Aspirante peste 30 de ani?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor, eu am deja un bb (o fetita de 6 ani si 8 luni) dar actionez la cei 33 de ani in speranta unui bb2. De fapt pt. un baietel trebuie sa o centrez pe 1 februarie (+/-12ore) iar pt o bebelina pot incepe de azi. Sper sa fie pct lovit/pct ochit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Din cate am citit pana acum...sunt "veterana" ...38 de ani si 6 luni...
La 25 si 27 de ani am avut 2 sarcini extrauterine...si acum sunt in mijlocul procedurii de FIV...

Nu vreau sa renunt...ma tin tare

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

BAFTA MAXIMA Pis!!! Si eu am un fiv la activ...dar n-a fost sa fie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Lachione sa fie cat se poate de maxima...eu cred ca FIV-ul tine foarte mult de sansa fiecaruia...Si daca nu are sa fie si nu are sa fie pot deveni parinte adoptand un copilas...
Dar pana atunci trebuie sa-mi incerc sansa...

pentru toate aspirantele peste 30...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eu am 30 de ani... de vreo 2 luni.
Am sterilitate tubara primara (desi se pare ca am avut o extrauterina) si sotul are azoospermie.
Dubla tzeapa, ce sa zic....

O sa incep tratamentul FIV+ICSI peste o saptamina.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu peste vreo 2 luni voi avea 31 ani. Dar ma simt ca la 21 ani (tinara si frumoasa )
Diagnosticul: sterilitate primara , cauza masculina. Prima spermograma in 2001, dar abia in toamna lui 2005 am inceput tratamentul pentru FIV (neterminat).
Iar in primavara lui 2006 voi fi prin FIV + ICSI .

Pupici la toate fetele peste 30 ani si succes, sa se indeplineasca visul fiecarei dintre noi.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Si eu am 32 de ani si de la 26 ma tot chinui pentru un bebe.Anul asta sper sa am un bebe chiar daca n-am sa-l nasc eu.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pupacesc pe toate
dana.p ce mai faci iubita?nu te'am mai vazut de mult

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Liana si eu. Sunt bine in plina sesiune de examene si cu o gramada de treburi la servici, de nu am avut nici timp sa intru sa citesc.Acum incerc sa recuperez.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Elise

Eu am 30 de ani... de vreo 2 luni.

Si eu tot 30 si tot de vreo 2 luni....
Ma "laud" cu o singura trompa (si un singur ovar),trompa blocata peritubar,multiple aderente abdominale,sanse zero pe cale naturala si maxim 20% prin FIV (pe care nu ni-l putem permite) in conditii de sotz aproape normal(usoara astenospermie)!
Incercam de mai bine de un an,de cand avem voie sa speram,asta dupa ce m-am pregatit asiduu inca un an inainte ca sa primim "unda verde"
Timp ramas ptr incercari: foarte putin (cat mai exact aflu in aprilie)

Ina

Mergi la inceput