The best of sept-oct 2004 (103)
Raspunsuri - Pagina 6
aissa spune:
Da Ioana, merge si fara carne, tatal meu numai asa mananca mazarea.
Cristina si Ale (30.09.2004)
andora spune:
Buna mamici cu sau fara burtici!
Vai ce scumpic a fost Alesio... pupa=l mama pe el de degetel! Ioana, tu de la sunca aia presata nu mai poti papa carne? Cu ananasul cum mai stai?
Ionella vai ce bine ca ai fost la Alex... dar ce drum luuung... of, cred ca e tare dureros, pupic dulce de tot!!! Salutari si Tyei ! Eu nu intelegeam cuym vine treaba si acum iata-ma jeluindu-ma in fata unui site despre Toplita ei, cu partii,piscine, telescaun si peisaje superbe... daca asa e si unde sta Alex ma duc si eu sa-l pup ca de la socrosenie la ginerica Deja ma simt amenintata de Tya
Mada cum e pe acolo? Eu vreau mai multe detalii, ce parere are Ilinca?
Mai imi facurati pofta cu mazarea... eu am facut-o si fara ceapa si cu ceapa calita si cu ceapa fiarta dar am cam pus mereu bulion sau rosioare... mararul am vazut ca-i place Ucai, ii pun si-n mancarea de cartofi. Carnita da sau ba, insa noi suntem taaaare carnivore. Cred ca ar manca numai carne cu paine dac-as lasa-o. Plus ultima descoperire - branza de oaie din care roadem ciobaneste cu spor.
Eu ma apuc de vazut pozele Aissei ca-s curioasa s-o mai vad pe Ale in afara sertarului cu body-uri
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
danyce spune:
Naty, le-am vazut acum o saptamana la un chef pt pitici (si noi pe langa). Freya e o domnisoara neastamparata, care scoate tot untul din mamica ei, parca are Duracell in ea. Mamica ei e bine si frumoasa (precum ai spus si tu).Ne revedem de vreo 2 ori in februarie, cred.Cel putin asa scrie in agenda mea.
Ioana, subscriu la ce a spus Cristina (Aissa):mazarea se poate face fara carne. Eu de multe ori o fac asa drept garnitura la fripturi.
Mada, multumim ca ne tii pumnii. Si eu sper ca Alma sa nu raceasca.
Andreea (Andora), eu nu prea tin cont de sarbatori sau de duminici cand e vorba sa fac putina ordine sau sa pun haine la spalat ca in ritmul in care se murdareste totul si cum de fiecare data cand termin de curatat casa de sus pana jos trebuie sa o iau de la capat ca parca nici nu se vede ca am aspirat/spalat gresie/parchet (e dat cu ceara/de aceea il spal si il mai ceruiesc din cand in cand)...eu prefer sa no comment la ce spun altii referitor la pacate si sa fac asa cum simt sau cred eu (si eu cred ca gura e cea pacatoasa).Acum sigur ca tocmai in ziua de Craciun sau de Paste nu ma apuca asa harnicia, atunci stau cuminte.Chiar a nu face ceai/mancare sau cafea mi se pare exagerare.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danyce spune:
Andora, tot eu.Acum ca sa-ti spun ca si Alma e carnivora si la fel papa branza cheddar pe care mi-o fura mie din farfurie sau de pe felia de paine prajita.Da, de fapt mai nou tot ce papa mami e mai gustos si neaparat trebuie sa facem troc ca altfel se supara domnisoara.Cam asa papam noi:Alma fura branza sau carnea daca e cazul ( a se citi:fie nu primeste atunci, fie i s-a terminat carnita de pe farfurie) si imi indeasa mie in gura papica ei.Inca imi si arata cum sa deschid gura mare, dar si-o inchide imediat la loc si nu vrea in ruptul capului sa o mai deschida sa ii dau ei ceva (asadar cu o mana ma hraneste pe mine si cu alta pe ea insasi).
Si sa-ti raspund la intrebarea de dimineata parca:da, inca se mai asculta O-zone aici.
Ionella, acum am citit ca ti-ai vazut puiutul.Nu cred ca nu te mai recunoaste, poate a fost putin mirat de aparitia ta brusca dupa cele cateva saptamani in care nu v-ati vazut.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
andora spune:
Eiii am vazut o gagicuta cu mot in frunte! Pup pt Ale frumoasa dar mai vreau pozeee...
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Danyce acum vazui ce-ai scris, saru'mana!
Despre carnita ma bucur ca si aici se aseamana maimuticile (hihi ce dulcica tre' sa fie Alma cea experta in barter, trocuri si alte denumiri ) ... dupa ce la rostogolit Uca a facut pauza, azi a apucat-o iar la pranz, si dupa ce o comitea murea de ras singurica
Iar despre pacate... eu tot nu stiu ce tb facut sau nu duminica Habotnicie mi se pare insa a nu fierbe nimic. Sa nu calc sau sa nu spal accept, dar sa nu fac o cafea sau ceai copilului mi se pare aberant. In schimb sa stau sa barfesc si sa sporovaiesc pe la biserica cum fac majoritatea babutelor super credincioase si plictisite acasa... iar nu e normal. Hai ca nu mai zic nimic, tb un subiect intreg si chiar am sa-l fac ca-s curioasa ce mai zice lumea. Pacat mare curiozitatea asta.
Plus ca azi am palat o ora la vasararaie, ce era sa fac, sa n-am loc de ele in bucatarie? Of.
Hai ca m-am nervozat, va pupic...
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Cris, Daniela si mersi de raspunsul cu mazarea!
Andreea da mai, de la sunca aia nu mai suport carnea....si cand ma gandesc ce mult mi-a placut (sunca) si ce bine mi-a picat......cu ananasul stau bine(adica l-am topit, asa ca merg azi dupa provizii)!
Mey va ziceam ieri ca-s bucuroasa ca a iesit maseaua si caninul lui Alesio, cauzele noptilor agitate....si ma asteptam sa am parte de o noapte linistita.....vezi de treaba! Tot s-a trezit de vreo 4 ori si azi-noapte....offfff!Ca mor deja de cat de obosita ma simt....
Pupici!
Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
anielas spune:
LA MULTI ANI TIMEA!!!!
Am reusit si eu sa citesc din urma si sa vad toate pozele noi cu neazdravanii nostri cei vrednicuti .
Mada- mama prin ce peripetii ati trecut..bine ca s-au terminat cu bine ..asteptam multe poze cu Ilinca in parculetzul frumos
Aissa-esti de groaza cu degetzelele lui Ale..cred ca noi nu ne simtim bine pana nu facem griji din ceva, ca doar suntem mame...pupici multi de tot iubitei mici..ti-am spus ca ti-o mananc da? ieri cand ma uitam la poze de abia m-am abtinut .
Danyce- exact asa face si Inush..cea mai buna papa e a mea..sau oricare alta decat cea din farfuria ei...asa ca aseara a degustat castraveti murati cu piure si carne la cuptor..servite cu furculitza mare din farfuria lui tati
Ionella- ce bine ca ai ajuns sa-l vezi pe Alex
Pufy-e grozav Alesio al tau..tare haios cu degetzelul si e mortal cum le stie el pe toate.
Pe noi ne tot chinuie o maselutza acum...a iesit una si acum gingia e tare umflata...azi noaptea plans o ora...exact ca atunci cand era micutza..si nu suporta sa ma asez jos, vroia doar la mine in brate..uff.
In rest e tare dragalasha, iubareatza si vorbitoare pe limba ei. Iar la capitolul vrednicie cred ca intrecem pe toata lumea..dimineatza se duce si i-a matura si farashul si incepe sa mature cu farashul ..daca gaseste vreo frunza de laflori sau ceva pe jos ori imi arata sa o ridic de acolo ori mi-o aduce ea sa o arunc..
A...am dus-o la coafor pt prima data...am transpirat pe langa ea eu, Stefu si doua frizeritze...o sa incerc sa incarc poze mai tarzior
Pupci dulci
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei
aissa spune:
Anielas asteptam pozele! Si da, trebuie sa imi fac griji din ceva. Asta e una, somnul e alta (mi se pare ca doarme prea/cam mult )
Andora fac public acum iar albumul de luna trecuta. Ieri, pentru ca a facut Ale 1 an si 4 luni am facut un album nou si l-am ascuns pe cel vechi.
Pufy pe Alesio. Si Ale se trezeste, nu sunt convinsa ca ii iese ceva, dar e deja a 3-a noapte la rand cand se scoala. Azi pe la 6 m-a trezit cum crezi, era pe spate cu porcii in gura si zicea "pa". Asta e cuvantul favorit, una-doua iti arunca un pa. Am "injurat-o" ("ce pa visezi, maica?" ) dar nu a fost chip sa o mai adorm. Asa ca i-am dat lapte, a bazait, s-a alintat in brate, ia zis pa pe bune lui Tony cand a plecat la munca, a baut suc de portocale si deja doarme de o ora iar. Adica e pe cale sa se trezeasca. Si mie mi-e un sooooomn!
Cristina si Ale (30.09.2004)
anielas spune:
Gata...am incarcat cateva pozici...incepand de aici
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei