The best of sept-oct 2004 (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Daniela bine ati revenit!Multi lui Alma dansatoarea si multa sanatate lui tati ei(daca tu zici ca ti-a trecut raceala)!

Mina vizigotu ordonat!Tare scumpic e!Am vazut pozele si alea cu iepurasul mi-au placut tare mult!

Raluca ma bucur ca v-ati distrat bine la chef!Asteptam dovada

Noi anunta ca are bazucu meu un canin nou si inca o maseluta noua!!!!!(de aia s-a trezit azi-noapte de vreo 4 ori....)

Pupici!

Ioana(8) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Pufy traiasca dintocii noi!!!!!!!!!!!!!
Naty daaaa vrem dovezi!!!!!!!!!!!!!!
Mina.... hahaha grisine zici? Super! Eu am vazut pozeleeeee si inca n-am terminat, dar stiu ca are energie vizigotelul nu gluma!!! Si e dansator innascut sunt sigura ca seamana cu cineva
Ana eu nu i-am facut sos alb pana acum.....

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

MINA raspund cu intirziere .. apropo de bona ... cind eram amindoua acasa vroia numai LIPIT de mine statea cca. 2 secunde singur sa se joace in rest dupa mine prin casa cu mare scandal. Stateam "ascunsa" in dormitor ca sa pot respira si urmaream in acelasi timp ce face cind este doar cu ea . Daca nu ma avea in vizor era extrem de cumintel , se juca etc. Acum cind ma duc acasa este bineinteles tot lipit de mine. Succes in alegerea bonei .. sa fie cu noroc.

CYBIP apropo de fundul iritat. Eu am dat cu tot ce se putea da:bepanthene, galbenele, aloe .... dar CEA MAI BUNA METODA a fost, spusa de bunici ...... o bucata de tifon umed pus pe fund si dupa pampersul, noaptea inainte de culcare .... incredibil dar rezultatul este rapid si eficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

LA MULTI ANI TIMEA!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Monica voi ce mai faceti?Ce mai fac nazdravanii tai?

Ana eu fac asa soteul de mazare: calesc putin ceapa taiata marunt, apoi cand s-a rumenit putin o scurg de grasime(ulei folosesc dar nu-mi plac mancarurile cu multa grasime) apoi adaug mazarea si putina apa si o las sa fiarba(si sare pun).Si cand e fiarta fac separat intr-o farfurie putina apa+faina apoi adaug sosul asta peste mazare,, mai las sa fiarba putin amestecand incontinuu si gata!
Poate iti mai zic fetele si alte retete....tu cum o faci cu bulion de rosii?

Fiu-meu s-a facut bandit!Acum vine la mine si-mi tot zice "a bade" adica in brate!E ticalos mare....!
Ah si uitasem sa va zic faza:
Ieri si-a prins Alesio degetul la usa de la masca de sub chiuveta(in timp ce eu spalam vasele) si a inceput sa se maraie si eu il intreb: "cine te-a pus sa-ti bagi degetul acolo?" El : "Aieio"(adica Alesio)
Noa ii zic: "atunci zi-i la Alesio sa pupe degetul ca-ti trece buba" si s-a pupat singurel si a incetat cu maraiala!
Moooooooooor de dragul lui!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, fetelor!

La multi ani, Timea!!!

Am fost si l-am vazut pe Alex! Am stat doar 8 ore impreuna, insa a meritat efortul!... Sunt atat de fericita! Cu toate ca pana nu mi-am dat haina jos nu m-a recunoscut... in 3 saptamani m-a uitat, dragul de el (ca tot vorbeati ca stau copilasii lipiti de voi, exact la fel era si alex, iar acum nu ma mai cunoaste!... Mananca lapte de vacuta, cate 750 ml pe zi e f vioi si pus pe sotii!... am iesit cu el in zapada, ne-am distrat pe cinste!... Am cunoscut-o si pe Elisa, printesa tyei, o frumusete de fetita cuminte!... Sa va traiasca, Irina, si sa va bucurati de ea mereu ca acum!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu mazarea o fac cu bulion, dar am facut si fara cu 2 rosii taiate cubulete sau pe razatoare.
Calesc putin carnita (data deja intr-un clocot) cu ceapa, pun mazarea si marar si sare, cand e fiarta pun putin bulion sau rosii cum am spus.
Mina si Ale se constipa de la mazare. Oricum ea e de regula constipata, dar abia se reglase si am avut mazare in weekend, prin urmare ieri nu a facut kk.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ioana ce tare a fost Alesio cu pupatul degetului!

Danyce ai vazut-o pe Freia? Ce mai face? Si frumoasa ei mamica?

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani Timea! sa fii sanatoasa si nastere usoara iti doresc!
am vazut si eu pozele cu puiul tau, e mare si tare frumoasa!
ana, sigur ca poti face mazarea fara bulion, noi spre exemplu nici macar cu ceapa nu o facem, inabus carnea si apoi pun mazarea la fiert, sare si din cand in cand apa si gata! plus marar
n-am prea iesit din casa e destul de frig, prin imprejurimi am gasit un parc tare frumos ca sa nu va mai spun fetele din Buc ca este atata de curat ca nu imi vine sa cred.

daniela, sanatate multa si tinem pukmn ii sa nu raceasca Alma!
Ionela, pupici lui Alex!
Ma bucur ca v-ati distrat la petrecere, Naty!
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Ionela ma bucur ca ti-ai vazut comoara scumpa!Pun pariu ca si lui i-a fost dor de tine.....tu cum esti cu sanii?Ai scapat de tot de lapte?
Tyaa si Elise ce mai fac?Mai zi-i la Tyaa ca o asteptam si pe ea pe DC sa ne mai povesteasca de printesa mica!

Ana normal ca eu am uitat sa iti zic de marar....mai grav e ca am facut mazare azi si am uitat si eu sa pun marar in ea....!

Cris suna bine reteta ta de mazare cu bulion(dar fara carne se poate face?ca nu pot manca carne.....nici s-o vad nu mai suport!)!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput