune:
Salut burticutze,
O intrebare - am 12 sapt si azi merg la echo. Nu stiu insa daca trebuie sa beau multa apa inainte sau nu (ca la o echo normala, cand nu e vorba de sarcina). Ideea e ca am primit raspunsuri contradictorii - o asistenta mi-a spus ca nu trebuie sa beau multa apa, iar pe internet am gasit exact invers.
Anca 12+