Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 4
b_irina_c spune:
Pitu vecina, esti draguta, dar am incercat si cu baita facuta la 10 si chiar trecut, am pus si cereale in bibe de seara si mi s-a parut ceva mai bine, dar apoi am uitat cerealele in buc si s-au aburit si am revenit doar la lapte seara si dupa cateva nopti mai bune iar s-a stricat la program si am tras concluzia ca a fost o coincidenta. Asa nu am incercat la penultima masa sa-i dau cereale. Incerc si asa, dar sincer cred ca se va linisti cand va vrea el. Sau poate cand nu voi mai avea lapte si va trece pe formula si alte mancarururi sau ca sor-mea pe la 2 ani .
Oricum v-am zis nu ma mai stresez, le iau pe toate asa cum sunt. Daca e sanatos si ia bine in greutate restul le suport eu cum pot mai bine, ca doar e puiul meu iubit.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Am uitat sa va zic... Ca vorbeati de jucarii periculoase, ei bine azi si-a tras caruselul peste el. Nu stiu cat de tare a tras ca era singur in patutul lui si l-am gasit cu caruselul pe burta. Noroc ca nu s-a lovit .
P.S. tot o sa ma mai plang din cand in cand, chiar daca accept "programul" lui, tot ma oboseste rau cateodata .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
simodina spune:
Miflore, cuscra, Nan 2 se da din luna a6a, adica la 5 luni implinite. Asa scrie si pe cutie
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
simodina spune:
Si tot legat de Nan2, pediatra noastra nu m-a lasat sa incep diversificarea pana n-am facut trecerea la Nan2 pt ca e imbogatit cu probiotice (bifidus) care ajuta foarte mult stomacelul lui bebe sa primeasca altceva decat laptic. Oricum, pediatra lui Serban este total impotriva diversificarii precoce: cel devreme la 4 luni chiar si pentru cei hraniti cu formula.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
codruta_grg spune:
Buna seara!!
Am fost azi la partie, si pentru prima data am lasat-o pe Petra mai mult de 4 ore cu mama. I-am lasat si ceva laptic muls. Dar am ajuns la timp inapoi. Am apucat sa mancam si o pizza.
BiuMil eu nu sterilizez in solutie decat cele de plastc. Cele de plus le spal in masina de spalat.
Si eu maine merg la chicco, da vedem ce gasim pe aici.
Si mai cumpar ceva hainite, ca nu mai are apropae nimik bun.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
jadi spune:
Acum am scap si eu de nebunie.
Am scris si mai devreme un mesaj dar s-a dus pe apa simbetei.
Ziceam ca ieri intr-un final am ajuns la petrecerea de 83 de ani si am stat pina la 8 si ceva cind m-a sunat mama ca nu poate sa mai impace copilul. Am venit acasa si dupa un oftat prelung s-a linistit brusc in bratele mele. De unde tipa ca taiat, dupa ce l-am luat in brate a tacut milc. Deci stie cine e mama, ca aveam oaresce indoieli.
Azi m-a lasat populatia sa dorm pina la 11, cu trezirile de rigoare de la 4 si 8 si dupa nu m-am inteles cu mamele ca de c nu scot copilul afara si daca tot il scot sa merg cu ele pina la gara ca au plecat la Braila. Eu le-am explicat ca daca mergem isi strica copilul orele de somn de la prinz dar ele nu si nu, ca nu sint eu destul de matura sa gindesc singura. Asa ca nervoasa am imbracat copilul si am plecat, a dormit copilul 20 minute in masina si atit, mai mult pe drumul de intoarcere acasa a facut un scandal pentru ca se incalzise si il deranja. Acasa am incercat sa il mai culc si mai mult ne-am enervat unul pe altul si nu a dormit mai mult de 20 de minute.
Pe la 6 au venit niste prieteni cu baietelul lor de 2 ani si la un moment dat fimiu plin de spume, ca deh nu dormise si era agitat, nu mai era de inteles , l-am luat si l-am culcat, ghiciti cit a dormit? 20 de minute si nici nu a prea mincat la ora 6.
Ca atare daca mai zice cineva de programul lui fimiu cred ca il tai cu cutitul pe fata. Ce nu imi statea bine cu un copil dormit 2-3 ore la prinz in loc de 20 de minute?
Acum trebuie sa mergem la baie si sincer nu stiu ce sa mai fac fetelor, imi anchilozeaza din ce in ce mai rau mina stinga, deja nu prea mai pot apuca cum trebuie cu ea, am inceput sa scap lucrurile din mina.
Ma duc la baie si ma intorc dupa ce il adorm pe fimiu.
Anya sa iti traiasca crestinul! O sa te sun ca sa ma scuz!
Deni & Vlad 28 sept 2005
alexla spune:
Buna seara fetelor!
Ce repede trece timpul! Vineri ma pregateam pentru ziua cea mare, sambata a fost ziua mea, si iata-ma duminica citind din urma la greu!
Nanadana si mie mi-a venit ciclul atunci cand Alexandra a implinit 4 luni si 2 saptamani.Cam repede din pacate,ma obisnuisem fara, m-am mirat , eu alaptez la san, dar asta e!
Nicole si eu o ung la popo cu bepanthene dupa baita si se pare ca functioneaza:daca e putin iritata ii trece pana dimineata.
Deni sa vezi la mine in frigider, pregatiri ca pentru Craciun si revelion la un loc, iar eu mi-am serbat ziua in oras ! Si zic ca nu pot sa dau jos cele 4 kg in plus! La micul dejun noi mancam 2 feluri de tort+ salata bouef+oua umplute si desert curcan!
Dar imi trece!
Carmi multumesc! astept detalii!
Hildi Alexandra la aproape 5 luni adoarme plimbata prin casa cu suzeta in gurita! 5 minute de plimbare si gata!Apoi vine contactul cu patutul!
Raluca eu ii tai ungiutele de la manute in somn,iar la picioruse nu i le-am taiat niciodata !I se rup!Mi-ar fi si frica acum, dar va va veni si vremea lor!
Anyasa-ti traiasca micuta crestina,sa fiti toti sanatosi!
Cat am scris! Ma duc repede la dus, Alexandra doarme de la 8 si zece,si sa vedem in cat timp adorm tinand cont ca asta noapte am dormit 4 ore, de'am chefuit!
Laura, mamica Alexandrei
pitu spune:
Irina, scuze, daca alaptezi nu prea se potrivesc sfaturile, dar consoleaza-te cu gandul ca ai un bb fericit, la care riscul de alergii si alte probleme de genul..., este mult scazut.
Cred ca si eu as fi preferat program anapoda, decat sa-i schimb de n ori laptele sau sa nu stiu ce nu-i convine in alimentatie, crede-ma disconfortul psihic , e mult mai mare decat oboseala, asa ca rabdare cu puiu mic.
crista mama de clara (10.09.2005)
Clara mea
alexla spune:
Anya iarta-ma , sunt obosita!Am recitit mesajul, stiu ca ai un baietel dulce!
Repet , sa fiti toti sanatosi si sa-ti creasca mare!
Somn e numele meu!
Laura, mamica Alexandrei