Mamici de iulie - august 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubutzica spune:

Kehleyr multumesc ptr.raspuns.
N-ai inteles cred prea bine primul meu mesaj: 2 teste "pozitive"( cu risc de 1/50 fata de 1/385) la acelasi laborator, urmatoarele trei raspunsuri de la trei laboratoare diferite le iau maine!!
Ideea este ca vreau sa elimin orice posibilitate (chiar si 6 TT facute dupa cum vezi) pana sa ajung la amnio.Sincer nu mi-e frica de amnio, dar vreau sa aud mai multe pareri de medici care sa coreleze TT cu echo morfo pana sa ajung la amnio.Daca doi imi recomanda amnio chiar poti sa banui ca o s-o fac! nu conteaza ca e 14 mil.
Am confirmarea la dr.P pentru vineri la echo 3D.

Va pup pe toate!

Flori si BB 17.3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Sabana, poate ar fi bine sa mai consulti un medic...parerea mea e sa mai incerci urgent la alt medic sa vezi ce zice

cinta, casa de piatra, fericire, sanatate si copii frumosi si sanatosi

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Salutari din Paris pentru toate mamicile si puiutzii din burticutze !
Felicitari pentru fetitele si baietei nou anuntati si pentru noile mamici sosite.
Nu am timp sa citesc tot din urma, pentru ca sunteti foaaaaarte vrednice, vroiam doar sa va pup si sa va spun ca eu si bebelina suntem foarte bine, am fost la Disneyland si ne-am dat in toate nebuniile, mancam numai bunatati si ne gandim la voi toate, sperand ca sunteti bine si va pregatiti pentru intalnirea din martie.

Pupici pentru toate scumpele!
P.S. Multumiri pentru dragutza care a preluat listutza.

Miky 18+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Bubutzica sa ne tii la curent. Intr-adevar m-am pierdut intre atatea rezultate, ramasesem cu impresia ca ai de la mai multe laboratoare diferite acelasi rezultat (risc crescut).

Sabana, daca nu vrei sa faci cerclaj stai cuminte in pat. Dar eu in locul tau nu mi-as asuma un asemenea risc, dupa cerclaj ai sta mult mai linistita...

Kehleyr 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana, sunt de acord cu Geliza, tb sa te vada si altcineva ca sa stii exact daca arde sau nu sa faci cerclajul...ca prea sunt diferente la masuratorile alea de col...
Oricum, te rog eu mult sa nu agiti bebica si sa te linistesti...cerclajul in ultima instanta te ajuta sa nu iti pui bebelina in pericol, daca arde,il faci si gata...vin io si iti citesc bancuri in spital, nu e foc o noapte, gandeste pozitiv si calmeaza-te...
Daca vrei iti dau si nr dr meu, daca nu stii unde sa te duci
Hai te pup si fii puternica!

Pumpkin, vezi ca ametesti copilul ala in dracoveniile din Disneyland... glumesc maaa, bine ca va simtiti bine, papa bunatati si sa te intorci cu bine

Bebelinu'meu de cateva zile comunica la greu cu mami, da din toate cele,il simt des si tare, parca simte cand ii pun mana pe burta si vb cu el, ca loveste imediat... sunt topita toata

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by pumpkin

Salutari din Paris pentru toate mamicile si puiutzii din burticutze !
P.S. Multumiri pentru dragutza care a preluat listutza.

Ia uite cine a aparut... Sa faci bine sa intri mai des...ca eu sunt cea care ampreluat listuta. Era sa ma pierd prin ea. Sper sa nu ma critice fetele, daca imi mai scapa cate ceva. Doar sa ma "traga" de maneca ( se citi: sa trimita PM) daca nu am trecut ceva bine acolo. Eu incerc sa iti tin locul. Sper sa reusesc.

11+
Mai am 24 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Sabana, imi pare rau ca trebuie sa treci prin stresul asta. Cred ca, asa cum spunea si Cristina_Ioana, ar fi bine sa te vada si un alt medic. Dar daca exista si cel mai mic risc, eu te sfatuiesc sa faci cerclaj! Am auzit ca nu este atit de rau, si pentru linistea ta sufleteasca ar insemna foarte mult. Gindeste-te ca este mult mai rau sa traiesti in fiecare zi cu spaima ca doamne-fereste s-ar putea intimpla ceva rau cu bebicul.
Mada_mxm, nu mai ai mult si scapi de perioada gretzurilor. Maxim doua saptamani te mai tin (cel putin asa s-a intimplat la mine). Nici eu nu am mai putut face mancare trei luni, dar acum am revenit la normal. Doar carnea de pui nu o suport.
A.cicel, eu stiam ca doar rubeola e periculoasa in sarcina, asa ca nu te stresa prea tare. Mai mult ca sigur ca nu o sa se intimple nimic rau.
Va tin pumnii la toate sa fie bine!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Pe unde ati disparut? Am ramas singura aici?

11+
Mai am 24 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

dragele mele,

ma speriati rau cu cerclajele astea, nu ca nu as face daca ar fi cazul, dar aici nu mi-a masurat nimeni colul...cum pot afla daca e scurt sau lung ? la cate saptamani se masoara ?
eu v-am spus ca am facut sapt trecuta eco si doar mi-au spus ca ii bate inimioara, dar nimic altceva, nici cu cate batai, nici masuratori, nu mi-au zi nimic...cica la urmatoarea eco la 18 sapt imi dau detalii...
Si nici doctorul meu nu m-a mai controloat "inauntru" din sapt 6, si acum sunt in a 13-a...
Oare e normal ? astia aici sunt cam batuti in cap, am impresia ca traiesc in epoca de piatra....

va pup,
miti 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

haideti ca abia acum am reusit sa va raspund. am citit tot ce ati scris dar nu am apucat sa va scriu.
dimineata am reusit sa trec de la agonie la extaz......pardon: invers
am facut eco morfologica de 15 saptamani.....toate bune si frumoase, bebe e bebelinaa ..fericire mare, e sanatoasa si in parametri normali.
buuun, plec fericita la dr sa vada eco si acolo aflu ca de fapt avem o placenta cu probleme si trebuie sa facem tratament o luna cu pregnyl, biomarin plus si magne b6 si mai vedem dupa aceea. au iesit IR -urile mari - acum am mai citit si sunt mai luminata.
se pare ca placenta nu este irigata bine si exista riscul sa nu creasca si in consecinta sa nu creasca nici bebe. va dati seama? habar nu aveam de nimic din problemele astea. m-a trimis sa fac triplul test....
ma mai linistisem putinsi eu care eram fericita ca nu mi-a dat sa il fac - ma gandeam ca e totul ok si d,aia: era insa prea devreme.

asa ca vin acasa, navighez, ma mai linistesc ca am vazut ca multe mamici au avut probleme d,astea si au dus sarcina ok pana la sfarsit si bebe a fost sanatos.......si.......intru sa vad ce mai ziceti voi si gasesc col in jur de de 26....33 mm si inchis ....etc. ma uit pa ecografia mea si surpriza: col lungime 33 mm si Oi (nu stiu ce este)=inchis
tot ce imi doresc este sa fie totul bine, am fost ff trista azi.
treceti-ma si pe mine cu DNP 24-26 iulie, spital elias, si pro pentru intalnirea fetelor din martie
15+

Mergi la inceput