Mamici de ianuarie-februarie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mirele, lasa-l sa doarma cum ii place, dar poate totusi sa te mai uiti la el. Fata cea mica a surorii mele era la fel. Dupa cateva saptamani a observat ca daca o culca pe burta doarme ore intregi iar pe spate nici o ora. Asa a dormit pana a inceput sa se intoarca singura!!

Mira 37+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...Biei i-am schimbat programul de 2 zile..adica papa tita cind vrea, dar nu mai devreme de 2 ore si noaptea cind cere...o las chiar si maxim 5 ore sa doarma...nu stiu daca are vreo legatura, dar noaptea nu mai plinge deloc...de 2 nopti...in schimb este maraita ziua si are show de la 17 la 21...dar macar are seara si nu noaptea, tot este ceva...azi vine mama, aduce papa si sta la noapte cu ea..azi o cintarim si masuram sa facem bilantul ca maine facem si noi 1 luna! La prinz ies cu ea afara vreo 25 de minute ca tare fain este! Maine vine popa sa-mi citeasca molifta!Teolinda afara si pe scari o tine tati..eu f. putin....pai m-as desala de tot daca as mai face si asa!Oricum ma dor genunchii de mor cind ma ridic cu ea in brate din pat...m-am ramolit de tot!Acum o sa ma uit la pozici!Apropo ne-am reglat cit de cit cu kk dar avem aproape la fiecare masa...suntem tare cacacioaseAnca si eu vreau ca Bia sa aiba ochii albastri, alti prieteni vor sa fie negri ca ai mei...acum sunt si eu tare curioasa cum ramin, iar Bee bag seama ca si Bia se inroseste la par pe zi ce trece...cred ca are culoarea de par a sotului tau! Ca atare se pare ca mama si nasa au vazut bine ca e roscatica...numai eu o vedeam satena..Tanti, Andreea si Canda mai aveti nitel si o sa va tineti minunile in brate...eu sper sa aveti o nastere usoara...sa dea Domnul!Mirela incearca cu calciu carbonic...la mine a tinut ieri faza! Si cu dormitul pe burta e ok ziua daca e supravegheat si noaptea insa nu este prea bine totusi sa doarma pe burtica!La multe sapt inainte...si ani lumina!Fetelor bb vostri isi tin bine capul? Ca Bia este cu el tot drept cind o iau in pozitia de rigait..si se uita in jur, isi tine teapan capul! Iar la capitolul supt si eu o gasesc cu degete in gurita, iar daca ii e foame si o iau sus...ma suge de umar, de bretea, de ce gaseste...la fel si pe Dan!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
Felicitari la toate aniversarile si la burtici si la bebei,nu va mai numesc pe fiecare ca va incurc
Si noi implinim azi o luna
Poate de aia a fost asa cuminte azinoapte(su pentru ca adormit cam putin ieri...)!A dormit de la ora 23,30 pana la ora 4 azidimineata! Apoi am reusit s-o adorm abia la ora 6 si iar a dormit pana la ora 9! Acum m-am tot chinuit s-o adorm si desi a papat la ora 9 la 10,30 iar a trebuit s-o pun la piept ca era disperata! Nici n-am mai ridicat-o sa ragaie,ca evident asa a adormit repede! In mijlocul patului din dormitor...Altfel iar incepea circul: ridicat sa ragaie,trezit...iar tipete ca vrea doar la tzatza Am incercat eu inainte s-o aburesc si cu suzeta si cu bibe cu ceai - l-a baut dar degeaba : ea vrea doar tzatza si basta! Si acum mi-a facut cam ferfenitza sfarcul drept,ca ma doare de numa cand suge! Problema e ca e atat de mare tzatza ca nu incape cu totul areola in guritza ei,mai mult sfarcul il ia si cand o doare burtica trage de mama focului de el
Ma tot mir ce la place la baieteii astia pe burtica! Diana se enerveaza daca o pun asa! Si evident cas de aia nu se ingrasa ca da din maini si din picioare non stop,plus ca face kk aproape la fiecare supt - metabolism rapid ca mami Aseara a adormit atat de brusc si a ramas nemiscata de m-am speriat de-a dreptul!!! Am tot bazait-o sa vad ce are Abia peste cateva minute si-a miscat pozitia manutelor ca deja intrasem la idei La noi asta e eveniment,sa stam nemiscate...
Si ea a inceput sa suga ce mai prinde...maneca de la salopeta,incheietura mainii si chiar am surprins-o cu doua degete varate in gurita! Orice numai suzeta aia nu Bine ca am cumparat doar una
Ce mai voiam sa zic...A!!! KK e mai moale parca in ultima vreme,dar cred ca de la ceai,iar i-am dat ieri ca nu pot s-o pun din juma in juma de ora la san cum vrea ea! Dar azi o sa incerc sa schimb ceaiul,sa vad efectul.
Cat despre baut lapte,eu beau zilnic si dimineata si seara. Si nici constipata nu sunt,nici gaze...e ok. Plus ca beau o cafea pe zi deja si nu vad sa fie mai agitata decat saptamanile trecute cand nu beam!
Ba chiar sta foarte cuminte cateodata si cand o schimb ... evident doar daca e satula,ca altfel e jale!
Azi cred ca iesim iar doar in balcon putin mai incolo,ca e tot cam ceatza afara.
Ma pun sa ma uit la poze,pana nu vine mami in control face cu nervii cand ma vede la PC in loc sa dorm,sau macar sa lucrez daca tot stau cu nasul in el ... nu ?
Mai revin!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata mamicute, burticute, bebeicei si bebicute!
Hai ca m-am distrat azi, m-am uitat la tv la o emisiune despre nasteri si dr. de acolo spuneau ca importanta este si legatura care se creaza intre medic si pacienta pe parcursul celor 9 luni de monitorizare! Va dati seama ce legatura am creat eu de mi-a fugit doctorul? Ha! Da ce crede el, ca scapa? Il astept, nu nasc eu fara el!

daniela 39 FIX

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Giova uitat-te si tu la mamicile de noi-dec 2005 sa vezi cum au facut lista...sa apara si la noi, daca se poate, tot cum este cu "cit am cintarit noi in burticile mamicilor"...asta ca sa nu lungim prima pagina ca ai perfecta dreptate si e nasol asa..Monica si la mine Bia faca kk aproape la fiecare supt, asa ca si noi ne "mindrim" cu vreo 6 scaune pe zi...asta nu-i bai, dar e daca e exploziv e o problema ca murdareste tot in jur...pe mine si asternuturile, parchet, covor,ce prinde si ea...la mine molfaie bine suzeta, dar alea din latex...aia din silicon nu o prea suporta...cit priveste sinii sunt o fericita ca nu mi-a facut ragade...nici nu am avut nevoie de Garmastan...l-am luat degeaba..si felicitari pentru fix 1 luna...Va ajung eu maine!Nici la mine Bia nu suporta sa o pun pe burta, in schimb ii place mult in pozitia de rigait ca sa se poate uita in jur si sa se tina batoasa!Si eu beau lapte...dimineata, dar in zilele in care face kk prea moale renunt la cana cu lapte de dimineata...de parca ar conta! Daca e sa faca imprastiat face chiar si cu ceaiul meu de menta pe care-l beau!La mine e aiurea ca Bia nu prea ragaie...decit cind vrea muschiul ei...mama mi-a zis ca de aia are si burtica asa umflatica...ca retine gazele...desigur ca treaba asta amplifica colici, dar daca starui prea mult cu scosul gazelor si o bat pe spate, regurgiteaza aiurea...azi s-a crizat de dimineata si a regurgitat la ceva timp dupa ce a papat...am schimbat de ieri 2 buzite ca daca o las asa, miroase a lapte acru..acum si pe asta de pe ea a facut la fel, dar acum o las asa pina diseara ca trebuie iar sa spal la bluzite..la 2 zile bag mereu masina...ca uite ce surprize imi face!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Monici, felicitari pentru aniversarea Diei! Mami tau sa te mai lase sa te si distrezi sau mai bine fa si tu ca in copilarie deschide doua pagini, una cu forumul si alta te prefaci ca muncesti si cand apare mami o ascunzi pe aia cu forumul! Fetele nu vor sa doarma pe pe burta ca le dor sanii.
Cata, maine aniversati si voi, faceti o luna...mai ce copii mari avem aici! Bine macar ca si-a facut program de somn noaptea, asa te mai odihnesti si tu putin!
Mira mai ai si tu putin si nasti, o sa vezi atunci cum o sa reactioneze ceilalti doi copilasi, oricum cred ca sunt super haiosi!
Giova, n-am idee cum ar trebui facuta listuta respectiva dar mai degraba cred ca ar trebui sa fie un link!
Bee, ai fost la analize?
Tanti noi suntem la egalitate, avem acelasi DPN, eu inca n-am nici o durere doar contractii Braxton-Hicks, in rest nu tu dop, nu lichid nimic dar din cate stiu de pe aici poate aparea toate astea brusc sau nu?
Teolinda pupici lui Nicolas nazdravanul! Peste cateva zile face 2 luni, deci este flacau mare!
Mirelus, lasa-l ma daca nu vrea suzeta! Mai bine. Peste putin timp o sa-si faca si Dani program si o sa scapi si tu de stres! Il dai pe Dani cu ulei de masline fiert pentru bubite si cojite?
Nicoleta o fi internata in spital?

daniela 39 FIX

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Daniela acum o sa vedem cit de norocoasa esti, daca e sa nasti cu doctorasul tau...eu sper sa fie asa, ca si eu am tras o spaima de sarbatori sa nu fie T plecat...dar stii si tu cum e..." ce ti-e scris in frunte ti-e pus"...hai ca o sa fie bine..da...am mai dormit si eu ultimile 2 nopti, si azi iar dorm ca vine mama si am sa o pun sa ma trezeasca numai cind este vorba de dat tita Biei..in rest o sa dorm bustean...asa mi-am propus cel putin...si eu tot la un link ma gindeam..
Mamicilor si gravidute in martie este Baby expo...ma gindeam: oare e prea mica Bia sa o iau cu mine? Voi o sa mergeti cu bbii?

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE SI MAMICUTE!
Am inceput si eu sa stau pe scaun, mai pe partea stanga, dar e ok. S-a mai inchis taietura. Oricum, colacul mi s-a spart si nu stiu unde mai gasesc eu iarna colac.
CATA, si Ayan isi tine capul! Si eu am fost surprinsa, dar stiu ca unii bebelini si-l tin devreme singuri. Sper sa fie Bia roscatica, stiu ca asa iti doreai!
Felicitari fetelor care au mai nascut! Sa aveti bebelini sanatosi si frumosi!
Eu am hotarat sa-i dau lui Ayan sa suga la cerere, nu puteam deloc sa fac fata cu un orar stabilit, plangea toata ziua. De cand ii dau cand vrea el e mult mai linistit. Asa mi-a dat si mie mama si a fost ok. Am inceput si baita generala si nu plange deloc. Nici nu pot sa zic daca ii place, dar sta cumintel.
Mi-e frica tare ca trebuie sa-mi scoata vineri firele de pe interior. Nu cred ca mai are vreuna din voi fire din astea, nu? Cred ca numai la Polizu se mai folosesc!
Sunt constipata in ultima vreme, e foarte nasol cu epiziotomia, incerc sa beau iaurturi si lichide multe. De hemoroizii astia ce stiti, se retrag sau trebuie sa facem vreun tratament?
Am citit ieri in "Mama si copilul" ca exista pastile anticonceptionale care merg in alaptare. Ce bine! Ca nu ma vad nici cu sterilet si nici folosind prezervativ pe taietura aia.
MIRELA, pupici lui Dani!Am mai pus poze cu Ayan.
Fug ca mai am cate ceva de facut.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica sa iti traiasca fata si sa imi traiasca nora. Si tu sa fii o soacra buna.
Alian eu am fire inauntru dar s_au absorbit sau au cazut nu trebuiau scoase.
Giova dc vrei sa te ajut cu lista sa imi zici ca si asa stau toata ziua la calc si ma uit la luna ca tre sa il pazesc pe fiimiu care e langa mine. Deci dc vrei sa fac un tabel ceva imi spui si apoi ti_l trimit sa il modifici sau sa il aranjezi.
Daniela sper sa nasti duminica.
Catalina normal ca poti sa o iei pe Bia cu tine la baby expo nu vad de ce nu ai putea. Plus ca dc ai noroc de o zi frumoasa e numai bine. Invat_o la galagie, zgomot , aglomeratie si ai sa vezi ce bine e. La mine e muzica la maxim , eu trantesc si Mario doarme de rupe. Plus ca in martie o sa aiba 3 luni deci o sa fie ditamai domnisoara.
Revin mai tarziu ca merg sa pap.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

E clara treaba... baietii dorm pe burtica si fac caca rar iar fetitele nu vor pe burtica ci vor sa faca caca des

La cat lapte beau eu ar trebui Nicolas sa faca caca mai mult decat pipi.... dar uite ca nu e asa.

Cat priveste intervalul orar 17:00-20:00 e clar ca mai toti bebeii se maraie si nu le mai intri in voie prea usor.

Puturosul meu mic s-a trezit la 11/30 si i-am dat pe la 12 sa pape in speranta ca il scot afara. Insa vad ca imi trage tzeapa ca s-a culcat la loc. Dar dupa 17 incepe show-ul pana vine tati sa facem baita.

CATA - e bine daca o duce Dan pe Bia afara si pe scari in brate. Sa vezi ce marfa e cu carutul cand ma chinuiesc sa il indes in lift si apoi sa il scobor in brate pe scarile din fata blocului. Si cica am cezariana... dar il iau pe sus si ma misc super fast.

MONICA da-i pupici micutei Dia... ca a adormit instant aseara

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput