Mamici de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
adelapop spune:
lili eu sunt pacieta dr. tutunaru.
am mare incredere in el si nu vreau sa mai incerc si o a doua parere. insa problema mea este ca nu stiu cu s eintampla in cazurile astea.
azi o sa ma lamuresc ca merg sa vorbesc cu d-nul dr.
ai idee cat de mici trebuie sa fie IR-urile. ca si ale mele sunt in jur de 0.70 pe dreapta si 0.56 pe stanga.
si de la ce se creaza probleme astea?
si eu fac acelasi tratament ca si tine dat de dr. tutunaru dar sunt curioasa ce o sa iti spuna dr.badiu.
15+
bulinuta27 spune:
fetelor am si eu o intrebare: dupa cum stiti eu sunt pacienta dr. T si mi-a spus sa intrup tratamentul cu Pregnyl, magne, acid folic si utrogestan (4/zi) in saptamana a 14-a si sa incep cu Biomarin plus. Si acum intrebarea de fapt
:le intrerup de tot in ziua cand fac 14 saptamani sau la sfarsitul saptamanii 14?
ca eu nu inteleg
. Si ar mai fi si faptul ca auzisem ca utrogestanul nu se intrerupe asa pur si simplu...
Puteti sa ma luminati si pe mine va rog??
multumesc mult 
bulinuta 13+
geliza spune:
aaa, Bulinutza, super intrebarea ta...astept si eu raspuns la ea
...eu l-am sunat pe d-l dr Tutunaru acum cateva minute sa-l intreb ce fac cu streptococul ala si mi-a zis sa nu iau augmentin de care mi-a dat dr de familie, adica de 1 g ci sa iau de 625 mg si nu la 12 ore ci la 8 ore...dar, acum imi dau seama, am uitat sa-l intreb cate zile
...cred ca minim 5...voi ce ziceti?
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
irinuca spune:
BUna fetitzelor.Dupa testul lui a. cicel, mi-a iesit si ca am deja un baietel si ca voi avea o fetita (ce bine ar fi!!!!)
Fetelor, nu vreau sa fac publicitate dar cand mai aveti chef doar de "o vizita" pe la BB, duceti-va la Marimed ca face filmulete dragutze pe Cd si e si 4 D si se vede bine de tot.Si ecografista e draguta rau!
Noi facem bine,burtica creste, Radu e la gradinita de luni si n-as zice ca face prea bine in contextul in care deabia l-am smuls dimineata de pe piciorul meu (am plecat hohotind de la gradi!).
Eu n-am reusit sa capat programare la Dr. Chitescu decat pe 23 februarie la morfologica si tare necajita sunt ca speram sa vad mai devreme ce si cum.
Nu pre pot sta azi la calc ca am multa treaba asa ca va pup si va urez un WE minunat si linistit!
Irinuca 17+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
cinta spune:
Bulinutza, mie doctoritza mi-a zis sa continui tratamentul cu Utrogest pana termin ambele folii. Insa pana la control am administrat cate o pilula zilnic, seara, intr-vaginal. acum mi-a zis sa administrez o data la 2 zile pana le termin.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
adelapop spune:
lili acum am citit ca poti ajunge la complicatii daca nu faci tratamentul. inseamna ca daca-l facem o sa fie totul ok? eu asa sper.
dar nu inteleg de ce urmezi tratamentul dat de dr T daca tu esti pacienta dr badiu si la el ramai?
bulinuta stiu ca nu vrei sa-l deranjezi pe d-nul dr dar cel mai bine ar fi sa il mai suni o data. nu cred ca trebuie sa ne dam noi cu presupusul.
geliza acelasi sfat ca si pentru bulinuta.
15+
lili spune:
Draga adelapopsincera sa fiu, sunt un pic dezorientata la care medic sa raman..As merge la Tutunaru.. as ramane la Badiu... Dar , un lucru este cert, voi vedea ce imi zice Badiu, si daca vad ca e pe dinafara cu problema mea, raman la Tutunaru,azi voi lua decizia, dupa consult.Tu cum faceai Pregnylul, in ce moment al zilei,ti-l facea o asistenta?
Eu sunt sigura ca, cu acest tratament va fi bine.
Lili
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Ancutex
Salut burticutze,
O intrebare - am 12 sapt si azi merg la echo. Nu stiu insa daca trebuie sa beau multa apa inainte sau nu (ca la o echo normala, cand nu e vorba de sarcina). Ideea e ca am primit raspunsuri contradictorii - o asistenta mi-a spus ca nu trebuie sa beau multa apa, iar pe internet am gasit exact invers.
Anca 12+
Din pacate postarea ta a fost moderata pana la ora asta, asa ca tu probabil ai crezut ca fetele nu iti raspund... Nu cred ca te mai ajuta raspunsul, insa totusi... daca iti face ecografie normala (pe burta) trebuie sa bei multa apa, daca iti face transvaginala trebuie sa ai vezica goala. Eu am baut multa fara sa stiu de care va fi si m-a trimis la pipi ca sa imi faca transvaginala.
Kehleyr 17+
bulinuta27 spune:
Stiu ca ar trebuii sa-l sun pe dr. T dar mi-e rusineee
. Probabil ca o sa-l sun pana la urma dar io speram sa fie cineva la dr T care e in aceeasi situatie
si asa nu-l mai zapaceam cu telefoanele....
va pup
bulinuta 13+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
dandana spune:
buna burticute!
pe clucerului e tot cu caseta si .... eu am intrebat daca sa beau apa pt ca asa stiam si eu si mi s-a raspuns ca nu. nu am baut si nu mi-a zis nimic!
dandana
15+