Mamici de iulie - august 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai eu nu stiu ce sa ma mai fac. Mirosurile ma omoara orice miros de mancare cat de mic si ajung la baie rapid. De gatit nu pot gati de mancat nu reusesc sa mananc mai nimic ca ba nu imi place ba nu am cine sa imi faca. Eu nu pot sta sa gatesc am incercat dar de fiecare data ma ia cu si normal tre sa stau intinsa in pat.
Cred ca cedez psihic serios. Logodnicul meu se chinuie sa faca de mancare dar el nu se pircepe si degeaba dau eu indicatii ca nu e acelasi lucru iese ceva dar si el este obosit de la munca si de obicei ajungem sa ne certam ca eu is un pachet de nervi oricum si cu stomacul in gat non stop si nici nu pot manca si imi fac si griji ca daca pateste bebe ceva si... Off...

Va las fetele! Va urez un weekend placut!

------------------------
12+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Mada_mxm, bebe e ok, nu-ti face griji. Bebitzul tau are maxim 15 g si la varsta asta isi poate lua de toate din sangele tau fara sa fie nevoie sa papi (e bine daca poti, dar daca nu, nu-i o tragedie). Cel putin asa am citit intr-o carte din seria Dr. Spock.

Si eu am trecut printr-o perioada de gretzuri maricele si puteam manca numai mancarea la care pofteam intr-adevar si nimic altceva. Uite ce imi placea mie, poate iti vine vreo idee: castraveti in otet (la orice ora), salata verde cu suc de lamaie, salata boeuf (sa nu pui ou crud la maioneza, fierbe-l), piure (asta cu piureul o mai am si acum), paste cu pui si smantana. Gata ca lesin...

Despre partea cu nervii si sotzul, nu stiu ce sa iti spun, nici eu nu am reusit mai bine :) Asta e, or rabda si ei putin. Uite eu de cand am intrat in luna a patra nu i-am mai facut nervii varza lu sotz... Poate nu mai e mult nici la voi :)

Pupici si ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

cinta frumoase poze de la nunta. Casa de piatra iti spun si eu, scuze de intarziere. Legat de hemoroizi, din cate stiu eu e important sa faci multa miscare si sa nu te constipi.Poate sa incerci sa te plimbi mai mult pe jos. Sau intreaba daca poti folosi niscaiva unguente locale care sa te ajute.
Kehlyersi eu eram fan star trek. Ma uit si acum cand mai prind cate un episod pe nemti sau pe unde le mai dau in reluare.

Vroiam sa va intreb ceva: este cineva dintre voi care nu va face triplu test?

Mitza 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

muuh eu nu as fi facut TT daca dr nu era atat de serios si de grav....
lili am fost azi la dr. si mi-a zis ca daca nu fac tratament risc sa nu creasca placenta si implicit bebe, deci asa o sa fie ok. mi-a zis ca din 30-40% din fetele cu probleme de la el doar 2-3 nu au raspuns la tratament si nu au crescut bebeii dar la 1.800 au fost ok si acum perfect sanatosi. asa ca putem sa ne vedem de tratament si sa fim optimiste. tu ce ai facut azi la dr badiu?
pregnylul abia l-am inceput. am facut doar o fiola. fac la distanta de 4 zile. trebuie facut la aceeasi ora din zi ????ca nu mi-a zis nimeni nimic :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Muuh, eu nu am facut TT si nici nu o sa fac
Mi-a zis si dr ca nu e cazul, eu am 28 de ani, a zis ca nu ma trimite sa ma testez numai asa de dragul de a cheltui bani, im cunoaste si istoricul si ma stie de atata vreme...
Probabil la urmatorul bebe cand voi avea probabil peste 30 de ani...

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor multumesc pt raspunsuri.

au plecat musafirii de la noi asa ca o sa am mai mult timp de forum, pt ca sunt multe lucruri interesante pe care de vreo 3 sapt le-am citit f pe fuga...

Mada mxm
si emiliapop treaba e ca aici doctorul e la o clinica si pt eco ma trimite la spital, iar data trecuta la eco 12 sapt nu mi-au dat aia nimic la spital, nici o hartie, doar mi-au zis ca-i bate inima si atat, probabil ca au trimis raspunsul la doctorul meu...

cam atat, va las acum ca mor de somn si weekendul asta lucrez...,
asa ca pe maine seara

miti 14+ de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Incompatibilitatea de Rh Este o mare belea, cand mama il are negativ si tatal pozitiv. Ideea este ca beleaua nu e la prima sarcina. La prima sarcina se formeaza anticorpi, deoarece organismul mamei considera bebelusul ca fiind un virus, un dusman, dar nu il afecteaza DELOC. Asta presupunind ca nu a mai existat o sarcina anterioara care sa depaseasca luna a treia - PARCA, la luna de intrerupere nu sunt sigura. Toata povestea devine urata la a doua sarcina cand, anticorpii creati la prima si imediat dupa ataca bebeul si ii fac foarte rau. Ideea este sa aflati de la prima sarcina si imediat dupa - parca - se fac trataamente cu gamaglobuline, in asa fel ca la o sarcina ulterioara sa nu apara probleme, tratamente ce se vor repeta dupa fiecare sarcina. Parerea mea este ca sa faceti aceste tratamente, chiar DACA NU INTENTIONATI sa mai aveti un copil. Nu stiti niciodata ce va rezerva viitorul si e destul de simplu ca totul sa fie ok. Stiu binisor problema deoarece mama il are negativ si tata pozitiv. Medicina era putin diferita pe atunci, asa ca eu sunt singurul copil la parinti, ceea ce nu este foarte bine.

Valentina 14+ , Alexandru si taticu' Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Buna burticutelor!
Cum mai sunteti? Din ce am citit vad ca va lupati inca cu greturi , mirosuri nesuportabile (scuze pt. cacofonie), dar trec ele ...si apoi sa vedeti stari de bine!!!!!
Am fost si noi aseara la medic. L-am vazut pe Praslea, care pare-se e baietel, dar medicul a zis ca nu-mi certifica asat pana la 20sapt. ca pana atunci toate predictiile sunt probabile.Mi-a facut ecomorfologie fetala, cu tot felul de grafice, astfel l-am admirat in voie mai mult timp.Avem 173 grame. Oricum un lucru e cert: are o pasiune --manuta in gurita (ce rusineeee!!!) si pozitia "ganditorului", adica cu genunchii paroape de gurita si caputul aplecat.Sunt foarte fericita ca dupa toate contractiile si grijile este totul ok. Sper sa traiti si voi aceleasi momente de implinire cand mergeti la echo si sa va fereasca Domnul de probleme, ca tare mult ne afecteaza...
Voiam sa va scriu ce am aflat aseara: nu este voie cascaval si iaurt activia, din cauza unor bacterii care le au in compozitie!!!Asa ca ...atentie!
Daca imi mai amintesc 'interdictii' asa mai ciudate vi le scriu (oricum sunt impresionata pt. ca a fost un control medical cu totul special , amanuntit, detaliat si cu multe informatii noi)
Va pup si sa aveti o zi buna!
Assa, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna fetelor!
Mada aici sunt (pentru ca intrebai de mine).
Nu am mai scris nimic pentru ca nu stiu ce se intampla cu calculatorul meu, merge foarte greu, iti pierzi rabdarea pana se incarca o pagina. Cred ca este ceva in neregula.
Miercuri ma duc la Bucuresti la institutul Bals sa vorbesc cu un infectionist. Va scriu cand ma intorc, eventuale vesti noi.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de ceva timp (dar v-am citit constiincioasa) din 2 motive: am asteptat controlul de 18 sapt. sa vad ce zice dr., iar dupa aceea (adica de marti, 31. ian) am intrat in spital. Si cu ocazia asta ii dau un raspuns si Sabanei.
Deci: la 16 sapt. m-am dus la control ca sa imi verifice colul. La control mi-a spus dr. ca e la limita (de 32 si ca trebuia sa fie de ~45) si sa mai vin la control dupa 2 sapt (adica la 18 sapt) sa vedem daca e cazul sa fac cerclaj (daca se reduce catusi de putin in perioada asta ). Asa ca luni am fost la control si dr. nu a fost deloc multumit (nu se mai redusese, dar nu a vrut sa riste, mai ales ca eu mai pierdusem sarcini iar la asta am avut amenintare de avort in primul trim) si mi-a dat bilet de internare incepand de marti. Marti "m-au pregatit" adica mi-au facut o perfuzie cu Gynipral, iar miercuri m-au "operat", sub anestezie totala. Partea buna e ca m-au adormit complet si m-au trezit cand totul era gata si nu am simtit nimic, nu e nimic dureros (poate f/. putin dupa). Partea rea a fost ca dr. meu e directorul spitalului sie tot timpul superocupat, si ca am intrat in operatie abia la 5 dupa-amiaza (nu mancasem nimic de 24 ore), am stat cu stres, etc si abia astazi la 12,oo mi-a dat drumul din spital (tot din cauza lipsei lui de timp liber)
Asa ca Sabana nu e cazul sa te sperii, nu e nimic dureros. Cat despre faptul ca te-ar tine doar o noapte in spital, ai fi fericita. Sfatul meu: mai bine faci acum cerclaj decat sa iti para rau mai tarziu. Daca vrei sa mai intrebi ceva, iti dau amanunte cu placere.
Si sa nu uit: se pare ca voi avea un baietel! Oricum am sa-=l mai intreb pe dr. si pe la 20 si ceva de sapt
Pupici

Mergi la inceput