Mamici de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
Cristina_Ioana spune:
Cinta, felicitari si casa de piatra!
Cred ca a fost o petrecere tare misto, ca pozele sunt si ele foarte haioase....sa vezi in Rom ce-o sa iasa...![]()

Cristina 17+
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Adelapop felicitari pt fetitza! 
Cinta inca o data felicitari! Sunt super pozele si voi sunteti asa scumpei impreuna! Va doresc numai bine si sa aveti un bebelush sanatos si voios!
Miti2004 asa este si aici in Uk. Aici cel putin mi-a zis doctoritza ca ei nu mai consulta intern decat prima oara si numai daca esti tu de acord pe mine m-a intrebat de 3 ori daca sunt sigura si daca nu ma deranjeaza. Si pana acum in afara de 2 ecografii prima la 6 sapt si una la 12 sapt am mai fost o sg data la spital sa ma ia in evidentza la clinica antenatala. Si atunci mi-a facut un dosar mare cu istoria fam mele si a partenerului referitor la boli datele mele si ale lui si m-a trimis sa mi se ia sange pt analize. M-a intrebat daca am inteles despre ce analize este vorba si daca am nelamuriri si daca sunt de acord sa mi se faca toate aceste analize care sunt:
grupa sanguina si rh-ul, hemoglobina (HB), rubella ( nu stiu dacai rujeola sau rubeola), sickle cell and thalassaemia ( doua boli ereditare de sange), sifilis, hep B, HIV, neural tube deffect si sindromul down (pentru astea am programare pe data de 1 martie cand voi avea 16 sapt si 3 zile), post load glucose test si blood sugar series.
Nici mie nu mi-a zis nimic de col si alte masuratori mi-a zis numai la eco ca toate anexele uter placenta etc arata bine si nu par a fi pb. Si au masurat bebelushul dar in rest nimic.
Aici am observat si eu ca sunt mult mai relaxati si tind sa lase sarcina sa evolueze natural fara prea multe verificari si interventii. Nu intervin decat in cazuri de urgenta. Nu mi-au dat asa multe medicamente cum iau fetele: no spa, 3 feluri de vitamine si etc. Mi-au dat numai o cutie de acid folic plus fier la inceput de la medicul de familie. Atata tot si pt dureri daca apar sa iau paracetamol.
Nu stiu unde este mai bine in ro sau aici, dar ce mi-a spus vecina mea care a nascut un baiat in ro si fata aici ca e mult mai bine aici. A zis ca a fost tratata mult mai bine nu era imp ca e de alta nationalitate, ea nici nu stie engleza bine si s-au chinuit sa ii explice si sa se inteleaga, a avut camera ei privata copilul nu a fost luat de langa ea nici o secunda, moasa la fiecare 5 min o intreba daca sta bine, daca sa ii mai aduca perne, daca o doare tare. Vecina mea plangea de emotie, de frica intr-un fel si moasa se tot agita tie bine?, nu mai plange, hai sa iti mai dau gaz, sa chem sa iti faca o epidurala?, hai sa ne mai plimbam poate te vei simti mai bine. Apoi dupa ce a nascut fata natural, trebuia sa elimine placenta si a avut ceva probleme si la un moment dat a venit si sefa pe echipa care era de servici si au sunat la medic sa intrebe daca trebuie operata si s-au chinuit sa nu se ajunga la bisturiu si pana la urma 3 moase au reusit sa o ajute sa elimine placenta si totul s-a terminat cu bine.
Aici daca esti de alta nationalitate si nici nu stii limba prea bine na te cam sperii ca nu stii cum se vor purta cu tine, dar nu fac nici o diferentza. In ro esti in tara ta ai toate drepturile si pana nu dai bani nu se uita nimeni la tine, daca ai intrebari vb sg ca nu te asculta nimeni deci tind sa cred ca aici va fi mai bine decat sa nasc in ro, cu toate ca in ro as avea mama care lucreaza in spital si cunoaste toti medicii sa ma ajute, dar totusi prefer aici.
Hai ca m-am intins prea mult! Va pup!
------------------------
12+
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
a.cicel spune:
Uiteati ce am gasit. Cele care stiti deja sexul copilului, sa ne spuneti si noua daca se potriveste.
11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
a.cicel- haioasa treaba, la mine se potriveste, iese baietel
serios? Eu am calculat pt mama (ca are 3 fete) si se potriveste si la ea. Daca e asa inseamna ca eu voi avea fetita? Ca asa imi iese. Ce bine ar fi....
11+Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE
Sabana spune:
Fetelor multumesc pentru incurajari. Am mai cerut si alte pareri si totul e ok. Atata timp cat orificiul intern este inchis si nu am contractii dureroase totul este sub control. Oricum tot plansetul asta si stres nu mi-au facut bine deloc, azi am stat acasa, am avut dureri de stomac, nici sa mananc nu am mai putut. A fost un soc pentru mine. Bine ca a trecut.
cinta spune:
uite pup si de la mine, Sabana
si la Andreea.
hai, mai fetelor, ca totul va fi bine. eu am trecut prin 2 serii deja de viroze si "stomach flue" cand pe rand au fost bolnavi intai parintii sotului si pe urma si dumnealui. ba mi-a stat si acasa cu temperatura si alte alea. zaceam impreuna in pat. si nu s-a lipit nik de mine pana acum. scuip si eu de deochi sa nu se prinda de acum ![]()
pastrati-va tari si optimiste si va fi mult mai bine pt sarcina.
asta va spune moi, una din panicoasele forumului de pe la inceputuri, cand schimbam si doctori, etc ![]()
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
bulinuta27 spune:
fetelor cred ca sunt paranoia rau de tot...ufff.m-am speriat iar cand am auzit de incompatibilitatea asta de sange plus ca am un catel pe care il iubesc fff mult
si eu ma gandeam ca daca nu am toxo acum e ok...se apre ca nu-i asa...toxo poti sa o iei oricand
. cred ca pana la 9 luni o sa ajung de camasa de forta
daca o tin tot asa...
va pup
13+
bubutzica spune:
Buna burticutze!
Sabana te rog eu frumos sa nu iei in calcul niciodata de acum incolo o parere mai ales daca e de rau ....cere-0 si pe-a doua si apoi sa te panichezi.
Apropo de TT mele Kehkeyr aseara am luat rezultatul la cel facut ultimul (adica alataieri)...valorile sunt mai mult decat normale ,se incadreaza in intervalul de referinta ptr.sapt.de sarcina si ramane sa le coreleze dr.P maine cu echo 3D.Am luat si pe cel de la Medlife care zice "risc crescut:1/216" DAR "sub nivelul de amnio"....Si rezultatul de la Synevo(Medicover) este de "risc scazut de 1/685" parca sa zic, nu stiu sigur ca nu l-am vazut inca ptr.ca e la sotu.
M-ai am pe cel de la Giulesti!!
Oricum cred ca maine dupa echo 3D la dr.P o sa stiu daca e cazul sa fac amnio sau nu.Pana atunci ma rog la Dumnezeu.
Va pup pe toate
si fiti vesele si optimiste
Flori+BB 17.4 sapt.
dariana spune:
Stiti cumva, dr Iosup inregistreaza bebele cand mergem la echo morfologica? As vrea sa am si eu inregistrarea pe calculator, dar se poate?
Eu merg peste 2 saptamani, pe 13, mai merge cineva atunci?
14