Mamici de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
geliza spune:
a.cicel, despre "jocul" cu calendarul chinezesc...eu nu prea am incredere fiindca acel tabel este pur si simplu preluat ca atare...numai ca anul chinezesc incepe cam cu o luna mai tarziu, iar varsta in calendarul chinezesc nu este de fapt cea reala a noastra...nu stiu sa explic prea bine, dar uite aici un site care iti calculeaza altfel:
http://www.chinagold.com/baby.htm
mie majoritatea acestor siteuri imi prezic fata...ceea ce simt si eu...voi afla probabil in 20 feb la eco la dr. Iosup
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
a.cicel spune:
geliza si aici tot fetita imi iese
Sa speram ca asa va fi. Daca nu....asta e, dar sa fie sonatos in primul rand.
12+
Mai am 22 de zile pana la nunta
POZE
angelli spune:
Am vizitat niste situri cu patuturi de copii, stiu ca e devreme dar ma alint doar asa sa le vad.La Wal Mart in state era un tarc superb 80 $, acelasi produs ajunge la noi pina la 300 $.M-au trecut fiorii! Ma gindesc sa merg la unguri, pentru mine e aproape.Dar totusi, noi chiar asa de mare putere de cumparare avem????
http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]
adelapop spune:
mamaluidavid m-a impresionat profund povestea ta. si noi ne enervam, stam in fum,..... etc fara sa ne dam seama.
dar sa stii ca exista totusi tratamente pentru osteoporoza, daca ti-au spus deja ca ai probleme cu oasele incearca s afaci ceva. si mananca mult calciu acum pe perioada sarcinii ca sa aiba si beb si sa nu ramai fara calciu deloc.
adelapop spune:
cred ca dr iosup poate inregistra pe caseta video d'aia mare...normala.
ca altceva nu exista.
noi ne-am dus cu stick...mai modern si ne-a spus ca nu se poate si nici pe cd...doar pe caseta.
tu ia toate variantele.....ca sa fii sigura
15+
azi mergem la dr sa vedem ce ne mai spune despre irigarea proasta a placentei. voi ati mai auzit de asa ceva?
Cristina_Ioana spune:
Sabana, stii cumva daca la sediul din Clucerului merge cu CD sa iti inregistrezi bebelu'? sau la Sanador/ dr H.?...ca io video nu mai am decat la ai mei la munte...as vrea sa le vad pe calc sau dvd...
Mai stai cuminte acasa sau te duci la birou?
a.cicel- iti doresc sa fie fetita asa cum iti doresti...daca nu, cred ca o sa il iubesti la fel de tare 
Simba-tare ma emotioneaza ce simti tu acolo, cand ma gandesc ca practic simti la patrat tot ce ma incanta atat de tare pe mine..mi se pare o perioada foarte frumoasa sarcina si ma intreb cum o sa fie cand se vor misca amandoi si iti vor da semne....mi se pare minunat...la mine misca binisor bebelul si foarte des acum de vreo cateva zile si ma topesc toata...mai ai si tu putinel si vei simti bucuria asta 
Stefania- mama eroina ce ai tu acolo, prin cate a trecut...
MadaCristina, Irinuca si Valentina, unde sunteti fetelor? 

Cristina 17+
Cristina_Ioana spune:
Adela, m-am lamurit cu CD-ul, inseamna ca imi iau degeaba...ma gandeam ca aparatul ala din Clucerului fiind nou si de ultima generatie poate avea si posibilitatea asta
Angelli- daca stai aproape de unguri, iti sugerez cu caldura Budapesta pentru cumparaturi...iesi foarte bine la pret si gaseti lucruri foarte misto...sotul meu pleaca la Budapesta acum in febr si sunt amarata ca nu ma ia si pe mine, ca cica e obositor si sa stau cuminte acasa...ca tare as fi cumparat si io niscaiva lucrusoare...
Cristina 17+
bulinuta27 spune:
Neata la burticute!
Fetelor si noi tot asa ne-am gandit ca si tine angelli sa plecam la Budapesta sa facem cumparaturile ptr ca aici sunt exagerate. Noi am fost de revelion la Viena si apoi la Budapesta si am facut cumparaturi ptr tot neamul
la niste preturi de nimic...aproape m-am intristat cand am vazut ce diferenta de preturi exista si nu pot pricepe de ce...ma rog...
Voi aveti si voi o stare de nervozitate excesiva? Ca eu zici ca-s un tafoi..nu-mi convine nimic...nu stiu ce am
dar am niste nervi groaznici..
va pup si va doresc o zi buna
bulinuta 13+
lili spune:
Draga adelapop, la mine nu s-a fazut la eco irigarea proasta a placentei, dar , in urma unor analize genetice(factorul V Leyden)am depistat ca am o gena modificata, care ar putea duce ( Doamne fereste) la tromboze la nivelul placentei, IR-uri mari in arterele uterine, daca nu ma tratez.
Desi sunt pacienta dr. Badiu( si voi ramane la dansul) am consultat si alti medici( ginecologi si hematologi) Asa am ajuns la dr.Tutunaru, un dr experimentat cu aceste probleme.Dansul mi-a recomandat tratament cu Pregnyl, magne B6 si biomarin plus.Voi merge azi la ora 19 la dr. Badiu, sa vedem dansul ce imi recomanda.
Oricum, nu este de joaca cu placenta! Du-te la unul dintre cei doi medici, caci au deja paciente cu asemenea probleme,deci au experienta..fata de altii care ma intrebau" ce ti-a venit sa faci analizele astea, nu stateai linistita!", asta in contextul in care am pierdut 3 sarcini in trimestrul II , cu cativa ani in urma!!!)
Tinem legatura!
Lili
13 saptamani si Andreea Diana
( 15.04.2002)
cinta spune:
buna, fetelor ![]()
Nunta in Romania cel mai probabil va fi la anul - dupa capul meu - cand vom face si botezul la bebe, Kehleyr. insa ai mei au cam marait ca mai bine anul asta. acum ma gandesc si eu ca in concediu de maternitate fiind, poate mai bine ma duc la mama sa ma ajute... si poate organizam si nunta si botezul cu ocazia asta... incep sa nu stiu ce e mai bine acuma.
mai fetelor, abia intrata in trim 2 de sarcina si ma simt groaznic - obosita, somnoroasa si plina de greturi. tocmai m-am intors de la o sueta cu toaleta firmei unde am dat la rate cateva minute bune. e normal ce se intampla?
si mai am o intrebare, mai ales pt mamicile cu experienta deja: ce faceti cu hemoroizii? ca pe mine ma mai spinteca asa cate o durere in fund - sa scuzati expresia
- si doctoritza mi-a datd e aici doar o prostie de praf homeopat contra constipatiei. dar io nu m-am constipat de mai bine de 1 luna. insa de durut ma doare si ea imi spune ca nu are ce sa imi faca.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png