www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68062" target="_blank"> CAP.133
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Neata fetelor...am dormit bine ca a fost mama aici...m-am trezit numai la 2 si 6 si ceva sa-i dau sa pape...a papat repede cite 130 ml..si apoi iar nani..noi am facut 1 luna...URA!O sa pun si eu niste poze in album, dar vad ca momentan nu incarca...raportam...avem 56 cm (deci am crescut 7 cm intr-o luna) si 4300gr (am luat 1100 peste greutatea de la nastere) Suntem tari!
Mama mi-a zis ca la virsta asta trebuie sa pape cam 100/masa * cu 7 mese...deci in jur de 700/zi...Bia papa la sin cam 750/zi deci este ok...Cit priveste bona...mi-a dat teapa si nu a venit ca cica bb este prea mic sa sta cu ea...ce bine imi pare ca nu a venit...URA! Las ca vad eu mai incolo ce si cum, dar pentru moment nici eu nu vreau pe nimeni...recunosc...mama imi zice ca sunt nebuna si ca este bine sai pe cineva care sa-ti gateasca, sa-ti faca curat si sa aiba grija de Bia..dar i-am zis ca momentan nu imi pot da copilul pe maini straine..dar mai incoloc cred ca va trebui sa iau in calcul si variata asta..
Denisa nu te speria ca Emma trage mai putin la inceput si trebuie sa o ajuti cu furtunasul sau formula..eu 2 sapt. la inceput i-am dat bibe mai mult, ca sun habar nu avea si chef sa traga...incet incet, pe masura ce creste capata forta sa traga si sigur o sa faca ce trebuie..tu insista sa-i mai dai si tita, chiar daca ti se pare ca nu trage sau ca o face prea putin..o data invatata cu ea si crescind o sa stie cum sa faca...totul este lapte sa avem, ca bb au instinctul de a cauta tita!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta