Mamici de ianuarie-februarie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna dimineata fetelor!

TANTI - felicitari pentru cele 39 sapt... mai ai un picut si te asteptam sa ne spui cum e cu bebe in brate.

ANK - OK... peste 20 de ani... daca mai suntem si daca mai sunteti disponibili. Ati luat f. bine in greutate. Tineti-o tot asa.

Sa raportam programul:20 baita si somnic la 21.. 24:00 trezit pentru un maaare kaki in sfarsit de sambata de la nasi nu mai facuse..; era si timpul. Apoi a mai papacit un pic si a adormit la 1:00 si pana la 6:00 cand a supt doar de la un san. La 9:00 ne-am trezit ca deh pleca tati la serviciu si trebuia sa il salute. A sugacit iar doar de la un san ( care era fff plin) si acum se joaca singur in canapea.

A.. mi-am adus aminte .. si Nicolas se trage singur de par insa nu l-am auzit urland deocamdata.. probabil ca doar se joaca cu el. Dar cand are caciula in cap dupa baie... si se jeleste se trage si de aia rau de tot.

Tot pentru ca mi-am mai adus aminte... TATIANA pupaceste-i pe flacaii tai ca tare frumosi mai sunt. Iti doresc sa ai puterea de a te ocupa de ei si de printzesuca ta scumpa. Sincer esti eroina. Nu stiu cum reusesti cu doi sugari... ca noi.. vorba Irinei ne dam cu uneori si doar cu unul.

GIO - cum a dormit soacra azi noapte?
IRINA,BEE,CATA,MIRELA,GIO,URSULINA,MONICA,RALU, DEEA,MARAKI - pupicei la bebelini , sper ca au fost cumintei azi noapte.

Burticutele... sunteti la finish mai ramane sa treceti linia de sosire. Sper ca ati reusit sa dormiti si voi .

Pupicei.. si ne mai "auzim" peste zi.

Oare Diana este bine? Sper ca si Nicole si Mira.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Super veste BEE. Poate reusesti sa o tineti tot asa. Mai te pui si tu pe picioare cu somnicul.

Fetelor...mamici care alaptati am auzit ca daca papam fructele dimineata pe stomacul gol... nu e nici o problema. Cica daca mancam peste zi fermenteaza... daca le papam dupa alta mancare.
Dar inca nu am avut curaj sa incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Buna dimineata fetele,
Bee, eu ma ofer sa nasc azi ... dar bebele asta nu pare sa fie de acord cu mine ... habar n-am ce asteapta! Maine facem 41 de saptamani.
Ziceti si voi ce sa mai incerc ca sa-l determin pe mister sa iasa ... ca o sa ajunga un mare barosan (acum trei saptamani avea 3.400).
Bee, ce bine ca a dormit Ana ... sper sa fie numai un zambet azi toata ziulica.
Alina bine ati venit acasa ... felicitari pentru nasterea usoara si bebele grasunel!
Vad ca foarte putine fete s-au plans pe aici de nastere grea ... oare se molipseste chestia asta cu nasterea usoara, ca vreau si eu sa iau "virusul" asta.
Azi mergem iara la control sa ne asiguram ca totul e ok.
va pupacesc!
Angi 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Angi, tu nu stii reteta? Scari, scari, scari, , baitze fierbinti, ca pentru ceai de zmeur e cam tarziu. CAm asta aplicau fetele intarziate (Si la un moment dat erau vreo 3 in asteptare si cu termen depasit), fiecare in functie de preferinte! Si cred ca tot ele au sa-ti spuna ca bebeii au venit tot cum au vrut ei! Asa ca spor la nascut (tanti, la fel; MArch tu stai pe baricade pana vineri). Si legat de nastere, asta ziceam si eu ca o fi molipsitor cu nasterea usoara, ca prea multe au nascut asha!
Teolinda pt kk! Pai daca face rar eu cred ca e si semn ca asimileaza tot! Aasha spunea mama ca faceam si noi (eu cu fratele meu: bebei de 1kg pe luna). Fiimea se produce zilnic, mai nou doar de 2 ori. Dar chiar ar trebui sa bat in lemn, cu kk n-am avut probleme, nu diaree, nu constipatie. Numai bine, frumos si auriu cu seminte.
ANk, chiar ca bebitza ta papa bine.

Bee si ANa TEodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

Buna dimineata fetelor!
Azi implinim si noi 38 fix.
Felicitari fetelor care tocmai au nascut: Astery si Ingrid! Sa aiba copii sanatosi si mancaciosi, iar ele sa se refaca repede si sa aiba laptic.
Am si eu cateva intrebari:
- si-a cumparat cineva trusa epidurala de la Municipal? Cat costa si de unde o iau?
- pentru cele care au nascut la Polizu: ce trebuie sa am neaparat la mine si care sunt preturile pe acolo (asistente, moasa, neonatolog, anestezist)
Multumesc si tuturor: bebelusi, mamici si gravidute
!
si bb Maria 38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza fetele
raportam si noi aseara un mare kaki imprastiatpe tot spatele de nu mai scot fata la body si costumas.papacit la 22.00,12.30 si 4.30...sculat la 8.30,marait,plans,tipat.stat doar la mami in brate si cu tzitzi in gura.ce suzeta?o arunc de nu se vede...si azi am 6saptamani
DANIELA,tin pumnii sa nasti cu dr tau.si suzeta aia smechera tot nu-i e pe plac lui dani
PUFUMIC ,TAre faza cu tine sianchilozati.oricum sper sa se dreaga dr sau sa te lase pe maini bune.
mai fetelor bebe al meu doarme numai pe burta,pe spate daca doarme o ora pe zi.dar pe burta doarme cel mai linistit.oare o fi bine?
pup mamici,bebici si burtici ca am uitat ce trebuia sa mai scriu

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

La multe saptamani si ani inainte Mirela pentru bebe Dani care uite ce program frumusel si-a facut baiatul. Semn ca se face mare. Peste vreo 2 sapt o sa vezi ca o sa aveti program ca noi.Si lasa-l pe copil ..; nu-i mai indesa suzeta aia vrei sa il faci viciat?
Eu vorbesc ca l-am prins acum 2 zile pe Nicolas ca isi gasise pumnul si-l sugea de mama focului.
Cat priveste dormitul pe burtica.. Nicolas doarme asa de vreo 3 sapt... NUMAI asa si zi si noapte, adica de la varsta de 5 sapt. Stiu ca nu este f recomandat dar daca bebe e bine si pana acum s-a descurcat sa doarma asa fara eu stiu ce, Doamne Fereste,probleme.. il las cum ii place.

Andreea si Angi nasteri usoare si rapide.

Pupici!

Afara se vede un soare atat de frumooos.. abia astept sa iesim afara, sper ca astazi sa vrea Nicolas ca ieri mi-a plans in carucior ca il duceam pe drum fara gropi. Auziti voi copilul meu vrea sa faca "off-road" de la varsta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

TEOLINDA,sper si eu sa-si faca asa program fain ca al vostru.si daca zici ca si nicolas doarme pe burtica m-am mai linistit.

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Tanti mersi de onfo. Chiar in dim. asta a mers mama la primarie, ca noi avem CI de Alba. acolo depune dosarul si ia negatie cum ca nu iau banii de acolo, ci din Timisoara.
Liliana a dormit super bebe, cu o mica exceptie: la 2 dupa papa au inceput colici. A venit soacra m-i l-a luat, cica sa dormim noi. Pai cum sa dorm cand puiul meu plangea in cealalata camera? Asa ca l-am trimis pe Clau dupa el, l-a adus, a mai scancit de 2 ori si somn de voie. Sa inteleg ca ii era dor de mama, nu vroia la bunica..
Referitor la constipatia lui bebe: mi-a zis dr. homeopat sa manac o jumatate de porto si o jumatate de mar sa vedem cum reactioneaza bebe. Si daca e ok, sa le introduc asa incep in alimentatie.
Paui a fost ok, ca a plans chiar mai putin decat pana acum.
Asa ca, cate o jumate de porto/zi mie imi face placere, iar bebe nu mai e constipat.
Alina bine ati venit acasa!!!
Cata e super idee. eu m-as baga, dar nu rapid, daca o fac o fac cu calm. Problema e ca ne prea lungim pe prima pag. a fiecarui capitol. Va ajunge numai lista noastra pe prima pag.
Voi decideti, daca sunteti de acord, o facem, daca nu, nu.
Astept pareri.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

INGRID SI ASTERY SA VA TRAIASCA BEBEII SA FIE SANATOSI SA CREASCA MARI SI CUMINTI SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!
Hai ca mai scriu si eu cateva cuvinte pe graba, fata doarme, pe david trebuie sa-l iau intr-o ora de la gradinita si casa mi-e ca dupa razboi, de fapt mai ca tot timpul. nici nu stiu de ce m -oi stresa si chinui in fiecare zi sa fac curat ca seara e deja tot intors cu fundul in sus!!
Irina, ma intrebai ce zic copii mei de bebe. Binenteles ca Daria nu realizeaza, ce vrei la ale 14 luni ale ei. Abia incepe sa priceapa sa scoata dou, trei vorbe, dar cand vrea ceva striga si urla pana primeste. Asta stie cel mai bine.
David in schimb surprinzator de multe fata de anul trecut cand eram cu Daria gravida. Atunci stia ca mama are un bebe in burtica si daca e fetita o va chema Daria. Acum in schimb ma intreba cel putin odata pe zi ce face bebele, daca doarme sau da din picioare, cum sta... pune degetul pe burta si intreba "aici ce e, aici....? eu ii tot unde e capul , manutele funduletul. Atunci el se pune repede pe pat si isi apleaca capul cica "de ce sta cu capul in jos"?? Cand vine??, tot imi mangaie burta si spune ca-i face masaj la bebe!!!
A, si pentru el bebele e Diana!! Nu stiu de unde a scos-o???... sper sa nu fie dezamagit cand n-o va chema Diana! Asa o chema pe sora-mea, nu o sa-i pun si la fata tot asa!!!E tare dulce!!
Nu stiu cum o se comporte dupa aceea. Cu Daria n-a fost deloc gelos, poate la el se manifesta altfel gelozia, e rau, nu asculta, nu vrea sa manace!!
Ma duc sa fac totusi cate ceva cu toate ca nu am deloc cheg si nici spor, ma misc ca o rata, ma dor si pe mine toate oasele, de vreo saptamana au inceput sa ma doara si oasele intre picioare. Abia astept sa nasc!!!!

Mira 37+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput