Mamici de iulie - august 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Multi pupici la burticute!!!

Fetelor, vad ca va agitati si stresati peste masura!!! Nu e bine, nu e bine deloc! sabana cerclajul nu e un capat de tara, mai ales ca e o procedura aplicata de mult timp. Pentru linistea ta e bine sa mai ceri o parere de medic. Eu nu as risca, daca 2 mi-ar spune sa fac, l-as face. Oricum, cu sau fara, va trebui sa stai cat mai mult in pat, sa nu faci nici un fel de efort. Colul scurtat e mai periculos decat contractiile. Nu vreau sa te sperii, vreau doar sa te rog sa fii atenta; eu ma stiu pe mine, cum ma simteam un pic mai bine, cum ma apucau vitejiile! Ai grija de voi, sunt sigura ca totul va fi bine!

simba pupici pe cele 2 inimioare! Te invidiez, la mine in familie si in famila sotului meu au fost cazuri, dar mie la primul bebe mi-a fost teama sa am gemeni; acum nu m-ar mai fi deranjat, dar atunci eram tare speriata. Sa vezi ce mamica mandra vei fi cu 2 pui adorabili pe langa tine!

Fetelor, nu stiu voi, dar eu nici daca as avea banii in mana, tot nu as intra la Mother Care!!! Mi se par exagerati, nu-i vizitez nici macar sa le ofer un vizitator statistic Stiu cum este, la prima sarcina si eu bateam km de magazine, dar acum stiu exact ce vreau, lucruri practice, rezonabile la pret. Un sfat pe care l-am primit si eu: undeva in primavara este Kid's Expo - parca asa il cheama, e de 2 ori pe an, primavara si toamna, parca; mai bine ne strangem banii si facem cumparaturi atunci!

Valentina

Mergi la inceput

Scuze, mi-am amintit solicitarea cu nr. de saptamani si m-am conformat

Valentina 14+

Mergi la inceput

Si am mai pus ceva la semnatura...

Valentina 14+ , Alexandru si taticu' Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

adelapop, Oi = orificiul intern, e bine ca e inchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Bebelinu'meu de cateva zile comunica la greu cu mami, da din toate cele,il simt des si tare, parca simte cand ii pun mana pe burta si vb cu el, ca loveste imediat... sunt topita toata

Cristina 17+

bebelina mea s-a agitat toata aseara cand a vorbit tati cu ea si pupacea burtica.
A fost super senzatia,nu neaparat ca misca foarte mult dar am simtit eu ca s-a agitat,nu pot explica.
David de cate ori vorbea sotul cu el ii tragea genunchi in gura ,facand destul de multe eco stiam mereu in ce pozitie era,de fapt el tot timpul a stat cu capul in jos ,oricum cand lovea stiam cu ce lovea.
Eu am inceput sa ma simt mai bine desi nu iau in greutate,raman la 45 de kg ,sarcina trecuta deja in stadiul asta aveam 5 kg plus.
Probabil voi recupera desi nu as vrea sa pun la fel de mult ca la David, chiar daca stiu ca le voi da jos.
Sabana cerclajul nu e chiar asa de speriat,mama mea a avut cu sora mea,totul a fost OK.
Am si eu o intrebare aiurea .
Cu avionul stiu ca e OK,dar cu elicopterul? Oare e vreo diferentza? De Sf. Valentin am vrea sa facem ceva mai special,mai ales ca o sa fie si sora mea cu sotul ei aici.
Oare am voie?

Stefania 14+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza burticutze
Adelapop esti trecuta pe listuta.
Spun si eu ca si miti2004 ca nici mie nu mi-au facut nici un fel de masuratori. Peste 2 saptamani merg din nou la eco si pana atunci imi fac o lista cu toate intrebarie pe care le vad pe aici. Si sa vezi atunci stat la dr. Ca va trebui sa imi explice totul. Ca sa inteleg si eu ce vorbiti aici. Ca de multe ori citesc si nu inteleg nimic.

11+
Mai am 24 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata burtici si mamici!
Eu nu am mai scris prea mult pt ca am o perioada tare grea. Dupa ce am avut-o pe bunica la noi o saptamana si m-a dat peste cap acum mama mea si-a rupt piciorul si il are pus in gips pana sus, cel putin 3 saptamani. Si nu vrea sa stea la noi. Bine, sta la 4 statii de noi dar in fiecare zi dupa ce vine Robert acasa ma duc la ea, ii fac curat, o spal, o schimb. Mi-e mila de ea ca sta singura si abia se deplaseaza cu cadrul prin casa dar si mie recunosc ca mi-e greu. Stiu insa ca toate trec...
Adelapop, felicitari pt FETITA, sa creasca mare la mami in burtica! Si sa sti ca si eu la sarcina trecuta am avut aceaiasi problema cu IR-uri mari, dr spunea ca bebe va fi mic etc. Si a avut 4050 g la nastere. Incearca sa nu te stresezi prea mult, mai rau ii faci lui bebe. Iar colul tau e bine.
pumpkin, ce frumos ca nu ne-ai uitat nici acolo. Sa te simti la fel de bine in continuare.
a.cicel, te-ai mai linistit? Cu ginecologul tau ai stat de vorba? Eu zic ca o sa fie bine, nu te mai gandi la asta.
sabana, si eu zic sa mai ceri o parere si daca si aceea e pentru creclaj sa nu mai stai pe ganduri. Bebe merita orice efort si macar asa stai si tu fara stres. Ai grija de tine!
huacin, la fel gandesc si eu despre magazine gen Mother Care. Si in primavara poate mergem impreuna la Kid's Expo, eu una ma incumet sa merg cu tine la cumparaturi. Nu stiu de ce dar am impresia ca ne-am intelege foarte bine.
Ce va invidiez pe cele care deja va simtiti bebei. Poate oi fi eu mai nesimtita ca inca nu am simtit nimic si abia astept...

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 15+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza,

Pentru cele interesate, am sa va dau listuta mea de analize de la medicul ginecolog. Sunt trecute toate cu exceptia celor de la inceput de tot (sapt 7-8), dar de acelea oricum am trecut cu toatele .

1. sapt. 11-12: alfafetoproteina - analiza de sange, una din componentele triplului test, nu se recomanda decat pentru grupele de risc si este cam inutila daca oricum faci triplu test; se coreleaza cu o ecografie preferabil in aceeasi zi

2. sapt. 15-16: triplu test - analiza de sange, numai pentru grupe de risc si se coreleaza cu ecografie

3. sapt. 22 - ecografie morfologica

4. sapt. 22-24: test toleranta la glucoza - analiza de sange, pentru depistarea diabetului gestational

5. sapt. 28-30: HLG (hemoleucograma), glicemie, RBW (nu stiu ce e asta...), ex sumar urina

6. sapt. 32 - ecografie

7. sapt. 35 - examen cultura col => streptococ de grup B

8. pentru cele cu incompatibilitate de grupa de sange cu soztul se mai face testarea periodica de anticorpi

9. toxoplasmoza se testeaza la fiecare 2 luni (asta mi se pare cam exagerat...)

Sper sa va fie de folos. Desigur ca in afara de astea mai sunt analize specifice pe care le recomanda medicul in functie de fiecare caz...

Kehleyr 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

'Neata la burticute!
multumesc de sfaturi! o sa incerc si cu biscuiti simpli ca m-a omorat stomacul asta!
fetelor am si eu o intrebare ca sunt mai nestiutoare asa ce inseamna incompatibilitate la grupa de sange cu sotul? ca sa pot pricepe si eu!
va pup si va doresc o zi buna!

bulinuta 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Bulinutza, inseamna ca aveti grupe de sange diferite (de ex eu am 0 si soztul are A). Nu e grav ca la incompatibilitatea de Rh, dar poate da icter mai pronuntat la bebe. Daca vrei sa citesti mai multe, ai www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66698" target="_blank">aici un subiect.

Mergi la inceput