Mamici de ianuarie-februarie 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 14
marchplayer spune:
Se pare ca gravidute sunt din ce in ce mai putine, nu-mi mai tine si mie nici una companie pe aici! Adevarul este ca in curand o sa fim toate mamici si abia astept sa vorbim toate aceeasi "limba".
Va urez noapte buna! Pupici tuturor bebelasilor!!!
daniela 39 Fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ana_m spune:
Salutare,
Apar si eu la raport : ziua avem colici si plangem, numai leganata in brate ii distrag atentia si nu mai plange. dar saraca nu plange incontinuu ci numai atunci cand o iau crampele. Apoi se linisteste, uneori chiar atipeste
. Ieri am cumparat un ceai de la farmacie dar inca nu am indraznit sa il dau.,
Ziua nu prea doarme , plangem, mai atipim umpic, mai papam si uite asa trece ziua. azi am scos-o pe terasa la soare vreo 2 ore si acum doarme tun. Astept sa se trezeasca sa-i fac prima baita adevarata in cadita. Mi-e si frica ce tipete vor fii
.
Denisa , ce ti- a zis medicul , cum a luat Emma in greutate ? A mea ar manca tot timpul. De vineri pana marti a luat 100 gr.
Ingrid si Astery felicitari pt bebei !!!!!!!!!!
Anda frumoasa poveste !!!!
Mirela , tu ai incercat Blevit digest ? Uite un
pt tine si bebe Daniel.
Maraki 
Irina 
Monica 
Giova , uite ca am uitat sa iti spun : nastere naturala , nu stiu daca pot sa zic cu peridurala avand in vedere ca nu mi-a prins prea mult 
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
pisoi3 spune:
Fetele
, imi pare bine ca v-a placut povestea mea, cum va ziceam, totul a fost atat de repede incat nici nu am avut timp sa imi dau seama si a fost mai bine asa. Oricum am invatat ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, degeaba ma pregatisem eu pentru nastere naturala ca uite ca tot la cezariana am ajuns, asa ca de acum inainte nu mai fac planuri.
Irina si Teolinda, nu stiu ce sa va zic de bebe 2, noi mai vrem un bebe dar nu acum, dar daca ar fi dupa sot l-am face imediat. Nu stiu inca cum as putea sa ma descurc cu doi copii, mai ales ca noi nu avem nici un fel de ajutor. Ne-ar fi super greu, asa ca m-am hotarat sa mai astept cel putin doi ani. Pe urma mai vedem, dar vreau sa mai creasca asta micu putin. Stiu ca e bine sa fie diferenta mica intre copii dar momentan nu vad cum as putea sa fac fata cu doi copii.
Fetele, voi va ganditi deja la bebe doi?
Hai ca fug ca plange bebe, trebuie sa il hranesc. Revin.
Pup fetele
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
Giova spune:
Anda acum am citi si eu povestea nasterii. super!! Ce misto ca l-a lasat pe sot!! Si mai ales ca personalul spitalului a fost ok.
Ana, ok trec imediat pe lista.
Liliana scuze, nu stiam la ce te referi prima data, ca numai pe urma am reusit sa vad pozele.
Dana tinem pumnii, pe 7 e nascut si Clau.
Oana e tot la bunici?
Poate ma credeti nebuna, dar tocmai azi, cand eram in oras, am vazut niste
si mi-am zis, ca peste 2-3 ani mai vreau o
, pe Alessia.
Am nascut usor, acum ma cam chinui cu bebe, dar merita tot efortul.
Am facut baita la ora 21, am papat si acum dormim. e la bunica in pat, dar cum plec de aici il iau cu mine. Imi pare rau, ii e drag, dar sunt geloasa, e copilul meu si numai al meu.Ma gandesc cu groaza ce soacra voi fi. Oricum are ac Clau de cojocul meu. M-a atentionat de mult.
va
pe toate!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
pisoi3 spune:
Giova
, super aparatorile si sacul, sa le stapaneasca Marcolino sanatos, e un frumos!
Teolinda
, Maraki
, Alina
, Denisa
, frumosi bebei aveti, tocmai m-am uitat la poze!
De fapt, toti bebeii sunt frumosi, ma uit acum la albumele din contul nostru comun si admir minunile mici! Sa fie toti bebeii sanatosi, ca asta conteaza in primul rand! Si noi sa ne bucuram de ei!
Bee
, nasol ca te-a durut operatia ca o criza de rinichi, am inteles ca sunt crunte durerile de rinichi. Bine ca acum te simti bine. Eu simteam durerile foarte naspa in abdomen, nici nu puteam sa respir cum trebuie de durere in prima zi dupa operatie, cand ma ridicam era crunt. Semanau si cu o febra musculara foarte puternica dar era mult mai mult decat atat! Bine ca au trecut. Te admir ca te gandesti la bebe doi peste un an, mie nici prin gand nu imi trece, mi-a zis dr. ca daca vreau pot sa raman iar gravi peste 7-8 luni dar eu vreau sa fiu sigura ca se refac tesuturile, uterul etc. si vreau sa mai astept. Plus ca nu sunt pregatita pentru doi bebei, unul imi ajunge momentan. Pai daca acum nu mai am timp de nimic, cum o sa fac cu doi copii?
Ana
, tin pumnii sa scapati de colici! Stiu cum e, Mark face crize de plans cand il apuca, mi se rupe inima ca nu pot sa il ajut!
Cata
, baby sitter nici prin gand nu imi trece sa imi iau, nu am incredere nici in soacra-mea d-apoi intr-o straina, un an stau eu sigur cu bebe pe urma mai vad daca stau pana la doi ani, imi cam pun o pauza in cariera si nu imi convine dar asta e. Asa ca o sa ma ocup eu de el, o sa il iau peste tot cu mine si gata. Ma fac cangur, il bag in marsupiu si il car pe unde m-oi duce si eu!
MirelaV
, pup-o pe Cristina
din partea noastra, ureaza-i refacere rapida si spune-i ca o asteptam sa revina repede printre noi!
In seara asta am fost toti trei la Cora, bebe a dormit tot timpul, il alaptasem inainte de plecare si a adormit. L-am carat in landou si l-am pus sus pe carut. A fost foarte cuminte, ceea ce e bine, ca oricum o sa il luam de acum inainte cu noi la cumparaturi.
Acum ma duc sa il culcam pe bebe ca e timpul, deja vad ca i se inchid ochisorii. Sta la tati in brate si se alinta.
Pupici
la toate fetele si bebeii
.
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
pisoi3 spune:
Gio
, pai daca nu il lasa pe sot nici nu mai nasteam, asa i-am zis doctorului! Ca eu nu nasc fara sot, iar sotul i-a zis ca daca il da afara pe usa el intra pe fereastra si invers. Ideea e ca ne-am dorit foarte mult amandoi sa fim impreuna incat orice incercare de a nu ne lasa impreuna ar fi fost sortita esecului. Ca sa nu mai zic ca eu eram hotarata sa fug din spital daca nu il lasa pe sot! Atat de disperata eram, cand l-am vazut in sala de operatie m-am relaxat brusc si au putut oamenii sa isi faca treaba ca inainte era tensiunea mea super plimbareata, oscila intre hiper si hipo.
Am zis ca sa ii dea Dumnezeu sanatate doctorului meu, ca e un om cu totul deosebit, l-am avertizat ca de acu' inainte nu mai scapa de mine ca de raie!
La bebe doi tot cu sotul nasc! Nici nu ma gandesc altfel! Iar sotul nu a ramas socta, din contra, mi-a zis ca a fost cea mai frumoasa zi din viata lui, ziua in care si-a vazut bebele iesind din burtica mea.
toujours optimiste
Pozici:
Denisam spune:
Burtici si mamici,
Am venit cu intarziere dupa ora de lactatzie, caci ne-am oprit la 2 magazine sa luam material pt o draperie pt camera Emmei si ne-am lalait un pic.
Vestea buna e ca in 2 zile am luat 50 gr, deci suntem doar cu 40 gr sub greutatea de la nastere. Acuma am invatzat un al t tric, sa sugem de la san cu furtunasul respectiv pe linga sfarc, deci asa bebe ia laptic din 2 surse
si treb sa exersam asa inca o sapt, sperand ca vom progresa.
Daniela- se hraneste prin furtunas sa nu folosim tetina, deci nu se obisnuieste cu bibe si cu manusi ca ii bagi degetul in guritza, macar pina la o luna.
Diana,Mira, Dana Ene, Nico si Daniela- nasteri usoare, refacere rapida si bebelini sanatosi!
Fug sa prind o ora de somn, vb mai incolo!Multumim de aprecierile pt poze!
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Am uitat sa va zic ca Emma isi tine capul de la 2 zile, ceva de speriat si cand ii fac baie se ridica in genunchi si n picoruse, de ma minunez cata fortza are, sper sa nu mearga in piciaore ca mine de la 7 luni si sa ii iasa dintzii de la 4 luni jumate ![]()
V-am pupat! Ne vedem maine!
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
marchplayer spune:
Neata burtici si mamici!
A mai trecut o noapte fara sa nasc, dar vai capul meu ce arsuri am avut ca pe la 2 noaptea eu vomam de mama focului! Firar sa fie ca asa m-am saturat! Nici nu mai stiu ce sa mananc si cand ca sa scap de episoadele astea neplacute! Oricum am observat ca metoda cea mai sigura ar fi sa nu mai mananc!
Denisa ma scuzi ca am pus intrebarea stupida dar ma intelegi si tu ca sunt neinitiata, invat si eu de pe la voi! Pupici Emmei!
Pisoi, ma bucur ca a putut fi sotul tau alaturi de tine si ca ai avut o nastere usoara chiar daca a fost cezariana! Sper sa "scap" si eu la fel de usor.
Oare ce o face Nicole, o fi nascut? Inca nu indraznesc sa-i dau vreun mesaj! Oricum ii doresc nastere usoara si placinticii ei multa sanatate!
daniela 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

mi-a placut faza cu personalul