Nou stil de viatza (82)
Raspunsuri - Pagina 13
miag spune:
Dana36, bine ai venit printre noi!!! Suntem aici sa te ajutam si sunt sigura ca vei reusi sa ajungi unde doresti. Succes si nu renunta!
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
miag spune:
Fetelor, eu am ajuns la 68.5 kg!!!!!!!!!!
Am fost si azi cuminte si vazand cat arata cantarul ma simt mai motivata pe zi ce trece...
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
Nora__ spune:
Oooooooo Dana...bine ca te-ai hotarat,imi pare bine.Oricum,esti inalta si nu pare ca ai atat...ti-am zis,te-am vazut asta vara si ziceam ca ai in jur de 80 kg.M-am uitat si la poze si m-a apucat o jaleeee...unde-s anii aia,fata draga?Cand au trecut ca parca nici nu ma mai tin minte tanara
.Pai erai fotomodel si uite chiar aici ai imboldul...te uiti la poze cand iti vine sa mananci![]()
Si m-a pus pacatul sa merg la cumparaturi si am trecut si pe la dulciuri sa ii iau fetei ceva si efectiv salivam...mi s-a umplut gura de apa....n-am patit never ever asa ceva.Sper ca maine sa nu ma mai simt ca o matza lesinata.
Eu nu pot fara cafea,din cauza tensiunii...si fara dulce si fara cafea...nici nu pot sta in picioare si ma apuca o migrenaaaa.
Asa imi vine sa sar tzelina aia...sa mananc doar rosie cu 1 mar...are ceva daca nu mananci un aliment din dieta?Deci nu inlocuit,nu mananci deloc.
Simt ca nu am scazut deloc....nu se vede nici o schimbare si la mine se vede si 1 kg dat jos sau pus..deci am zis eu bine ca poate ma cantaresc mai spre sfarsitul saptamanii.
Deci spor la tzelina,fetele...brrrrrrrr
Nora
Comorile Norei
sigrid26 spune:
Nora si mie mi se pare odioasa telina fiarta si drept apel o sa o mananc cruda, o gura de telina , una de mar....si uite asa mai trece o zi ...Vestea naspa e ca ziua cu mielul, doar mielul ...ca altceva nu avem pica duminica , tinte nene foame pe noi duminica cand o sa mancam abia la cina.
Mamica de printesa
de 4 anisori
Danna_36 spune:
Fetele, multumesc de primire.
Nora, da, a trebuit sa ma hotarasc, iar imbolbul, nu stiu de ce, nu l-am gasit in poze, desi ma tot uit la ele de o bucata de vreme. Imboldul mi l-a dat, cred, fiica-mea, pe care vad ca nu o mai multumeste doar "frumusetea mea interioara" si m-a intrebat la un moment dat de ce trebuie sa aiba ea o mama asa de grasa, de ce nu arat si eu ca mama lui Andrei, slaba, blonda, cu tocuri si cu parul lung?
Si atunci am realizat ca ii este rusine cu mine, si nu vreau asta...
Deci, blonda si cu tocuri nu voi fi sigur, dar poate o va multumi si o mama bruneta, cu parul mai vedem noi cum, dar mai subtirica...
Nici eu nu ma placeam, dar ma complaceam in situatia asta, evitam sa ma privesc in ochi, traiam cu senzatia ca daca eu ma prefac ca nu vad, nu vad nici ceilalti...
Azi implinesc 37 de ani. Fara sa vreau m-am privit mai atent si am avut o discutie cu mine insami. N-a fost prea placuta, dar sper sa fie de folos.
Va doresc si eu sa fiti puternice si sa va atingeti telurile.
cookie spune:
Fetelor cu daneza, hai sa va zic ce-am patit eu azi cu telina(Sigrid, fii pe faza!)
Telina pentru mine este un aliment care ar putea sa nu existe, nu-mi place neam! Azi, cu
, mi-am curatat telina, am taiat-o bucatele si am pus-o la fiert. Ei bine, cum stateam eu la taclale cu mama, apa s-a evaporat din oala si m-am trezit cu telina mea aproape prajita...mi-am zis s-o las asa, ca tot am sa iau o gura-doua, in sila.
Cand m-am intors de la sala, cu foamea cat casa, mi-am pus-o in castron, cu rosia bucatele si un pic de oregano si sare si...surpriza! telina mea avea un gust duuuulce si chiar mi-a placut papica mea! Am incheiat apoteotic masa cu o portocala.
Acu', nu stiu ce sa mai cred, o fi fost foamea mea sau ce?
Oricum, raman la hotararea mea, miel n-o sa mananc! Am zis!
Dana
si la anul pe vremea asta sa fii exact asa cum iti doresti!
szivarvany spune:
Dana 

Io am avut o zi de kko si mi-am ars si cei 2 cartofi in timp ce vroiam sa-i fierb
Cred ca`s oleaca obosita.
Ziceati de sport ... io am facut de performanta dar de cand cu servicul ... merg pe 9, ajung acasa la 18,30. Nu pot sa merg la sala pur si simplu nu ma lasa sufletul sa nu petrec timpul cu mandra mea
Culmea e ca am o vecina, mamica si ea si are sala de aerobic si fitnes la 10 minute de mine, dar preferam sa ne plimbam cu copiii
decat sa transpiram la sport. Asteptam pana cresc si-i luam cu noi.
Si sa nu va aud ca abandonati daneza, sub nici o forma. La foame, bagati apa
![]()
O seara faina tuturor !
P.S. Mephala, sunteti bine ??? Cristina, Cami ? Nastad ??
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
sigrid26 spune:
Dana La Multzi Ani

, multa sanatate , si sa ajungi la silueta mult visata repede, repede, nu fii suparata , sunt doar niste kg care in curand vor zbura.Mulzti pupici , azi te las ca e ziua ta dar maine sa mi zici si mie la ce dieta te ai hotarat.
Mai fetele ce e cu linistea asta pe aici?Pai io maine ce citesc la cafea
, hai macar o pagina sa am si io maine dimineata de citit.
Fetele danezele , sper ca toata lumea e pe pozitii, pline de avant si forta
.
Sper ca toata lumea care nu a scris e bine sanatoasa si tine dieta ca altfel scot biciul,
V am pupat dulce , dulce
Mamica de printesa
de 4 anisori
Nora__ spune:
Dana...LA MULTI ANI!...sa fii fericita si numai bucurii si noroace sa ai!!!
Iar la anul in oglinda sa iti strangi singura mana si sa te feliciti pentru silueta!
Totusi m-am hotarat sa mananc tzelina...offf...era asa moale si ....ehhh ..si am amestecat cu rosie si un pic de varza si am pus si un pic de otzet,altfel....o dadeam la gunoi.Si-a bagat si husbandul nasul prin asa zisa salata si a zis:"noroc de varza'...deci clar!
Maine va fi bestial...doar cu sucuri si iaurt pana seara,cand o o dam pe morcov ras si branza.Dar totusi...cata branza?Ca tare mi-e ca mananc toata branza copilului
Deci...sa avem o noapte fara foame sau cum zic unii:sa avem o noapte!Era frumos si la 'altele' sa avem restrictii,ca ne plecau barbatii de acasa...la daneze
Nora
Comorile Norei