Aspirante peste 30 de ani?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Ma primiti si pe mine in gasca de ''babute''?
Am 33 de ani, sotul 37, si incercam de 8 ani.Nu am ramas niciodata.

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

buna fetele,
ma alatur si eu voua, 31 de ani si 7 luni, iar in martie se fac 2 ani de incercari.Cauze: infertilitate inexplicabila. Analize bune , atata ale mele cat si ale sotului, dar nu vrea sa vina..
Va

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

32 ani, 4 ani de incercari, analize bune....

Dana P. la ce medic mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Si eu am inca 33 , dar nu pentru mult timp.Incercam de la 29 de ani.Cred ca am trecut si de faza cu stresul.Dupa laparoscopie am fost cam stresata iarasi 2 luni .Credeam ca se intampla imediat dar am revenit iarasi la liniste.Inainte de a-mi veni rusii mai am sperante care mor in prima zi de ciclu dar renasc din nou ....Norocul meu ca sunt optimista din fire.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Si eu sunt o "babutza" optimista, am 32 ani, in iunie fac 33... Am la activ 13 inseminari si cred ca mai prestez cateva pana in toamna cand, probabil, voi trece la FIV, daca nu iese nimic.

La noi cauza e... oarecum sotul (mai mare cu 6 luni decat mine), care are usoara astenoteratospermie (aprox. 60 mil/ml-mobilitate A+B 30-35%, forme normale doar 20%). Dar n-am luat teapa, e un tip SUPER, EXTRA, ULTRA, si il iubesc mult, mult, mult ! Na, ca am zis-o !

Fetelor, sa fim optimiste, doar suntem niste "fosile" dragute, nu ?

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

s'a marit gasca de babutzeeee
bine ati venit babutelor...
mi'am aruncat ochii si am vazut ca ne'au vizitat 646 si totusi oare de ce nu scriu???
aaaaaaa..inca isi ascund varsta

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Liana, draga mea, iata ca va viziteaza si foste aspirante peste 30 de ani. Pina acum citeva luni eram si eu aspiranta,cu o vechime de aprox. 2 ani, desi toate analizele erau super-bune.
Dar iata cum, chiar in ziua in care am implinit 31 de ani l-am vazut pe BB prima data, la echo. Poza lui a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit pina cum, in aceasta viata!

Va doresc sa primiti anul asta, de ziua voastra sau intr-o oarecare zi, acelasi superb cadou!

13+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Eu am 34 de ani, incerc cam de 4 ani. Am facut 5 IUI si 1 FIV, toate nereusite. La noi e infertilitate inexplicabila.
Liana eu sunt una din cele 646, acum am scris.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

MADYN esti bine venita aici la noi..
te primim cu mult drag..tu esti cea care ai reusit aspirantooooo..stiu io ce optimista ai fost...iti doresc tot binele din lume..si sa nu ne parasesti sa mai treci din cand in cand si pe la noi ca tare bine ne prinde...

crinutza stiam io ca esti si tu pe'acolo de aceea am scris

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

quote:
Originally posted by Kerstin

32 ani, 4 ani de incercari, analize bune....

Dana P. la ce medic mergi?
Kerstin

In Constanta nu mai merg de aproape 3 ani la nimeni, am mers pana atunci la Dantes, dupa care am renuntat si am mers la Bucuresti cel la care merg acum este dr. Tutunaru.

Dana
Poze

Mergi la inceput