Mamici de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
bulinuta27 spune:
Kehleyr multumesc de informatie! se pare ca si eu am incompatibilitate
de sange...eu am B3 si el A2. deci se pare ca trebuie sa fac si eu analiza aia.
va pup
bulinuta 13+
adelapop spune:
dineyland
vreau si eu
sa nu va dati in prea multe ca vi se face rau , da? ![]()
![]()
![]()
sa stiti ca m-am mai linistit. am tot navigat si m-am lamurit cum stau lucrurile - sunt multe fete in cazul asta.
sabana daca trebuie sa faci serclaj - fa-l. incearca sa faci tot ce poti pentru puiutul tau. sa fie sanatos si sa creasca mare la mami in burtica.
miti ai fost cu ecografia morfologica la dr ginecolog sa ti-o interpreteze???
pentru ca ecograful iti spune despre bebe si restul detaliilor neplacute le lasa pe seama dr ginecolog...ceea ce mi se pare si normal.
eu asa am patit. am plecat super fericita ca bebelina mea e bine si sanatoasa si cand am ajuns la dr meu am ramas blocata....
a.cicel ceva noutati? imi pare rau sa aud ca treci prin asa stres.
galuscha multumesc. m-am linistit.
mamaluidavid eu cred ca e acelasi lucru calatoria cu avionul sau cu elicopterul. ce programe draguzte va faceti voi. distractie placuta!
cornelia_laura imi pare rau sa aud ca are mama ta probleme.
multumesc mult pentru urari
. m-ai linistit ca mi-ai zis ca a crecut bebele tau. dar ai facut ceva tratament?
ca eu ma gandesc ca daca faci tratamentul va fi totul bine.
de stresat nu ma stresez...ieri am fost distrusa dar sunt optimista si cred ca doamne doamne o sa ne ajute sa fie bine ![]()
si eu am s 15+ si nu am simtit-o pe scumpa mea.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
Kehleyr multumesc de informatie! se pare ca si eu am incompatibilitatede sange...eu am B3 si el A2. deci se pare ca trebuie sa fac si eu analiza aia.
va pup
Eu stiu ca Rh-ul e cel care conteaza, nu grupa sanguina. Daca tu ai Rh pozitiv si sotul negativ, trebuie sa faci ceva analize in plus. Daca tu ai negativ, nu conteaza Rh-ul sotului. Cel putin asa imi explica mie medicul de familie.
11+Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE
a.cicel spune:
Adelapop nu am nici o noutate. Astept sa vad daca imi iese sau nu ceva pe corp. Eu sper ca nu. Oricum, pe fond nervos ma mananca tot corpul. Parca as avea.... cine stie ce.
11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE
Cristina_Ioana spune:
Si eu am grupa 0 si sotul A...uffff, o sa intreb si dr care e treaba
a.cicel si eu stiam ca Rh-ul e cel care conteaza...
Cristina 17+
a.cicel spune:
Am dat acuma un telefon si am dreptate. Rh-ul conteaza, nu grupa sanguina. Stati linistite din acest punct de vedere. Dar cand v-a facut fisa gravidei nu v-a intrebat de rh? Ca eu imi amintesc ca a trebuit sa il sun pe iubi sa imi spuna ce Rh are, ca nu de mult isi facuse analiza asta. Iar eu am facut-o impreuna cu celelalte analize uzuale pt sarcina.
Deci daca el are + si ea + e OK
daca el are - si ea + e ok
daca el are + si ea - trebuie facute analize suplimentare.
11+
POZE
Kehleyr spune:
Eu nu vreau in nici un caz sa va panicati, de-aia v-am dat si linkul la subiectul cu incompatibilitatea. Dupa cum am spus, in cel mai rau caz bb face icter mai mare. Mie de ex medicul de familie mi-a spus ca analiza asta este o prostie
si ca nu e necesara, sunt multi doctori care din cauza asta nici nu o recomanda...
Cu Rh-ul e chiar nasol daca nu se potriveste. Si este incompatibil daca mama are negativ si sotzul pozitiv, nu invers. Uitati aici:
A woman is at risk when she has a negative Rh factor and her partner has a positive Rh factor. This combination can produce a child who is Rh positive. While the mother's and baby's blood systems are separate there are times when the blood from the baby can enter into the mother's system. This can cause the mother to create antibodies against the Rh factor, thus treating an Rh positive baby like an intruder in her body.
Link-ul complet il gasiti aici: http://pregnancy.about.com/cs/rhfactor/a/aa050601a.htm
Asa ca Rh-ul trebuie testat in absolut toate sarcinile. Cu asta nu e de joaca...
Kehleyr 17+
cinta spune:
Buna, burticutze ļ
Uite ca ma prezint la apel si cu cateva pozulici. Le puteti vedea la linkul urmator:
http://www.myfoto.lv/lat/users/levicss/35181?pgnum=1
doar scurte lamuriri:
- voalul meu si floarea din pieptul sotului au venit la pachet confectionate de catre prietenii nostri ¡V nu faceau parte din tinuta noastra initiala
- a fost o petrecere in stil informal, unde doar prietenii nostri apropiati din Letonia ¡V cca 30 persoane- au fost invitate. Fara colegi de la servici, familie, etc
- la un moment dat apar niste personae cu hartii mari in mana acoperite de text ¡V sfaturi date la solicitarea mirilor pt a pastra entuziasmul si prospetimea in mariaj.
- Petrecerea a avut loc la o casa de oaspeti in afara Rigai, iar pozele cu partea ¡§free-style¡¨ a serii, cu sauna, etc inca nu apar online.
Din pacate, nu am indraznit nici sa ma vopsesc nici sa fac mare lucuru cu parul din cauza sarcinii.
Oricum, nu scapam asa usor cand vom veni in Romania, unde ai mei sunt decisi pt nunta din aia mare, cu alai si toata bataia de cap caracteristica.
Va multumesc in numele amandurora pentru urari 
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
a.cicel spune:
cinta felicitari inca o data. Dar se parec ca a fost o petrecere pe cinste...
11+
POZE