Nou stil de viatza (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, frumuseti !

Am stat pe margine la discutia in contradictoriu de ieri.

Azi am o multime de lucru in casa : spalat rufe si curat, voi gati lejer tare pentru copii (fara prajituri sau alte dulciuri).

Pupici la toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara25 spune:

Am urmarit si eu discutiile de ieri..Tot ce mai pot sa adaug e ca numai cineva care a facut parte din 'categoria grea' poate intelege disperarea noastra,a fetelor cu multe kg in plus.Cel mai trist lucru e ca am impresia ca am pierdut mult timp din viata cu aceasta obsesie de a slabi,poate ar fi bine sa ma focalizez pe altceva si problema se va rezolva de la sine.Imi zic si eu ca si voi ca dupa(ce minunat suna acest dupa) voi adopta un nou stil de viata si voi zice adio la diete,regimuri,frustrari..bine zicea cineva ca cel mai greu e sa te mentii,nu sa slabesti.
Alta chestie care ma enerveaza e ca de multe ori cand ceilalti mananca ceva bun,eu tin regim.Mereu tin regim si tot degeaba ca tot grasa sunt.M-am saturatttt..

Fetele cu daneza nu-i asa ca va motiveaza puternic faptul ca nu sunteti singure?Daca nu ati voi,nu cred ca as reusi.Dar asa de cate ori mi-e greu,ma gandesc la voi ca fac parte dintr-o echipa,ca facem impreuna un proiect de 13 zile si nu va pot abandona.Hai fetelor
Ieri mi-am mancat friptura pe la ora 4 ca mi-era foame iar la cina am avut salata.Oricum cel mai bun sfat care l-am primit a fost "daca va e foame,beti apa"..Cred ca am baut ieri 3 litri,asta ca sa va dati seama ce foame mi-a fost
Mamica dulce eu mai am cafea(sac!),dar daca vrei sa dureze mai mult fa-o mai lunga si pune mai multa.La mine arata -1 si 300,dar nu ma mira ca am multe kg si sunt obisnuita sa mananc mult.Nu mai scriu meniul de azi ca l-ai scris tu,ma gandeam doar la salata.Trebuie sa o mancam fara ulei,asa simpla,ca iepurii?Brrr..
Alipiticot,cred ca nervii sunt si de la regim,am observat asta mereu.Devenim mai sensibile si ne enervam mai repede.Si eu am cam tipat ieri la beietelul meu(nu fara motiv) si imi pare rau.Eram insa si obosita si nu ma asculta deloc(are 2 ani si 8 luni).Mi-am facut abonament de 24 de sedinte la fitness si nu m-am dus decat o data.Nu imi place si gata,nu ma mai chinui.Dar dansez in fiecare zi(imi place la nebunie) si ma plimb vreo 2 ore cu Sacha.

O zi buna tuturor!!..Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Zuzi, chiar ca ne-ai distrat putin. Am vazut si pozicile tale si pot sa iti spun ca esti o gravidutza tare sexi. Semeni f. bine cu o fosta colega de-a mea de facultate care era din Techirghiol. De fapt as fi jurat ca esti ea, daca n-as fi vazut ca te cheama altfel. Pe ea o chema Daniela (si nu accepta nicicum sa ii spui Dana).
Abia astept sa ne vedem pe viu... cred ca voi pica in Canada numai bine sa te vizitez de un rodin . Azi tati a trimis pasapoartele pentru viza. Am trecut de toate. Pe 2 ianuarie am avut vizita medicala si pe 14 am trimis cazierul thailandez. Ieri ne-a sosit scrisoarea cum ca totul e in regula si ne-au cerut sa le trimitem pasapoartele pentru vize. Cred ca asta e ultimul pas!!
Revenind la "oile" noastre...
Eu ce sa mai spun??? ca as putea sa scriu o carte. Aveam si io 49-50 kg inainte de prima sarcina. Am pus 28 de kile in timpul sarcinii, insa le-am dat aproape pe toate jos dupa. Cand Ioana avea 3 ani aveam 55 kg. Si uite asa, m-am lasat in vreo 3 randuri de fumat si am ajuns la 75. De acolo, pana la 85 n-a mai fost decat un pas. Cat am stat in China, nu m-am ingrasat prea tare, insa in Thailanda am pus 10 kile repede inainte de a o avea pe Emi. Dupa care m-am reapucat de fumat in 2001 si am dat jos in cateva saptamani 10 kile. Am reajuns la 75. Apoi am ramas iar gravida si am pus 11 kg. Dupa nastere, la cateva saptamani aveam 73, insa imediat ce m-am lasat de alaptat am urcat usurel-usurel pana la 84. Cel mai inalt prag atins vreodata a fost 87 (nu eram gravida). Acum am iar 73 si un pic si sper din tot sufletul sa nu mai urc vreodata... am muncit prea mult ca sa dau kg astea jos, incat sa imi bat joc de mine din nou.
Astazi am mancat putin cam mult la scoala - a se citi cantitativ, pentru ca nu am mancat chestii nepermise... f. putin orez, salata verde muuulta, putin pui cu curry (doar piept fara piele), sweet patatoes (2 bucatele mici) si muuuulte ciuperci + 2 mandarine si un suc de broccoli.
Asa ca acum (la cina) am fost practic "la pascut": 2 linguri de spanac, varza, ciuperci si salata verde. Ma duc sa mai mananc si putina papaya ca am vazut in frigider si gata! Ma duc dupa aia la sala.
Pana data viitoare v-am pupat dulce pe toate,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza...la amiaza!
Ali...deci ne stim din cartier.Cand eram la mama,fata, am stat la A2,urmatorul turn de la tine si acum stau pe Ciric ,primul bloc.Cand se mai incalzeste si e rost de plimbare prelungita,poate iesim cu bubulinii la plimbare.
Cu regimul...e bine in genere,numai ca dimineata eram f slabita si cred ca imi scazuse tensiunea.Eu am tensiunea mica si trecand brusc la regim si mai ales fara dulce,cred ca mi-a scazut un pic si glicemia.
Cand ma gandesc ca diseara e telina FIARTA... si frumos va fi maine...mai mult cruditati si fara carnita...ma voi tine de garduri.Dar trece si asta.Nu m-am cantarit ca nu am cantar si cred ca e mai bine...m-as stresa toata ziua stand pe cantar si daca as vedea ca nik...m-as demoraliza.Asa...traiesc cu speranta ca peste cateva zile se va observa ceva

Cat despre moral...cand ma apuca toate alea...ma uit la TV la bunoacele alea subtirele si parca ma ambitionez.
Multa vointa va doresc si o zi frumoasa!

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Parerea mea privitoare la discutia de ieri :Pentru cele din "categoria grea" e bine sa tina cate un regim gen daneza, daca dupa ce l-au terminat, verifica atent ce -cum si cand mananca.Experienta mea a fost cam asa:93kg, cu daneza am ajuns la 86KG, am pus 3kg la sarbatori, pe care le-am dat jos dupa si in prezent cu o dieta dupa modelul danezei ("carmeneza", cum am decis s-o numesc si poate s-o brevetez), am ajuns la 85KG.Deci, daca esti atent si respectie dieta de dupa, poti tine daneza sau orice regim drastic.Important e sa te tina sanatatea.
Eu sunt pro daneza la "categoria" mea.

Delidana, ce-a patit Tzuni nu e valabil la toate fetele.Poti da 7kg, sa pui jumatate la loc, dar tot raman cateva minus.

Si va rog nu ma starniti cu berea, chiar daca are puncte putine...Mama, ce-as bea si eu.In week-end, poate.

Am auzit ieri la Teo despre regimul cu, kivi.Poti manca orice in afara de kivi.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa ma bag si io: daaa, dietele spartane sunt eficiente si stimuleza creierul foarte, foarte mult. Io vroiam sa zic ca dup`aia trebuie avuta grija, adica sa nu faceti ca poarca de mine
Deci, pentru toate feteleee !

Ma intristeaza foarte tare ca toata viata trebuie sa numar puncte, sa fiu atenta ce mancare combin, sa urmaresc cantarul pana la obsesie. Daaa, vreau si io sa fiu ca acu` 10 ani cand ma mentineam la 57 de kg si nu reuseam sa ma ingras si aratam ca o subnutrita si mancam zi-noapte numai bunatati Deh, tineretea ...
Sport inca nu am cum sa fac, astept sa cresca domnisoara mea si sa mergem undeva impreuna ...

O zi faina tuturor si la cat mai putine kg !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Zuzilici, mi-a placut cum ne-ai prezentat povestea ta.Sa vezi cand ai sa-i completezi sfarsitul cu ceva de genul:"acum arat ca un fotomodel...si am ...kg".Povestea nu e inca terminata, e cu final neasteptat.

Fetele "grelele", eu va sustin cu daneza (mai ales ca asta tin si eu) si va mai spun din experienta mea.La amiaza si diseara amestecati produsele sub forma unei salate, masa va fi mai gustoasa.

Meniu:
D: cafea + cub de zahar-1p
P: salata verdeturi cu 200g sunca-5p, 2oua-4p +2felii paine neagra-3p
C: salata legume (asortate-telina, morcov, mar...)+ ulei-4p
Total:17P

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

fetelor, mi-am luat masa de pranz cu voi...adica salata verde cu sunca si oua fierte...m-am scapat si am pus si un pic de lamaie si ulei, ca altfel
Ma gandesc cu groaza la masa de dupa-amiaza(ca eu nu pot sa pap seara, ma apuca foamea prea rau), telina nu pot s-o suport!
Btw, ce faceti voi cu mielu'? Eu am de gand sa-l inlocuiesc cu pui, asa a facut cumnata-mea( ea a tinut regimul asta de doua ori, dupa ambele sarcini si a slabit bine de tot)
O alta chestie care ma-nfioara este lipsa cafelei de dimineata...asta-i prea de tot! Aici n-o sa urmez intocmai, eu ma trezesc vioaie numai cu gandul la ea
Voi ce ziceti?

PS Eu m-am apucat de regimul asta in disperare (imaginati-va un pitic-asa-de-mic -un metru juma'- cu aproape 70 de kile...)si mi-a fost de mare folos ca am mai vazut fete pe-aici cu daneza, pentru mine conteaza enorm!
Las' pe mine, ca dup-aia trec si eu la calculat puncte!
si la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cookie - de ce zici de lipsa cafelei de dimineata ???
Cu daneza e obligatorie, iar apoi fiecare cum e obisnuit; la ww de exemplu poti bea 100 de cafele, dar cu conditia sa bei tot atata apa peste cei 2 l
Corectati-ma daca gresesc !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Oooooofff! Iata-ma si aici...Greu m-am mai hotarat sa intru, n-aveti idee. Si pentru ca netul imi merge rau, iar "raspunde la subiect" nu se deschidea, am fost gata de vreo doua ori sa o iau la fuga. Nici acum nu stau mai bine, sper sa rezist pana la final si sa expediez mesajul...
Asadar vin si eu sa ingros randul iesencelor dolofane, dar va anunt din start ca eu conduc de departe, motiv pentru care si cer infiintarea ctegoriei "super grele". Cand voi ajunge eu la "grea" voi fi deja subtirica fata de acum...
Cu toata rusinea tre' sa va spun ca posed o frumoasa silueta de 125 de kg si 1.76 in inaltime. Greutatea la care m-as simti foarte bine ar fi de vreo 80 de kg, desi dupa carte ar trebui sa am vreo 65, cred. Deci nu am de slabit mult, doar vreo 45-50 de kile. Cand citesc cum unele dintre voi se simt hipopotami la doar 4-5 kg in plus, ma apuca jaaaaaleaaaa! Pentru mine nu s-a inventat inca animalul de comparatie, cred ca oricare ar fi jignit sa spun ca ii seman...
Bun, ca idee as vrea sa tin daneza in ideea ca slabind la inceput spectaculos, poate m-as simti ulterior suficient de motivata sa continui sa dau jos...Oricum, ceva trebuie sa fac nu ma mai suport. Incep de azi. Deja behai de foame si e doar putin trecut de pranz, da' lasa ca nu mai sunt decat 12 zile jumate, cred ca ce-i mai greu a trecut. Sau nu?...Hai sa va arat o poza sa vedeti ce fata frumusica eram. Nora poate confirma ca eu mi-s, ca am fost colege de facultate vreo doi ani...http://pg.photos.yahoo.com/ph/rotarudf2magda/my_photos

Mergi la inceput