Nou stil de viatza (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Danna - bine ai venit ! Sa vezi cum se duc kilele daca te tii de treaba ! Tine-te tare si nu ceda nici unei tentatii

Feteleee, pe unde chiuliti ???

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mama, ce aglomeratie de ieshence !
(eu sunt o fosta, tot din tatarasi).
Serios acum : bun venit Dana. Intr-o vreme speriam fetele care veneau sa fie serioase ca de nu, au bice pe spinare. acu' vad ca nu mai e la moda. (Delidana ?)

Meniul de azi :
- biscuiti simpli si cafea
- mere (facute la tigaie) si o fleica de vita. un iaurt
- salata de varza rosie cu ceva.

Ma duc sa-mi pun de-un ceai.

Pupici

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Io's aci...numa' ca am treaba la scarbici.

Va ziceam deunazi ca m-am hotarat sa tin un regim de viata sanatos, sa slabesc incet dar rezultatul sa fie de durata. Asa ca aseara am facut ceva cumparaturi: portocale, branza Fagaras, kefir, sana, conserve de ton, paine intregrala.

Meniul de azi:
MD- cacao cu lapte 0%, branzica de casa o cutie cu o felie de paine integrala, o cafea la serviciu ( fara zahar)
Pranz- salata de ton cu salata verde, 1 rosie si 1 ardei, 2 sarmale de post, 1 bomboana Alpenliebe fara zahar
Cina- nu stiu, sper sa nu ma dau in barci..ca avem un party la firma

Oricum, nu mai am senzatia aia stresanta ca sunt la regim...si ma simt ok. Dar la mine weekendurile sunt cele in care de obicei cedez, iar weekendul asta este ziua sotului .

Va pup,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Acum aruncai si eu un ochi pe lista si vad ca sint singura purcica. Rusine sa-mi fie!
Zuzilici, frumoasa istorioara. Dar lasa ca daca ai vointa ajungi tu la greutatea ideala.
Carmen, tu ce mai zici?
Mik, nu-mi permit sa dau bice acuma cind nu ma tin de treaba ca lumea (a se citi mers la sala), dar cind incep iar, pazea ca vin cu din urma!
Danna, bun venit!
Meniul de azi:
MD: 1 banana, cereale cu lapte de soia. Am descoperti ca ovazul nu e chiar asa de rau si din 3 linguri amestecate cu lapte din belsug se umple burta.
P: un sandvis cu carne de pui prajita la teflon, castraveti.
C: peste "aburit" cu salata, citeva cashewnuts si 2 bucatele de ananas.
Intre mese: juma' de mar (cealalta era stricata), 2 portocale si muuuuulta apa ca pe la noi au venit caldurile insuportabile, ma simt de parca am stat toata ziua la sauna.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Dana bine ai venit! Sigur o sa-ti fie mai usor printre noi ca sa slabesti!

Eu raportez:

dimineata - un grapfuit si o cafea
pranz - o salata verde cu ulei de masline, zeama de lamaie si un gratar
de vita, si inca o cafea
seara - mi-e pofta de legume fierte cu zeama de lamaie asa ca am cumparat niste fasole verde, conopida si dovlecel si desert mi-am luat un compot de mere dietetic . Nu stiu ce m-a apucat ca eu nu mananc compoturi dar.... cred ca pofta de dulce

Fetelor de ce va cantariti zilnic? Nu procedati bine, eu am citit in multe reviste de specialitate ca intr-o cura de slabire este interzisa (chiar asa scria) cantarirea zilnica pentru ca demoralizeaza.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Georgiana - io ma cantaresc ca mie imi ridica moralul acest lucru, io`s nebuna, poate de asta !

E deja 5 si inca nu am mancat cele 3 felii de paine

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mamagiuliei, cafeaua nu e obligatorie in toate zilele, o data se papa un morcov in loc de si o data ceai...dar eu cred c-o sa beau cafeaua, ca nu rezist altfel!
Ca doar n-o fi foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,
Dana bun venit la noi!!!!!Pai si io am inceput cu fetele la 105 si daca nu abandonam repetat cred ca aveam de mult o cifra cu 7...(pe care mi o doresc tare mult), adica asta vara aveam 87 si dupa Craciun 96, cu ajutorul fetelor si a lui mamicadulce acum am ajuns sub 90.Asa ca se poate doar sa nu abandonezi si sa iei regimul ca pe un stil de viatza de acum pana macar te vezi la 80kg.
Mai fetele am trecut de pranz, bunnn ca clantaneam de foame , sa vedem ce va fi diseara.Bai fetele io zic ca 2 dintre noi renuntza, hai ca-s curioasa care e prima.(vb cu fetele de la daneza)
Delidana da de ce mama te ai ingrasat ca io studiez mereu meniul tau si e ok, poate daca inlocuiesti painea cu biscuiitzi wassa , nu stiu zic si io ca te vad un pic suparata........
Zuzu sper ca povestea ta sa se termine cu urmatoarea fraza (cam intr un an)acum am 55kg si arat traznet!!!!
revin mai pe seara

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Bine ai venit, Dana!

Ei fetelor cand o sa va aud pe toate ca pe langa regim faceti si miscare se vor misca la greu acele cantarelor pe aici! Parerea mea (nu dati cu rosii, sau dati numa stati sa-mi iau cosul ).

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Diana eu fac miscare!
delidana eu chiar sunt pt cand cineva nu se tine de treaba ,nu conteaza cine le da,asa ca poti sa incepi.Nu conteaza ca tu momentan nu ai slabit esti veche pe subiect si se mai accepta cate o
giorgiana si eu ma cantaresc,nu pot altfel....
Danna bine ai venit!
Sigrid eu te rog nu "poci".Eu nu renunt chiar daca renunta toate fetele.Sper sa nu ma fac de rusine.
Pranzul a fost ok,acum cu cina e mai greu dar merge.

Ce e mai jale e ca am fost la sala,si nu erau 3 fete pt aerobic si am facut fitnes si am tras tare la fiare ca de nu face cat aerobic si asa dupa o ora m-am gandit ce se intampla daca fac si aerobic,si am facut,dar parca sunt in reluare asa obosita sunt.Si am multe acte de facut,cred pana pe la 12 noaptea daca le termin,mai fata papa,baie si eu as dormi nonstop....pe deasupra am mai ars si telina si cred ca o pap prajita nu fiarta.
Fetele cu punctele a-ti calculat macar estimativ caloriile intr-o zi?ca pare putin un regim hipo spre normo caloric si eu as vrea sa urmez dupa un regim usor hipocaloric dar nu pot calcula puncte si nici numara calori.....of.....
O seara buna buna!

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput