medic gineco f bun in cluj

medic gineco f bun in cluj | Autor: roxanicea

Link direct la acest mesaj

buna seara !imi poate recomanda cineva un medic gineco,foarte bun, in cluj?l-as dori pt o viitoare sarcina;sa ma sfatuiasca si sa ma supravegheze in timpul celor 9 luni. multumesc anticipat!
am gasit pe cineva....dar e ca la pomul laudat. nu are rabdare sa explice si sa discute...
astept vesti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxanicea sun multi doctori buni care ar pute sa iti spravegheze sarcina.Totul e sa il gasesti pe cel cate-ti convine.
conf.Micu Dan de la Stanca
dr.Cruciat
dr.Butnaru de la Gine1
dr.Muresan de la gine1
dr.Cezarin Todea
etc.

Sarcina usoara!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Eu am nascut cu dna doctor Mironiuc si tot ea mi-a urmarit sarcina. Am fost f. multumita de ea, si are f. multa rabdare sa iti explice pe indelete. Mai stiu de dr. Stamatian, de dr. Ona sau dr. Cruciat.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna seara!!!!!!!
va multumesc mult pentru promptitudinea raspunsurilor voastre.am sa ii iau in calcul pe toti medicii recomandati de voi si am sa ma interesez mai in detaliu.
multumesc mult, inca o data!

numai bine!tinem legatura.
pupici
roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

daca tot suntem la acest subiect, am si eu o intrebare: intre stanca si gine1, care este spitalul mai "dotat"? ma refer la calitatea echipamentelor, curatenie, saloane.
medici buni se gasesc si-si, dar cred ca si spitalul trebuie sa fie un criteriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Sunt multi doctori buni in Cluj, dar daca iti permiti, costa 15 milioane la un spital privat. Asta cu tot cu urmarirea din timpul sarcinii si analize, gazduire cand nasti, mancare, tot, absolut.
Mie imi pare rau ca n-am nascut la privat, ca spitalele din Cluj sunt mizerabile. Scarboase. Cadrele medicale medii sunt criminale, neglijente, murdare, nesimtite.
Degeaba doctorii sunt buni, ca cei de sub ei sunt niste nesimtiti. Cel putin la Gine 1 sa ma fereasca sfantul sa mai intru acolo vreodata si in urma pataniilor mele, o prietene a nascut la privat, a dat banii si a avut toate conditiile din lume.

Dr. cu care am nascut este un tip deosebit, care numai colaboreaza cu Gine 1 si nu are nici o vina pentru ce se intampla acolo.

Lista de doctori celebrii in Cluj vad ca ai primit-o deja... Spor la cautare.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si eu am nascut la privat si am fost multumita din toate punctele de vedere.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

la privat poti sa mergi cu medicul care ti-l alegi, sau trebuie sa fie unul anume (a cui o fi clinica)
nu se poate da numele clinicii/medicilor care fac la privat ?
eu m-am operat la gine1, si nu a fost chiar asa dramatic, au avut grija de mine. bine, nu m-au cocolosit, dar operatia a reusit. mizeria e mizerie peste tot, pt ca sunt cladiri vechi, dar faceau curat zilnic (sau de 2 ori pe zi). oricum, nu e bine la spital, brrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

din punct de vedere al dotarii ginecologie 2 mi se pare mai buna(Stanca).eu am nascut la 1 dar am facut practica la 2 si mi-a placut mai mult cum arata.
medici buni is in ambele clinici

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by dpop

la privat poti sa mergi cu medicul care ti-l alegi, sau trebuie sa fie unul anume (a cui o fi clinica)
nu se poate da numele clinicii/medicilor care fac la privat ?
eu m-am operat la gine1, si nu a fost chiar asa dramatic, au avut grija de mine. bine, nu m-au cocolosit, dar operatia a reusit. mizeria e mizerie peste tot, pt ca sunt cladiri vechi, dar faceau curat zilnic (sau de 2 ori pe zi). oricum, nu e bine la spital, brrrr

Spitalul privat este al dr Nanu, deci nu poti duce alti medici din afara cu care sa nasti acolo. Si mai are 2 medici pe langa el, dar nu se face nimic fara implicarea lui. Eu zic ca se merita, iti trimit un PM cu detalii, ok?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Nu vreau sa supar pe nimeni dar vreau sa imi spun si eu parerea. Referitor la acel spital privat din Cluj, imi pare rau ca nu gasesc acum o relatare a unei mamici, tot aici pe acest forum, care a nascut acolo.Am sa mai caut... Din cate stiu eu si mi-au confirmat-o si alte mamici, cei de acolo te pun sa semnezi de la inceput ca ai luat la cunostinta ca in cazul unor probleme ivite la nastere te fac pachet si te trimit la o clinica de stat, ei neavand competenta. Deci, eu zic ca se pune problema de nascut acolo doar in cazul in care esti 100% sigura ca va fi o nastere normala ca totul va decurge normal. referitor la clinicile de stat ceea ce stiu eu e ca Stanca ar trebui ras de pe fata pamanitului la cat e de infestat si ca in general copii ied de acolo cu fel de fel de infectii...si li s-a intamplat asta prietenelor mele. Asa ca dupa parerea mea ramana Gine1 unde sunt foarte cunoscuti dr. Muresan Daniel (cel mai bun ecografist din cate stiu eu), dr. Puscas Mariana (cea mai recomandata in cazul in care se ajunge la cezariana), dr. Cruciat Gheorghe, si ceilalti care au fost deja enumerati.

Mergi la inceput