Mamici de ianuarie-februarie 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 12
utocatalina spune:
Hai ca am fost si afara vreo 20 de minute, era un soare cam cu dinti si batea si vintuletul...deci, inselatoare vreme..Alina zici ca ai spart colacul? Chiar ma gindeam eu de care colac oi avea...tu ai avut din ala de plaja...deci poti sa zici ca ai fost si la mare, nu?
Teolinda imi place cum ai impartit pe tabere..categoric a mea acolo intra la cacaciosi!
Giova da...daca are timp Daniela ar fi misto...o sa vedem noi cum facem...vorba ta la Astery bb o sa mearga deja ca de mare este ca mai mare, categoric! Pisoi hai ca a fost o nastere ok ptr. o cezariana...acum toate am avut dureri...la mine durerea a fost data de la epiziotomie si cred ca toata care au nascut natural au trecut prin ea...dar bine ca se duse!Irina si Pisoi...sper sa fie frumos in martie si sa ies si eu cu Bia la baby expo...Esti tare Giova daca l-ai dus si la Mall...nu ti-e frica de viroze, etc, ca nu e vaccinat? Cred ca numai eu ma feresc tot timpul de drobul de sare...cred ca o mostenesc pe mama...nasol! O sa ma speri si de umbra mea...basca ca mereu visez ca cineva vrea sa-i faca rau Biei si am cosmaruri mai rau decit cind eram gravida...Apropo maine vine o tipa sa vedem daca o luam de baby sitter...si eu in afara de mama nu am incredere in nimeni...parca vad ca-i dau papucii...si mai incolo la 1 an daca ma reintorc la job, cine va sta cu ea? Ca nu am cine? Voi cum procedatil...ma refer la cele care nu aveti mame pensionare sau alte rude sa aiba grija de ei? Immm? Teolinda si Maraki multam fain de complimente...oricum daca nu a facut azi kk pe mine nu inseamna ca nu face maine! Fug ca plinge!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
irinadum spune:
Teolinda "fratelo" doarme la greu . Azi numai a dormit . Sper sa doarma la noapte ca nu am mai vazut pana azi "apucaturi" de astea.
Maraki eu m_am uitat l apoze da nu am vazut.
O sa incerc sa adun date deci va rog pe fetele care nu au spus sa ne dea amanunte si mai precis greutatea la o luna, cm la o luna. Ca pe cele dela nastere le avem. Si cine mai are si alte idei ... le asteptam.
Catalina pai eu la 2 saptamani umblam in Carefour cu Mario. Pai dc tot nu il alaptez macar sa il "imunizez". Nu am avut incotro si a trebuit sa il iau . Dar si ulterior l_am luat peste tot.
Va las ca sa pun niste poze.
Irina
mirela10 spune:
azi si-a propus micul terorist sa vada pana unde ajung limitele mele.nu a dormit decat vreo ora la iulian pe burta,in rest atipea si se trezea tipand.a papat cam la o ora jumate si in rest numai urlete.nici cat am fost afara nu s-a potolit.sunt sleita,mai ales ca am profitat cat a stat linistit cu iulian si am dat din bashcheti la curatenie,zici ca eram spidy gonzalez.suzeta nu o mai vrea deloc,asa mai prindeam si eu un pic de timp
.iulian nu a dormit mai deloc si uite asa mai trece o zi agitata.nasol e ca nu mai vrea nici pe burta,nici pe spate,nici in brate,nici cu suzeta,nici fara...
kaki nu a maifacut azi(de aia o fi asa agitat)
alta parte proasta e ca nu am facut nik de mancare si in concluzie mananc prostii:fulgi de porumb cu iaurt,biscuiti,alune,pizza...cel putin m-am ales si eu cu o baie rapida cat a stat cu iulian
,cu toate ca m-au trecut apoi toate transpiratiile cu el pe afara la cumparaturi.se uita lumea si zicea,, saracutul,,zici ca-l torturam
fatza o are la fel de uscata,dar astept din tara nidoflor,ca am inteles ca e bun.intre timp il dau cu crema hidratanta mustela
cat despre tinut capul si el si-l tine inca din primele sapt si e tare energic(seamana cu mine agitat),daca-l las mai pe marginea patului ,sigur cade jos...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
teolinda spune:
Gio - lasa ca din lapte praf faci branzica de vaci pt bebe, in casa asa cum se recomanda, cand vei incepe diversificarea.Sper ca s-a descurcat bine socrela cu Marcolino... macar a schimbat si ea un pampers cu kaki ceva?
Cata - nici eu nu stiu cu cine o sa il las pe Nicolas pentru ca nu am pe cine. Mama lucreaza.. si abia vine sa ma mai ajute cu mancarea, curatenia, calcatul. Este o problema pe care chiar n-am chef sa mi-o pun acum. Cert este ca nici mie nu-mi vine sa il las cu nimeni pe Nicolas. Mai rau e ca si Robert e tot ca mine... nu vrea sa se ocupe nimeni de el inafara de noi doi
. Vedem noi pana la urma. Bafta cu bona!
Astazi noi am stat cam o ora si jumatate afara. Culmea e ca a si dormit un pic... pentru prima data cand doarme afara. L-am pus la soare... sa se fixeze vitamina D
. Pe la 15:30 am venit in casa, a papat si doarme si-acum. Ma si mir ca e ora lui de maraiala si nu s-a trezit inca sa isi inceapa show-ul. Dar si cand s-o trezi... Se pare ca l-a obosit bine soarele cu dinti.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
maraki spune:
Mesaj pt. Irina
Agelos la 1 luna - 52 cm
- 3550 gr.
pozele sant in mail, nu la album foto ![]()
multumim pt. aprecieri Teolinda
ma duc sa pun tava la cuptor, fac cartofi cu ou, smantana si cascaval 
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mirela10 spune:
IRINA,RAPORTAM :3.500kg si 52cm la o luna.spor la treaba
CATA si noi am fost cu dani de vreo 2 ori in carrefour la cumparaturi.trebuie scosi si in lume la aglomeratie.asa se imunizeaza mai bine
ALINA,SA vezi ca incet incet trece buba si uiti.iar bebe o sa se faca mai cuminte.oricum pana una alta ,parintii asculta de copii
PISOI,super nastere,rapida si neprevazuta
NICOLE,NASTERE USOARA,REFACERE RAPIDA,BEBIC SANATOS
MAI fetelor,m-ati cam speriat ca dupa nastere e mai nasol
.pai eu care inainte eram stramta ca abea ma controla moasa,acum...
trebuia sa-i zic sa ma coasa mai putin...de aia eu mai aman momentul
si cand o fi,iau sticla cu ulei de masline langa mine![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
teolinda spune:
IRINA deci "fratelo" Nicolas l-a bagat la somn pe "fratelo" Mario astazi... Si am zis ca nu are sens sa mai intreb.. ca doar ma uit la al meu si stiu ce face si al tau... dar stiam ca asta e pe timp de noapte doar
. Bun asa... lasa ca imi pove maine dim cum a dormit micutul. Al meu sigur va dormi la noapte doar ca daca inca doarme la ora asta probabil se va culca mai tarziu dupa baita. Nu-i bai il mai tine si tati ca saracul nu prea il jughineste in cursul sapt din cauza ca ajunge tarziu acasa.
MIRELA imi pare rau ca dupa o noapte frumoasa ai avut o zi agitata. Poate la noapte va fi mai bine. Sper sa iti rezolve problema cu fatzuca crema pe care o astepti din Ro.
Denisam spune:
Buna mamici si burtici,
Teolinda- pupicei lui Nicholas
si multumim deintrebare.Emma a facut si ea un show de 1h jumate cu mama care ma trimis pe mine la somn,si a drmit 4h, am trezit- sa ii du bibe muls siiara a bagt 80-90ml si am trezit-o eu peste 3h 20' ca sa papece m-am mus, dar oricum in 24h AVEM NEVOIE CEL PUTIN DE UN BIBE DE FORMuLA. AZI MERGEM sa ne cantarim si sa vedem ce mai zic asistentele de la lactatzie, si dc e sa ramanem numai pe lapte muls si formula, asta este, mportant e sa fie Emma ok si sa ia in greutate!
Cuscra-super Angelo, o sa punem si noi azi poze, pupicei
Irina-
lui Mario si nu te mai stresa cu greutatea!
Mirela-pupicei si lui Dani si o sa fie ok , mai au si ei ozi proasta!
Anda, Giova, Bee, Catalina, Alina, Anda, Ana/m si retul mamicilor-numai bine si pupicei!
Daniela-o sa nasti cu medicul tau o grasunica sanatoasa!
Merg sa pun poze cu Emma!
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Liliana a schimbat un pampers, ca eu am uitat cand am plecat. si banii i-am uitata acasa. L-am sunat pe Clau sa vina la dentist cu bani, ca ma faceam de rusine.
Cata eu nu sunt asa. lasa draga sa se invete bebele cu de toate. Pai eu ce fac pe urma? cine-mi face cumparaturile? trebuie scos, ca nu moare. azi nu l-am scos afara ca e un frig... .
Si eu ziceam ca de la 1 an ii iau bona, dar nu cred ca rezist. mi-a fost groaza sa-l las si cu soacra, apoi cu o femeie straina?
Daca iau indemnizatia e mai mult decat suficient. atata luam si salariu.
Maraki acum ma uit la poze.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
teolinda spune:
IRINA - noi cantaream 4.700gr si masuram 56cm la o luna
.TKS.
Si noi am iesit de 2 ori in Carefour la cumparaturi plus vizite la bunici plus vizita la nasi. De 3 week-end-uri umblam de colo-colo... ca doar ne imunizam si ne socializam pana la botez cand vom avea 70 de invitati si toti vor vrea sa vada copilul nu?