Mamici de iulie - august 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

a.cicel, uite nr de telefon de la Victor Babes, Institutul de boli infectioase: 317.95.03. Acolo sigur fac analiza, si asa ai sa sti daca ai avut boala in copilarie sau ai contactata-o cumva acum. Bafta! Si nu te stresa prea rau !

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 14+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am fost la singura policlinica particulara din oras si numai test pt rubeola fac. Cred ca o sa merg la Bucuresti sa fac celelalte analize, decat sa stau cu frica in san. Sunt foarte speriata. Multumesc pt nr. de telefon.

11+
Mai am 24 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Am sunat acum la Victor Babes si am intrebat de rujeola. Nici nu are rost sa o fac, pt ca rezultatul se da in 21 de zile. Daca am contactat boala pana atunci oricum erupe.

11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

a.cicel incearca sa nu te stresezi prea tare. Tinem pumnii.
Cornelia de mult voiam sa iti spun ca m-am uitat la poze,la eco,ce bine se vede bb
Si Eduard e un frumos iar voi toti o familie foarte reusita!

Stefania 14+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

a.cicel, incearca sa te linistesti in primul rand. Sti sigur despre ce boala e vorba??? Suna si la medicul tau si vezi ce iti spune. Explica-i despre ce e vorba poate te trimite el undeva. Si apoi intreab-o pe mama ta daca stie unde e fisa ta medicala de cand erai mica(gradinita + scoala + liceu). Eu acum o am acasa. Poate o gasiti si acolo trebuie sa scrie ce boli ai avut.
Pe de alta parte sa sti ca si Dumnezeu e mare, eu la sarcina trecuta am avut o colega de servici cu varicela si nu am luat boala desi nu o facusem in copilarie. Dar te inteleg ca si eu m-am stresat rau atunci.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 14+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Am vorbit cu medicul de familie aseara si mi-a spus ca nu stie sa se faca in oras teste pt rujeola. Mama stie ca am avut ceva, dar nu isi mai aminteste ce. Eu imi amintesc doar de varicela pe care am facut-o in liceu. Fisa din copilarie e pierduta. A fost la policlinica si cand au renovat acolo, s-au pierdut o multime de fise....era si perioada in care se trecea la medii de familie. Asa ca sunt in plop. Singura sansa erau analuzele.

11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Simba, bine ai venit si felicitari pt cele 2 inimioare
a.cicel, imi pare sincer, tare rau de stresul ce-i pe capul tau acum...pe langa cel cu nunta a aparut unul si mai mare...eu stiu ca trebuia sa ai 2 fise medicale: una la policlinica si una la scoala( a fost infiintata la gradinita, transmisa la scoala, apoi la liceu...si mai departe daca ai dus-o tu...eu nu am avut-o la facultate...de la liceu mi-a ramas mie acasa....spre deosebire de sotul meu care din 2 nu are nici una, nici de la scoala nici la dispensar care la fel s-a reorganizat cand au fost introdusi medicii de familie si nu vrea nimeni sa o caute in arhive....

eu in 20 feb merg la dr Iosup pt eco morfologica

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Din cauza tensiunii, a stresului ... am si uitat sa va spun. Aseara stateam in pat si mi sa- parut ca simt cum se misca BB. I-am spus lui iubi si a pus mana pe burtica. A simtit si el A spus ca il gadila ceva in palma. oare nu e prea devreme sa ii simt miscarile? M-am speriat rau de tot. Voi la cate luni ati simtit cum se misca?

11+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

'Neata la burticutze!
Simbafelicitari pentru cele 2 inimioare cred ca este super senzatia sa simti 2 ingerasi!
a.cicelnu te mai stresa pentru ca poate nu ai motive. acum 2 saptamania am patit acelasi lucru si m-a purtat med de familie prin dermatologi de imi bagase frica in suflet. am plans cateva zile ca nu stiam ce sa fac. si nu cred ca i-a facut prea bine lui bb. m-a linistit dr. ginecolog cand mi-a spus ca, chiar daca am, nu il va afecta ff tare pe bb si ca o sa fie bine. uite ca au trecut si cele 2 saptamnai de incubatie si nu am nimic. asa ca stai linistita ca nu ai ce sa faci acum si il agiti pe bb degeaba. pup la bb
fetelor eu am niste arsuri de simt ca innebunesc...nu mai rezist...aveti idee ce as putea face? am incercat deja cu lapte si cu paine prajita...nu merge
va pup

bulinuta 13+

Mergi la inceput

Bulinuta multumesc pentru incurajari. Ma bucur ca nu ai avut nimic. Sper sa fiu si eu la fel de norocoasa ca tine.

11+
POZE

Mergi la inceput