medic gineco f bun in cluj
Raspunsuri - Pagina 2
impreuna spune:
Chiara pe mine nu m-a pus nimeni sa semnez nimic, chiar daca am avut o sarcina cu probleme.
Ce spui tu cred ca se refera la faptul ca daca un copil se naste prematur, atunci esti trimis la Stanca pentru ca acolo au aparatura performanta necesara prematurilor. Nu cred ca e vorba si de alte probleme.
Acum pareri sunt si pro si contra, nu cred ca ar exista spital sau medic cu care sa fie toata lumea 100% multumita, dar cu cat ai mai multe optiuni cu atat te poti decide mai bine.
Flavia (sotie si mamica fericita)
roxanicea spune:
wow!
auzisem anul trecut de pe la tv, cred, de acea clinica privata. imi poate spune cineva mai multe? ma refer la locatie, nr de tel sau denumire..oficiala? ca sa ma programez, eventual sa vad cu proprii mei ochi si sa-mi pot face o parere?
oare dr muresan nu colaboreaza si el cu aceasta clinica privata? tot legat de dr muresan , mi-l recomana cineva si in cazul cezarienei? e ok ?
multumesc muuuuuuuuuult pentru elucidare.
cu drag,roxi
roxi
roxanicea spune:
flavia,
imi poti trimite si mie, please, acele detalii legate de clinica privata?
merci anticipat
roxi![]()
roxi
dpop spune:
roxi
pe mine m-a operat dr muresan (nu cezariana), dar a facut o treaba foarte buna. avea in medie 4 operatii pe zi in vremea aceea, deci cred ca are experienta in de toate. atata ca are o coada de asteptare la privat .... m-am programat acu o sptamana si am gasit loc abia in 6 martie.
mandyksch spune:
La Gine1 mi-au lasat o impresie buna medicii si asistentele de la ATI (eu am nascut prin cezariana).In schimb la secia de lauze/ nou nascuti am avut o experienta f proasta. Niste nesimtite. Cred ca una sau doua au fost mai de treaba. Noroc ca am stat doar doua zile si jumatate acolo ca efectiv eram intr-o stare depresiva.Daca ar mai fi trebuit sa stau acolo as fi luat-o razna.
La Gine1 ti se da un formular de completat cand pleci de pe o sectie pe alta sau pleci din spital ( ar trebui sa fie anonim chestionarul asta) in care sunt diferite intrebari legate de modul cum ai fost trata in spital, sugestii etc. Eu le-am spus acolo cateva de cred ca nu prea le-a convenit, bine eu le-am spus si verbal dar oricum nu cred sa ia vreo masura.
De spitalul privat nu stiu ce sa spun.Una din mamicile de la noi (mamici de noiembrie-decembrie 2005) a nascut acolo si n-a fost multumita deloc.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
roxanicea spune:
dpop,
am fost si eu anul trecut, canda la dr muresan, la cabinetul privat sau clinica ..ce-o fi aia....si la fel am patit cu programarea. am sunat intr-o zi si m-au putut baga abia peste 1 luna is juma. oare as ao fi si cu cazurile de femei insarcinate?sau ele au un regim special si intra peste rand?
de accea am si lansat subiectul acesta...interesandu-ma de ginecologi buni...si cu rabdare ;pt ca la aglomeratia pe care am vazut-o eu la dr muresan...m-am cam ingrozit.
am sa tin cont de toate sugestiile voastre si voi face o sinteza. nu ma grabesc prea tare ,insa...pt ca nu sunt inca insarcinata.dar se apropie momentul, simt...si am vrut sa incep sa ma pregatesc.
multumesc mult.va mai intreb una-alta, ca sigur voi avea o gramada de nedumeriri .
pupici!!!!

roxi
dpop spune:
fiindca nu iti pot trimite PM (cred ca nu l-ai setat tu sa ti se poata trimite), iti scriu aici.
daca ai o urgenta, sau vrei neaparat sa te vada, ca nu ti-e bine, poti sa mergi linistita si fara programare. el oricum vede pe toata lumea. eu imi fac programarea seara, cand e mai degajat. cele fara programare de obicei vin foarte devreme (o juma de ora-o ora inainte sa inceapa orarul), si apoi o asistenta ia numele tuturor, si le baga printre cele programate. cred ca gravidele au castig de cauza. cu siguranta daca esti medic o sa te ia prima, in fata tuturor (am vazut asa un caz).
intr-adevar fiindca sunt atat de multe paciente, te poti simti repezita, dar daca ai nelamuriri, intreaba si ti se va raspunde,nu te da nimeni pe usa afara pana nu se termina consultatia.
si daca esti insarcinata si trebuie sa mergi la control lunar, stii ca trebuie sa programezi din timp.
roxanicea spune:
buna!
dpop, merci pt lamuriri! am sa fac intocmai cum m-ai sfatuit. nu sunt cadru medical, dar si daca as fi, nu as abuza de acest lucru.multumesc mult inca o data si cand mai am nelamuriri, va mai intreb.
weekend placut si numai bine tuturor!!!!!!!!!!
p.s am sa verific....ce-i cu pm-ul meu...si ce setari are...
roxi
loneanbianca spune:
Eu am fost la Dr Muresan si stiu ca e bun! Mai e foarte bun si Dr. Stamatian(care de altfel este si nasul meu de botez)....poti sa mergi si la el...el este Prof. la Gine1....cum vrei tu!!!Tine-ne la curent pe cine ai ales!
Bianca 
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.
coraly spune:
Si eu sunt suparata pe Stanca, am nascut acolo cu dr. Todea, el medic foarte bun, numai ca la ora 1 a disparut de acolo si s-a intors la 20,30 cand aveam deja ceva dilatatie...dar pana atunci au fost niste chinuri, membrane rupte, febra, eu le spuneam ca lichidul e verde si poate ar trebui facuta o analiza, doctoritele de pe acolo, una rezidenta si alta tinerica, nici nu m-au bagat in seama. In orice caz, nastere cu probleme, copilul a iesit infestat din spital, dar l-am depistat abia la 4 luni ca nu crestea. Si acum trag infectia de atunci (digestiva), pt ca am ramas cu dizbioza si colon iritabil, e pe regim foarte strict si doarme foarte rau noaptea. Degeaba au dotari, per ansamblu nu sunt profesionisti si basta. Daca voi mai face alt copil, acolo nu mai merg. Ori la Gine, ori la privat (numai ca nu sunt sigura ca as avea o nastere fara probleme).
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an