Mamici de ianuarie-februarie 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 13
mirela10 spune:
MARAKI,SI ANGELOS CA SI DANI:lung si subtire.plus ca parca ar fi frati,mancai-ar mama pe ei de scumpi.
teolinda SI EU SPER LA O NOAPTE DE INCARCARE A BATERIILOR,ACUM sa vedem...
ca sa inchei ziua rotunda de azi,am platit chiria,suntem pe minus in conturi,indatorati,asta asa ca fapt divers.nu stiam de ce ma doare capatana
.dar are Dumnezeu grija si de noi,eu ma stresez prea tare de toate...
anam ,nu te mai lasa bebitza sa intri nici un pic?
-ici,azi nu prea v-ati mai plans...sper ca sunteti toate bine...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
Denisam spune:
Burtici,
Am pus poze noi cu Emam cand tragem de ea sa se trezeasca ( mi separ f. haioase astea) si cand papa lapte muls cu furtunasul, asa cum mi-au zis asistentele
Va pupam, merg sa ma mulg si apoi la ora de lactatzie, sper sa fie ultima
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Maraki, Denisa Liliana, Alina aveti niste ingerasi superbi!!!
Doamne liliana ce mare si frumos e Nicolas. Ce am vazut eu acolo? Si el il are pe Leo!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
teolinda spune:
Merci mult GIO... asta ziceam si eu mai devreme ca baietii nostrii au un leutz asemanator... daca voi ii spuneti LEO.. ok... LEO
.
Denisa bafta la proba de lactatie... sper sa va gaseasca bine. Te asteptam cu vesti.Intru sa vad si pozele tale.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
marchplayer spune:
Mamicilor ce mandre trebuie sa fiti de comorile voastre!
Maraki am vazut pozele, cred ca lui Angelo ii era cam somn!
Denisa si tu ai o frumusica, de ce trebuie sa ii dai sa manance cu furtunasul ala si nu-i dai direct din bibe? Si de ce cu manusi?
Cine mai urmeaza la nastere?
Diana si Mira care fac cezariana dar am uitat pe cat sunt programate.
daniela 39 FIX
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
dana_ene spune:
In primul rand FELICITARI bebelusilor nascuti ieri: RAZVAN NICOLAE si DIANA !!!!!!!!!!
Azi am vorbit cu Astery la telefon, erau bine si ea si bebe, i-l adusesera sa-l alapteze.
Diana, bafta poimaine la cezariana.
O sa-ti tin pumnii, voi fi cu gandul la tine
.
Eu am venit de la doctor.
Suntem in aceeasi situatie: colul f.f.f. scurt.
Am primit si biletul de trimitere pentru internare: MARTI - 7 FEBRUARIE !
Asa ca... daca totul e OK pana atunci, marti dimineata ma voi prezenta cu bagajul facut, la ora 9 dimineata, pentru internare.
Tot in ziua aceea voi fi operata si... gata...
Sa-mi tineti pumnii ca pana atunci sa fie totul bine.
Daniela
(38+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
maraki spune:
Mirela puii nostrii parca merg mana in mana
Au aceeasi lungime si greutate la o luna
Sper ca ai reusit putin sa te odihnesti, da-i pupici multi lui Dani
Denisa, e frumusica foc nora mea
vad ca si tu o hranesti la fel ca mine, asta este, bebelacii sa fie sanatosi
ca ne chinuim noi cu mulsul.
March mai ai putin si o sa pui si tu poze cu puiutzul in contul nostru comun
Abea astept sa fim toate la scutece![]()
Teolinda, in seara asta sper sa apuc sa vad si pozele noi cu Nicolas![]()
Diana nastere usoara poimaine!!! Refacere rapida si mult laptic pt. bebe care va fi sanatos,papacios,frumos si norocos
O papusica vie pt. fetita voastra
Dana nastere usoara si refacere rapida!!!
Bebelinul sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatos, papacios, frumos, cuminte si norocos in viata
fetele revin mai tarziu, prajesc niste carnati acum...
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Bee spune:
e]Dana, tinem pumnii cum sa nu, sa ajungi cu bine pana pe 7 Februarie!
Si eu stiam ca Diana e programata vineri la cezariana! Ce faci Diana? Cum stai cu moralul?
SI daca tot vorbiti de copii lungi, noi la o luna, Irina: 57 de cm (cu asta ne mandrim si chiar in conditiile in care avem niste picioruse strambe!) si 4kg.
DEnisa, sper sa o scoti cumva la capat cu alimentatia Emmei, pentru ca si eu stiu cum e sa tragi de pompa,de bebe sau sa te gandesti sa faci un biberon cu lapte praf. La un moment dat am incercat la aceeasi masa toate 3 variantele: intai san, apoi bibe cu lapte muls, apoi bibe cu lapte praf. Dar Ana, daca ia 70-80 de la san, nu mai vrea sa vada nici un fel de biberon. In seara asta incerc si cu tetina de latex, poate, poate! 
Mirelutza, DAni a avut probleme cu un fel de acnee, nu? Apoi ai dat-o pe creme si i s-a uscat fetzisoara. Poate ar fi mai bine sa o lasi asa uscata sa isi revina! Si noi avem acnee si nu ne-am atins de ea. Bubitele apar si dispar, asta e. Mai bine cu ele decat cu probleme mai mari. Si cu diareea si constipatia la fel, eu zic sa renunti si la ceai si la orice altceva in afara de lapte, poate se regleaza tranzitul bebelului.
Teolinda, puiul tau nu doarme afara? Ana mea numai ce simte aerul si s-a topit. Azi am aplicat metoda Irinei, de dimineata: imbracat fata, pus in carucior, deschis balconul si stat la soare 45 de minute, timp in care eu: spalam, aranjam, reuseam sa fac ce nu pot nicicand. SI dupa aerisire, am mai iesit cu ea afara vreo ora si ceva si a protestat doar intr-un magazin unde am lasat-o la intrare cat am fugit sa cumpar servetele umede. Si eu imping si trag de carutz in lift si pe scari de zici ca n-am fost operata!
. In sfarsit mi-am revenit din dureri. Pe Ana zilele trecute am tinut-o cate 2 ore afara. AColo se mai linisteste si ea.
CAta, dadaca deja? EU nici nu ma gandesc! N-am incredere decat in Radu! Plus ca eu vreau sa stau acasa un an, apoi sa fac bb2 si abia apoi sa ma mai gandesc la "cariera" mea, deci la o "nanny". Soacra mea, care e asistent pediatru intra la pensie deja, dar n-am curajul sa las fata cu ea, ca saraca nici pe fii-su nu l-a crescut!
ANda[/blue], frumos ai povestit! Ce bine ca l-ai avut alaturi pe sotul tau!
Pe mine operatia chiar m-a durut. Ma strambam de numa' si ma intreba doctorul ce ma doare, daca simt ceva. SI ma durea cam ca o criza puternica de rinichi, adica rau. DAr a trecut. M-am recuperat eu mai greu dupa, dar trec toate pana la bb2.
Plec si eu sa "storc" putin sanii cu pompa sa indop fata dupa baie ca azi n-am reusit sa depasim 100 ml/ masa, dar e drept ca am avut 6 mese pana acum (record absolut!). Ce sa fac, fata mea urla din gura de sarpe daca e satula si eu vreau sa-i mai dau! DAr de foame nu stie sa urle! SI face kk cat pentru un regiment!
Cat despre
, noi n-avem nici o problema. Eu chiar am chef si ma relaxeaza, mai ales cand sunt fffffffff obosita si deprimata.
fetele si bebicii
Bee spune:
Sorry, cum oi fi reusit sa editez in halul ala mesajul anterior? Pot sa-l modific?
Bee
si Fetitza
MirelaV spune:
buna seara!
am fost la astery la spital, e bine..e vioaie, mananca.
Razvan e foarte frumos! are o gurita f bine conturata si parca seamana cu Cristina.
va doresc la toate bebei frumosi si sanatosi!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.