The best of sept-oct 2004 (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

LA MULTI ANI TIMEA!!!!!!Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de o nastere si refacere usoara si de un bb sanatos si cumintel, iar Mara sa fie cumintica si scumpica in continuare!

Ana nici eu nu am decalotat putzuloiul lui Alesio, dar goanga mea face pipi in jet, fara sa se forteze deloc. Deci si eu zic ca n-ar strica sa mergi la un medic cu Stefan!

Cris pe Ale somnambula! Offff tare grea mai e perioada asta de nesomn pana ies dintii.... si sa iasa mai repede!

Andreea noroc ca ai zis ca e sarbatoare ca eu uitasem(de ieri cand am vazut in calendar) si tocmai imi planificasem sa spal....Si transmite-i pupici multi lui Andreea si Nathalie dc vb cu ea!

Cali burtik si pe Menny scumpic!Sa intri mai des sa ne mai zici de voi ca mie tare dor mi-e de tine!

Ellen tinem pumnii sa nu se raceasca Alexuta ta scumpica de la tati ei!

Ramona(Loreema ) multa sanatate micutei si sa-i treaca repede mucii!

Eu ma simt azi mizerabil....am o durere crunta de burta+spate de-mi vine sa stau incovoiata!
Alesio e ok, se joaca si vb non-stop de-mi toaca creierii....!

Pupici!

Ioana(8) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna Dimineata.

Hop si noi la apel. Am petrecut un we tare frumos, cu odihna grupa mare. Ca o meduza am fost fetelor, cum adormea copilu ma infrateam urgent cu patura si dormeam si eu, ma si mir ...si a dormit juniorul. Sambata dimineata somnu ala de 10 care in mod normal dureaza juma de ora dumnealui l-a efectuat de 2 ore !!!! Si noi pe langa el. Somnu de dupa masa sambata l-a produs in masina ca am vrut sa mergem intr-o vizita. Ieri tot asa, somnu de dimineata 2 ore, somnu de dupa masa tot vreo ora jumate, he he, asa sa tot traiesti. Adevaru e ca si noi l-am incurajat cu o atitudine molesita de cred ca a dormit bietu copil de plictiseala.
Azi sunt in ultima zi de proba cu bona de care va ziceam si nu prea stiu ce decizie sa iau. ORicum vreau sa mai vad cateva inainte sa ma hotarasc

La multi Ani, Timea, sa fii sanatoasa si fericita.

Ana, si eu zic ca se cere un control daca nu face pipi in jet.

Voiam sa va zic mai multe dar ghici cine nu vrea sa doarma?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Pufy stai draga relaxata, are grija Alesio de casa, lasa spalatul si pupa burtica
Mina-meduza.... te invidiez
Ana... eu nu stiu cu ce se mananca putzuliciul baieteilor, dar iti tin pumnii daca mergeti la doctor.... sa nu chinuie Stefanutzul scump si sa rezolvati daca e vreo problema

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Buna dimineata, tuturor!

Am revenit si noi de pe drumuri, de la chefuri,unde eu nu m-am simtit prea grozav ca aveam febra, frisoane, eram racita bocna si imi plesnea capul. Dar Slava Domnului ca mi-a trecut (si eu am fost sora cu patul,Mina, dar din motive de boala)si Alma nu a luat virusul asta neastamparat.In schimb l-am pasat lui tati, care a plecat dis-de-dimineata iar in Strainezia.
Alma s-a distrat pt toata lumea, a dansat pe muzica celor de la O-zone, spre deliciul publicului amator.Dansatoare o face mama.
Cali, bine-ai revenit!Sarcina usoara in continuare!
Timea, Sa ai parte numai de clipe minunate alaturi de micutele tale dragi!
Revin incolo ca ma solicita o domnisoara neastamparata.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Asa, cum ziceam, batrana si senila....revin deci cu ce uitasem la mesaju anterior

Herra, despre laptele praf...eu de cate ori i-am dat vizigotului lapte de la nestle a dat-o in diaree. Prima oara am patit-o chiar cu Nan HA. Dupa aceea s-a intamplat chiar si cu alte produse de la ei, piureuri la borcanel sau cereale. De unde deduc ca lui Matei nu ii priesc produsele lor. In schimb de cate ori am avut probleme cu scaune moi l-am reglat cu variantele fara lactoza de la humana sau milupa: milupa hn 25, humana hn, humana sl (asta e din soia). Sau poti incerca varianta ha de la humana pentru ca au si pt varsta a 2a. VIzigotu a baut mult timp Humana 2 HA.

In ceeea ce priveste laptele versiunea 3, fie el de la humana sau milupa,si mie mi s=a zis la fel, ca nu e prea bun pt ei, sa stau pe varianta 2 pana trecem direct la lapte de vaca.

Acum insa (ptiu ptiu sa nu il deochi) s-a reglat destul de bine. Detectez inca o tendinta de randomizare in evolutia scaunelor - azi papa mazare si maine in loc sa aibe diaree se constipa - dar nu ma pot plange.

Cat despre faptul ca azi e sarbatoare... eu stiu de la preot ca pentru puiii mici putem face treaba oricand, chiar spalat de rufe. Pe de alta parte eu de spalat vase sau facut ceva curatenie nu prea tin cont la sarbatori. Ca si sa stai in mizerie e pacat, ma gandesc eu.

In rest nu prea sunt noutati, inca nu progresam cu cuvinte noi (sau cel putin eu nu detectez). Am vaga senzatie ca fiul meu incearca sa ma strige pe nume imitandu-l pe tac-su, ceea ce nu imi pica prea bine pentru ca nu agreez acest lucru. Nu ca as fi conservatoare, dar asa si io i-am zis mamei mele pe nume un timp (de fapt pe numele de alint din familie) pana s-a gasit o vecina binevoitoare sa imi spuna ca daca nu ii zic mama inseamna ca sunt infiata....Va inchipuiti ce-a fost in creeru meu, ca aveam numa vreo 9 ani atunci.

Pe de alta parte copilu a inceput sa invete o gramada, din zi in zi imi dau seama de asta: daca vii de afara iti arata unde e debaraua cu geci si incaltaminte, daca ai papat si nu ai pus painea la loc se ocupa domnu, dupa ce musca frumos din fiecare franzela disponibila. Ne ajuta sa punem masa, ducand plin de importanta farfurii, paine, pahare, prosoape in sufragerie. Si sa vedeti cum geme cand le cara de mor de ras. Are o usoara obsesie cu pusul la loc ceea ca ma face sa cred ca horoscoapele care declara fecioarele ca fiind maniaci nu sunt chiar minciuni. De ex cand e in cada, daca vede ca manusa mea de baie nu e unde sta de obicei o ia si o pune la loc. La fel si sapunul lui, tre sa stea pe ratza galbena pe partea dreapta a chiuvetei.
AAA, uitam esentialul, vrea sa se spele singur. isi infige degetele in sapun, da pe el si dupa aia se clateste concentrat. Iar cand alearga sapunu prin baie iar e un spectacol.

Mda, se cunoaste ca doarme copilu si nu am chef de treaba, m=a gasit povestitul.

Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Danyce bine ca ti-a trecut si ca Alma e ok.... si-n Olanda se mai asculta O-zone?
Mina ce misto e chestia cu treaba pt puiuti... daca e de la preot atunci e super! Pe mine soacra-mea ma-nnebuneste, nici ceai nu fierbe duminica... iar ca la porci mi-e groaza sa stau... asta sa fie pacatul, ce sa zic. Eu stiu ca pacat e ce scoti pe gura, nu ce bagi in gura.
Felicitari vizigotului ordonat! Ferice de nora-ta! Eu ieri am gasit o iconita si vreo cateva hartii puse frumos in dulapul cu vase in spate de tot pe o farfurie.
Hai ca va pup

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Am urcat pozeeeee...in albumul de revelion.

Andreea, cat nu ai gasit nuci si grisine dosite prin vazele cu flori nu ai facut nimic....Vin eu din piata si dau sa pun florile in apa...de la o vreme mirosea a biscuiti uzi....un pumn de grisine umflate in vaza cu flori. Nu le-am vazut cand am pus apa. Erau si vreo 2 nuci pe acolo.

Va pup si fug afara

Mina si

Mergi la inceput

Am urcat pozeeeee...in albumul de revelion.

Andreea, cat nu ai gasit nuci si grisine dosite prin vazele cu flori nu ai facut nimic....Vin eu din piata si dau sa pun florile in apa...de la o vreme mirosea a biscuiti uzi....un pumn de grisine umflate in vaza cu flori. Nu le-am vazut cand am pus apa. Erau si vreo 2 nuci pe acolo.

Va pup si fug afara

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Salutare!

La multi ani, Timeea!

mada ce groaznic! Cred ca as fi innebunit in locul tau! Bine ca n-a racit Ilinca!

ramona hai, mama, ca apele s-au linistit de mult, revino printre noi ca ne e dor de tine!

Noi am fost la petrecerea gemenilor pana la urma si bine am facut. Cand am intrat la ei erau si copilasi mai marisori care se alergau pe acolo + o gramada de adulti si s-a pus fata mea pe niste racnete de am uitat si sa le zic oamenilor la multi ani! Din fericire s-au tirat repede si au ramas doar astia mici si a fost distractie pe cinste (bine ca n-am fost la party-ul doar cu copii mari, Elyanne sa sti ca toti sunt la fel, nu ati nimerit voi al unii mai nebuni).
Maine pun si pozici.
A, sa va zic de prietena mea, mama gemenilor, care toata viata a fost mai plinuta, adica e cat mine de inalta (1,62) si avea in jur de 58 kg). Acum are 44!!!! Ironia sortii - sa vrei toata tineretea sa fi slaba si sa ajungi asa cand ai trei copii si nu-ti mai trebuie!
Altceva vroiam sa va zic - fetele care vreti sa slabiti, asta-i metoda - faceti 3 copii!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mina dau si eu sa vad pozele cu vizigotu si nu ma lasa...cica nu-i inca disponibila pagina
Si Stefan e un tipicar de felul lui dar el are alte obsesii spre exemplu sa ma fereasca cel de sus sa incalt papucii de casa a lu tatsu ca-i jale...umbla dupa mine disperat si imi arata catre slapi - "tatiiii" si nu tace pana nu-i dau jos si ii iau pe ai mei...si cei drept imi mai iau pe mine cate o bluza de-a sotului, si are el o vesta care io imprumut cat e la munca...nici cu alea nu ma lasa, urla ca is a lui tatiiiii si musai sa le dau jos, si ar mai fi una...nu-i place sa ma vada cu manecile suflecate!!! repede tre sa le aranjez la loc ca altfel iarasi e jale...

intrebare: cum gatiti mazarea?Adica mai precis, face careva din voi mazarea cu sos alb in loc de sos rosu(de bulion) ? As incerca varianta cu sos alb ca bulionul nu-l prea agreaza juniorul din cate am observat, dar nu mai stiu cum se face, puneti si carne?....oricum voi experimenta o reteta zilele astea

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput