medic gineco f bun in cluj
Raspunsuri - Pagina 3
anky spune:
Eu am auzit ca dr. Honorius Nanu e cel mai bun la ora actuala
uite detalii despre clinica http://www.infonews.ro/article4759.html
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
chiara.2005 spune:
Roxanicea , din ce stiu eu pe cezariane cea mai specializata in Cluj este d-na dr.Puscas, tot de la Gine1. Dl dr. Muresan este un foarte bun ecografist, asa din din cauza ca ecograful pe care il are in dotare Centrul Medstar unde consulta dansul este foarte performant. Legat de intrebarea ta daca dr. Muresan colaboreaza cu acea clinica privata raspunsul e nu.
dpop spune:
daca se une problema de ecografii, mie mi-a fost recomandat dr Butnaru (parca asa il cheama) tot de la gine1. e unul care e TOT TIMPUL cu tigara in gura. are un ecograf extrem de bun, mai bun decat la medstar, iti da si poza la sfarsit. dar in rest, nu stiu nimic.
eu am mers la el pentru a doua opinie inainte sa ma operez. desi pare f dur, si cu tigara lui ma stresa f tare, a avut rabdare sa-mi explice ce avea de explicat. dar eu nu l-am vazut pe la sectia unde eram internata, la operatii... asa ca nu stiu exact ce rol are el pe-acolo.
roxanicea spune:
fetelor,
multumesc inca o data pentru toate informatiile furnizate de voi.cand voi lua o decizie va voi anuntza!sper ca va fi cea mai buna alternativa si ca nu-mi va parea rau!
va pupic pe toate si tinem legatura!![]()
roxi
alibeta spune:
Buna fetelor
Sa va spun o poveste.Cand l-am nascut pe primul meu copil,in 1997 l-am nascut cu medicul de garda-Fulga Floresu.Desi am avut medic care m-a supravegheat toata sarcina nu a venitla nastere.Fulga a fost deosebita(la Stanca),conditiile mizerabile.
A venit a doua sarcina si nu stiam incotro sa ma indrept.Sotul meu este cadru militar,spitalul militar imi era aproape de birou si merg la doctorul Geanta de acolo.Alegerea perfecta,zic eu acum.Cand eram prin luna a 6-a postez pe forum si imi zic fetele ca el totusi este mai mult chirurg,ca nu a prea asistat la nasteri(este seful sectiei de gine de la spitalul militar si acesta nu are sala de nasteri).Ma apuca panica,dar mi-a fost tare jena sa-mi caut alt medic si atunci am zis ca va fi va fi.A fot foarte bine.Mi-a urmarit sarcina cu atentie,cand am ajuns prin luna a 9-a mi-a zis ca orice neliniste am pot sa-l sun sau sa ma duc la control(se referea la nelinistile psihice,pentru ca ma apuca cateodata o panica).Vinerea m-am dus la control si mi-a zis ca este in regula si ca trebuie sa nasc oricand,iar eu in aceeasi noapte la 3 l-am sunat si i-am spus ca sunt la Stanca.A venit si nu stiu ce ma faceam fara el.Am invatat sa am incredere in el si a fost bine.Tare greu a fost,dar m-a ajutat mult.Si cand ma gandesc ca duminica este un am de atunci parca nu-mi vine sa cred.
Deci,eu zic asa,:sunt multi medici buni,dar trebuie sa-l gasesti pe acela care sa te faca sa ai incredere in el,cu care sa comunici pentru ca nasterea este solicitanta si ai nevoie de cineva pe care sa te poti baza.Insa conditiile din Stanca sunt groaznice si la pediatrie este o doctorita,Farcas parca o cheama care este o catastrofa.Nu sunt eu in masura sa judec competenta ei profesioanla,dar este tare ciudata.Atat am plans din cauza ei si la spital si acasa ca .....Dar asta este alta poveste.
Concluzia:cand astepti un puiut intotdeauna se rezolva lucrurile bine,totusi spor la cautat si asteptam vesti,roxi.
Morgano spune:
Roxanicea, eu am nascut la Clinica Privata Nanu, a fost horror, daca doresti detalii, am sa-ti dau un link la povestea nasterii mele. Acum sunt insarcinata din nou, dra mea merge acolo cu mamicile la nascut, dar eu nu mai vreau sa merg acolo in niciun caz. Dotarile sunt sub orice critica, moasa este .... ma abtin....
Ripley
7+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
Alynutza spune:
Da te rog link-ul. Multumesc.
Angelinne spune:
Eu am o prietena f buna care e medic la Gine 1 si mai are si la Medstar in Manastur consultatii si la inca o clinica pe strada Potaisa. E destul de tinara dar e f buna si am mare incredere in ea, simpatica si fara fite. Daca vrei te pun in legatura cu ea cu cea mai mare placere.Conteaza sa ai si o relatie buna cu medicul ....
Morgano spune:
Angelinne, ma intereseaza si pe mine detalii despre prietena ta. Si as mai vrea sa stiu la ce maternitate nasc mamicile ei. Multumesc mult.
Ripley
7+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro