Aspirante peste 30 de ani?
Raspunsuri - Pagina 4

Liana30 spune:
ma bucur ca esti bine dana.p si io sunt in examene da mai bantui si pe'aci ca dehhhh nu pot nici moarta sa nu vaz ce fac fetele....multa bafta la ex...
Mishuleeeeeeio te doamneeee da dor imi fusa de tineee.bine venisi fatalica pi'la noi aste trecute de.......
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

dana p. spune:
Liana, mersi si tie la fel, Bafta la examene!!
Scuze de off topic, dar trebuia musai sa o salut pe Liana
Dana
Poze

Liana30 spune:
mai da'l in puii mei de offf topic ca stiu io ca georgiiana ne da voie...nu'i asa???///
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Mishulina spune:
Liana si Danutza,bafta la examene!
Da Liana,m-am inscris si io la "veterane" sau "senioare"....Mai primiti "babutze"?
Apropo: si eu am un "examen" luna viitoare pentru care imi tremura de pe acum: imi fac profilul hormonal si in functie de cum iese vad daca e de mers mai departe sau trecut la categoria..."fosile"
Of,Doamne,ce emotii am....
Ina

Liana30 spune:
Mishuleeee atunci io tin pumniiiii
si..si..te primim"babutzoooo" cum sa nu...si stii de ce? pt ca te multtttttt...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

veronici spune:
Fac 32 peste vreo juma` de an incerc de la 26(de cand m-am maritat) si sunt in plin trat pt.FIV . Anul trecut m-am concentrat sa-mi iau licenta anul asta ma concentrez sa fac vreo 3 bb-i :))))
http://photos.yahoo.com/verocika2002

Claudia T. spune:
Eu si sotul meu avem 38 si 4 luni(eu sunat mai ''batrana'' cu 6 zile.Incercam de 1.5 ani(m-am casatorit la ''numai'' 36 ani) si tot mai sper...Incercam cu Mastodynom(in Canada l-am gasit sub denumirea de Vitex si numai sub forma de capsule,Maca-capsule, Kamayani,Cat's claw-tinctura,ceaiuri-napraznic+cretisoara, muguri zmeur+telina+coada soricelului+marara+etc...

gabi68 spune:
quote:
Originally posted by Claudia T.
Eu si sotul meu avem 38 si 4 luni(eu sunat mai ''batrana'' cu 6 zile.Incercam de 1.5 ani(m-am casatorit la ''numai'' 36 ani) si tot mai sper...Incercam cu Mastodynom(in Canada l-am gasit sub denumirea de Vitex si numai sub forma de capsule,Maca-capsule, Kamayani,Cat's claw-tinctura,ceaiuri-napraznic+cretisoara, muguri zmeur+telina+coada soricelului+marara+etc...
Si noi incercam tot cam de un an jumate asa si vad ca nimic.

Dar sper ce sa fac?
Va doresc tuturor ce-mi doresc si mie:cat de curand bebe!

Pupici
Gabi