The best of sept-oct 2004 (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Doamne ce superba e Ale !Cu codita in frunte e de-a dreptul adorabila!!!!

De Inutza nu mai trebuie sa zic nimic....ca are niste ochi de te "baga in boala"!E tare scumpa cum papa ea iaurtul cu manutza!

Concluzia: plin de fetite frumoase in gasca noastra.....au de unde alege printisorii!

Fug sa-mi schimb de scutec gombotzul kk-cios ca puteeeeeeee!

Pupici!

Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neataa si de la noi ... sunt pe fuga.
Fetele se pare ca eu nu pot sa iau stimulentul, dupa ce am facut zeci de declaratii am umblat de la directia de munca la primarie, unde a tot intors dosarul pentru alte acte. In final ieri mi-a zis ca nu e de competenta lor, sa merg la casa noastra de asigurari ca e privata. Si astia de la noi zic ca ei nu primesc nici un dosar, n-au vazut n-au auzit.

Asa ca-s moarta de nervi. Si am mai si racit.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Vaaaaaaaaaai ce bine c-ati pus pozici, am avut ce sa admir si eu.... le-am vazut impreuna cu Uca pe Nina si pe Ala (vorba ei).. ce sa zic, am vazut-o pe scumpa de Ale ce mare si frumoasa s-a facut si ce bine-i sta dand cu aspiratorul .... Iar pe Inutza am vazut-o tunsulici, noi pan-acum n-am avut curaj la coafor, am tuns-o eu, se si vede E o scumpica si jumatate, iar Uca s-a-ndragostit de elefantul ei cu roti . Plus ca se aseamana cu fiica-mea cum matura cu farasul, de zici ca rade mocheta de tot ...
Pufy spor la cumparat ananas, fa provizii
Mai bebi ce naspa cu dintisorii vostri.. ufff ! Noi cat de cat dormim, se pare ca a iesit complet ultima maseluta si in somn doar maraim de 2-3 ori pe noapte da rnu mai multe de 2 minute, asa ca ne consideram fericite.. Pup bebeii dintosi sa nu-i mai doara si sa faca nani linistiti
Fug ca ma striga de dincolo gogoneatza, poaaaaa!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am vazut pozele anielei - despre Inuta mi-am exprimat parerea in nenumarate randuri ... nu pot sa zic decat ca mi-o mentin -e superba!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Naty off imi pare tare rau mai ales ca ai racit , dar cu stimulentul nu poti rezolva in nici un fel? Cum adica "n-au vazut, n-au auzit"? Necunoasterea legii nu te absolva de pedeapsa neaplicarii ei. Sau casele de asigurari private au si autonomia de a acorda sau nu acest stimulent? Ce prostie, nu e corect!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani Timea !!!

Ellen – sa nu se ia si fata dupa tati ca il mancam toate 

Mada – mama ce peripetii, sa nu mai aveti parte de asa ceva !
Despre ce parc vorbesti ? Vrem si noi !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ana_a – poate i sa parut ca vede ceva si s-a speriat saracu,sau o fi visat urat si Lori mai viseaza urat si vorbeste in somn de lesinam de ras cand o auzim.

Andora – somn cat mai linistit si neintrerupt, ce bine e cand doarme bb toata noaptea fara intreruperi.

Pufymic – ce poze frumoase si ce bb miiiiiiic, iar cel mare e deja domnisor ce mai !!!
Sarcina usoara in continuare si fara dureri de spate !
Felicitari pt dintucii noi !!!
Ce haioasa faza cu pupatu singur, lesin …………de ras .

Mina – bafta multa sa alegi bona cea mai buna, offffffff cand ma gandesc ca si eu voi trece prin asta………..
Nici eu nu accept sa-mi spuna pe nume, eu sunt mama si gata, oricum si sotu ma striga tot « mami », asa ca nu prea are de unde sa imite pe cineva sa ma srtige pe nume.
Loreema inca nu are treaba cu pusul lucrurilor la locul lor ci tocmai cu imprastiatul lor, dar si ea vrea sa se spele singura, eu o clatesc ea da iar cu sapun pana il pun la distanta sa nu mai ajunga la el, si cu spalatul pe dinti la fel, vrea singura nu sa o spal eu, numai ca nu prea nimereste dintii cu periuta ci mai mult limba.

Danyce – sanatate multa si pupici dansatoarei !

Naty – bine ca v-ati si distrat putin.
Of numai de raceala nu te lipeai acum, imi pare rau si sanatate multa !

Aissa- doarme prea mult ???????stai mama linistita si zi multumesc , la fel ca mine LOL

Anielas superbe poze dar citeste-i feti ca e de bine …..LOL

De o saptamana am intarcat-o pe Lori fara probleme pt amandoua. Ea candi si mai aduce aminte ii spun ca s-a terminat lapticu de la tzatzica si pana la urma ma lasa in pace fara sa planga iar eu nu am luat nici un fel de pastile si nici nu am avut probleme deloc,nici nu am simtit ca am intarcat-o.

La vorba e puturoasa tare, nu vrea sa spuna cuvinte noi , dar bolboroseste pe limba ei destu cat sa ma doara capul.
POZE NOI

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Ionella, multumim pt urari. Imi pare rau ca vizita a fost asa de scurta, macar l-ai vazut pe Alex. Data viitoare poate il aduci si pe el pe la noi, mai ales vara e frumos pe aici. Sa nu se supere Andora. DAca tu spui ca Elisa e cuminte inseamna ca asa e. Hihi, ei ziceam ca e neastamparata dar vad ca sunt altii copilasi mult mai nazdravani. Ei, Ionela, sa nu crezi ca e asa linistita mai tot timpul.

I-a iesit inca un dinte, deci avem acum 8 in total. Nici o masea. De ieri tuseste putin, se vede pe ochisorii ei ca nue chiar bine, a racit putin asa ca azi nu facem decat o plimbare scurta pana in fata blocului. Multumesc lui Dumnezeu, iarna asta nu a fost racita pana acum, sper sa nu fie mai rau.
Andora, intr-adevar avem aici 2 piscine cu apa termala si partie de ski, e frumos aici mai ales vara, unul dintre stranduri e inntr-o padure de brazi. Nu e cine stie ce dar e liniste. S-au mai construit inca vreo doua hoteluri.
Pufy, felicitari pt sarcina. SA fie una usoara si un bb sanatos. Ce frumos va fi, eu nu am curajul sa fac alt un bb, inca.....
La poze ma uit mai mereu, citesc ce scrieti voi zilnic, desi uneori pe sarite.
Ce mari sunt puii nostri deja.
Pupam pe toata lumea.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by mina
Herra, despre laptele praf...

multam de raspuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

TIMEA LA MULTI ANI

Maaaai pufy ...... mic (nu prea o sa mai fie "mic" peste citeva luni) am inceput serviciul, asta nu m-a impiedicat sa te felicit si "alea, alea" pt burtica (sper ca ai citit). Incerc sa mai intru sa va mai povestesc ..... nu pot sa va las asa. Te-ai inscris in clubul mamicilor insarcinate?

Baietii sunt bine ... cind nu sunt rau, ce sa mai zic daca nu au muci o luna este ceva in neregula.
Al meu are toate maselele si dintii mai putin caninii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

O sa incerc sa va povestesc cu cat mai multa acuratete ce "bucurie" mi-a facut al meu flacau azi, incercati sa vi-l imaginati pe pat in putza goala asteptand ca eu sa-i pun pamparsul. Ma intind dupa pampars si el incepe sa rada atat de tare , in hohote , incat m-am speriat ca nu stiam ce s-a intamplat. Ei bine, cand ma uit la el, dumnealui facea pipi (in jet evident) si pusese palma contra jetului iar tot pipi sarea in toate partile ca picaturile de ploaie iar el radea de numa' numa. Asa ca mami, ai treaba, n-ai , schimba copilul de la piele, lenjeria si usuca salteaua.

Am vazut pozele Loreemei, e smecherita tare gagica!

Am admirat-o si pe Inutza, tare-i dulce!!!!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput