Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
b_irina_c spune:
Pitu n-ai de ce sa te scuzi, apreciez orice sfat .
Am incercat treaba cu plansul... 40 min de urlete care nu se apropiau de sfarsit. Nici in brate nu l-am putut consola, in cariucior in 2 min dormea dus... Asta e... ma duc sa ma culc si eu...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
nanadana spune:
Buna seara
anya sa-ti traiasca crestinu
Mary si eu sint la fel de vineri decind mi_a venit CM sufar de niste dureri de burta si spate si in plus de asta curgeeeeeeeeeee ca la robinet ,acuma nu stiu daca si alexlaai avut acelasi simptome? ca tare urit este
Irina nu te speria ca nici al meu nu are program ,pe mine chiar ma certat tanti dr ca de ce ii dau sa pape pe la 4 dimineata
Jadi vezi ce face cu mana ca nu este de joaca eu iti sugerezi sa te duci sa consulti un medic
poze
DanaAntoine
Gina M spune:
Buna fetelor,
Fiind Duminica,in sfarsit am si eu ceva timp liber sa va citesc si sa va mai scriu cateva randuri.
As vrea sa pot tine pasul cu voi in ale scrisului si cititului la DC,insa nu am nici o sansa.Scrieti intr-un ritm ametitor.
Lipsind asa mult timp din mijlocul vostru probabil ne-ati sesizat lipsa si va ganditi ce-o fi cu noi.
Offf,ce sa fie? Nimic altceva decat "pana de timp".
Fetele,lucrul pe langa casa,apoi cel de la companie si college-ul, mi-l "papa" tot.Asa se face ca dimineata pe la 6 sunt tzut,iar seara cad franta de oboseala.
Jessica,este in continuare o fetita cuminte,mamanca si doarme bine.
Astazi implineste 4 luni si parca nu imi vine sa cred ca timpul a trecut si trece asa de repede...!
Am inceput diversificarea alimentatiei de ceva timp iar acum, mergem foarte bine cu sucul de mar,morcov apoi piureul de mar,morcov,sweet potatoes,si mazare.
Maine mergem la pentru consult & vaccin si o sa va spun si cat a luat in greutate.
In ceea ce priveste sanatatea,de cand s-a nascut si pana acum multumim Domnului nu s-a imbolnavit niciodata.
Acum i s-a umflat insa gingiile,are obrajorii rosii si plange uneori.Insa cand o spalam pe gingii ii facem ceva mai mult masaj,apoi o dam cu orajel si trece.
Este mai tot timpul zambareata,iar cand ne jucam cu ea o face adesea in hohote.
Ii place sa stea pe burtica,se joaca cu manutele si le priveste indelung,agata si trage jucariile din preajma & isi scoate si baga suzeta singura in guritza, iar cand nu reuseste ii vine in ajutor ca de nu e gri problema.
In privintza laptelui de san, m-a invatzat o colega de la college (O Rusoaica) ca pentru a produce laptic gras si sanatot este foarte important sa mananc nuci cu miere de albine.
Am respectat indicatiile si vad ca merge bine. Voi ce stiti despre aceasta?
Care dintre noi mai alapteaza acum 100% san?
Acum cand nu am suficient laptic ii ofer in completare lapte praf Similac Advance.
Am acele ceaiuri care fac minuni,(Organic Mother's Milk),insa in ultima vreme am cam uitat de ele.
Ohh..am uitat sa va spun!
Acum mai avem un membru in familie.
Avem un papagal love bird (un baietel pe care l-am numit Coco)
Rebecca nu mai tacea cu cel coco,coco si iar coco (Asa numeste ea toate pasarile)iar in cele din urma i l-am cumparat.E un gogoman si jumatate. Acum imi mai ocupa timpul si "raia" asta de pasare
Mai multe am sa va povestesc pe alta data.Merg sa mananc.
Va pe toate iar dupa ce termin cu masa ma reintorc sa va citesc.
Poze
codruta_grg spune:
Gina, ne bucuram ca ne-ai scris. Eu ii dau doar san, fara completare. Am inceput si noi cu suculetul de aproape 2 saptamani. Eu mananc nuci si uneori si miere. Nu impreuna, desi sunt super bune impreuna. Si eu am lapticul destul de gras.
Irina nici o sansa nu am nici eu cu lasatul sa planga. Nu pot s ao las atata timp sa urle.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
mysweetest spune:
Alinam am gasit bavetele intr-un stand prin depozitele Galatex..eu ma asteptam sa fie mult mai scumpe si cand mi-a zis 15.000 nu-mi venea sa cred.
Alexandru a fost tare cuminte weekendul asta ..a dormit astazi destul de mult (2 ore si jumatate, apoi o ora si iar o ora ) si inca nu s-a culcat.
La masa e foarte obraznic insa..imi prinde lingurita cu mana lui si si-o indeasa in gura( va arat maine niste poze ca acum nu am timp), baga mana in bol si apoi isi da pe oki, isi smulge, mananca bavetica si tot asa.
Astazi a papat branzica cu piure de mere.
Codruta eu nu inteleg de ce te tot chinui sa masori exact 10 lingurite..asa cum am citit si materialul trimis pe mail diversificarea cere flexibilitate.
Nu-i mai da laptic dupa suc de mere fiindca are colici ci doar intre mese...nici eu nu ma simt bine daca mananc mere si beau lapte .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
Gina M spune:
La multi ani Radu & Andrei! Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi, si sa aduceti multa bucurie si implinire parintilor vostri.Felicitari inca o data pentru ei ,Raluca Costiurin & Mary ilie.!
Poze
marinela79 spune:
Buna, fetele.Tare este rau fara internet si implicit fara voi.Am avut probleme numai de altii stiute si imi venea sa mor saptamana trecuta ca nu mai stiam nimic despre voi.
Bun venit celor doua membre noi si multa sanatate Ktistinutza.
Noi am facut vaccinul de 4 luni si a fost ok, fara febra si alte complicatii.Cu diversificarea mergem bine inainte, suntem la faza branzicii de vaci, pregatita de mine din 250ml lapte si 2 pastile de Ca lactic.Ieri am papat si un pic de carnita de pui cu pireut de morcov, dar s-a cam constipat.Oricum, de cand mancam mai solid o tinem intr-un ceai de musetel, care il ajuta la burtica.Suntem veseli si sanatosi si ne plimbama zilnic mai mult cu masina, dar facem vizite si chiar ii place sa incerce senzatii noi si oameni noi.
De cateva zile o tine intruna cu "cai-cai", "goia", "gheo" si canta niste lalaituri de zici ca-i popa, nu alta.
In fata aparatului de fotografiat insa este foarte serios si ia si pozitie ca un fotomodel, dar diferenta intre cele doua meserii este cam mare si ar trebui sa hotarasca mai repede ce vrea.
Ce mult am scris, dar intelegeti-ma, va rog, mi-ati lipsit
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
marinela79 spune:
La multi ani bebeilor care fac lunita, astzi si
de la Iaris
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
b_irina_c spune:
Gina sa stii ca te-am visat azi noapte ca ma gandeam ca nu ai scris demult.
La multi ani pt Ioane si Ioani! (precum si tuturor membrilor fam care se serbeaza azi) (sper ca nu ma insel dar in calendarul meu e trecut cu rosu "Sf 3 ierarhi Vasile cel Mare, Grigore Teologul si Ioan Gura de Aur").
La multi ani si pentru sarbatoritii zile car azi is serbeaza inca o lunita de viata!
Codruta eu am putut sa-l las asa mult, dar degeaba...
Oare sa-l scot azi afara daca e putin fornait si tuseste sec (usurel, nu rau)?
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
mysweetest spune:
Anya sa-ti tyriasca micul crestin Andrei Calin!
Eu tot nu am reusit sa il fac sa doarma noaptea mai mult..tot se trezeste de 2 ori si papa cam la 3-4 ore ...asta noapte s-a culcat tocmai la 12 iar de la 8 nu mai vrea sa doarma ..ce o fi mai avand oare?
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*