The best of sept-oct 2004 (103)
Raspunsuri - Pagina 8
andora spune:
Ramona felicitari amandurora ca ati trecut cu bine prin intarcat! Mai-mai si ce fata harnica ai, a faca ea totul singurica Las' ca-nvata ea sa fie si ordonata, intentia conteaza!
Tyaa ma bucur sa aud de voi, acum trecand peste spiritul competitiv va pupic si va doresc cat mai multe intalniri... superb orasul tau sa stii, numai la strandul acela inconjurat de brazi mi-a ramas gandul
Frosa sa-ti traiasaca cuminteii baieteii si sa ne mai povestesti de ei!
Iaca m-am bagat si eu in seama.. profit de zilele cat nu e socrella acasa si bantui pe net... mai ales ca Uca dormiteaza... voi ati vazut subiectul cu bebelusii redusi de la intretinere? Cica asa e in unele blocuri.... pe mine cred ca m-ar decapita administratorul daca i-as sugera macar asa ceva
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ana_a spune:
Salut fetele!
Multumesc pentru ideile cum sa gatesc mazarea uite ca nu stiam de marar, ca e bun cu mazare...am sa incerc chiar azi.
Ionela ce bine ca ai vazut puiul si nu-ti face probleme, nu te-a uitat, eu ce sa mai zic...il lasam pe Stefan o zi cu soacra si cand mergeam la el nici nu ma baga in seama, era foarte ocupat dar pana la urma tot ma sesiza el...
Am vazut si eu pozicile cu frumoasele Ale si Inutza si pe Loreema ce mare sa facut!
M-am hotarat sa-l duc totusi pe Stefan sa-l vada un medic..dar inca nu stiu care medic
la cel de familie mi se pare ca ma duc degeaba, ba imi este si frica sa las ciucurelul copilului pe mana doctoritei de familie....
Noi am iesit azi afara cu "tania" adica cu sania(daca nu stiati) si am alergat sa-i fac placerea copilului de a merge tareeeee Noi nu am cumparat inca sanie dar ieri ia venit ideea stralucita la tati sa scoata o sanie vecheeee din pod, cred ca era de pe vremea bunicilor, din lemn, haioasa, si daca nu avea spatar, nici o problema ca am legat de ea leaganul din plastic si uite asa am plimbat copilul in sania lui noititi nu stiu cum se scrie de fapt ca e in ungureste... sanie veche, adaptata o sa incarc si cateva poze
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
andora spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
... dumnealui facea pipi (in jet evident) si pusese palma contra jetului iar tot pipi sarea in toate partile ca picaturile de ploaie iar el radea de numa' numa.
Tare de tot Dami ochiosul Parca vad scena
Ana tinem pumnii la dr cand va hotarati... cel de familie nu cred nici eu ca are cunostinte destule pentru a "studia" ciucurei de baietei.... Super c-ati iesit cu saniuta lu' bunicu', ce-nseamna "noititi"?
Pup!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
pufymic spune:
Geo ! Ma gandesc ce bucuroasa ai fost dupa isprava lui Dami!!
Monica ma bucur ca ne mai zici de voi, chiar daca rar! Multa sanatate la puii tai!Si sa nu mai raceasca atat de des!(si am citit si felicitarile de la tine pentru burtik mea-si da, m-am inscris iarasi la mamici de sept-oct...de 2006 de data asta)!
Ramona ce scumpa e Loreema cu freza ei aia zburatacita si mai apoi cu codite....!Si nici tie nu-ti sta rau cu codite!
Raluca multa sanatate si sa-ti treaca repede raceala!Si chiar asa: nu poti rezolva nicicum sa primesti si tu stimulentul ala??
Tyaa la Elise si multa sanatate si sa se faca repede bine scumpica de ea!Multumim de felicitari....nici eu n-am avut curaj....a fost doar intamplarea cu bb2...cum a fost de altfel si cu Alesio.....!
Andreea dar socrella ta e la spital acum?Sau cum de te destrabalezi asa pe DC?
Ma duc sa ma intind si eu langa Alesio meu scump ca sunt obosita....da' rau!
Pupici!
Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
georgiana.david spune:
Ana putza lui Stefan trebuie vazuta de un chirurg pediatru
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
zfcristina spune:
Piticului meu i-au aparut niste bubite pe manuta si pe coapsa.Am chemat aseara neonatologul de la Giulesti(este medicul in care am incredere si care mi-a vazut ambii copii din ziua in care s-au nascut)si mi-a spus ca ar avea o forma usoara de varicela.
Mie tot nu-mi vine sa cred , mai ales ca am auzit mamici ai caror copilasi au avut varicela,ca bubitele de varicela au un lichid in ele,pe cand la baietelul meu sunt mai mult ca niste pete rosii de marimea unui capat de bat de chibrit.
Merg acum cu el si la medicul de familie sa vad ea ce parere are,desi cred ca o sa ma trimita la dermatologie.
Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)
aissa spune:
Geo am ras de ma doare burta! Ce veselie pe Dami!
Ramona pai eu de aia stau atat pe net, ca ma lasa pisoi cand doarme.
Cristina si eu stiu ca varicela are niste bubite care in "cap" au ceva ca un lichid. Si apar pe burta si in zona genitala, parca, primele.
Cristina si Ale (30.09.2004)
mina spune:
Salutare
Hop si eu la raport cat doarme junioru.
Georgiana tare faza. Poate nu aveai de spalat.... al meu ultima oara a facut pipi pe jos prin baie. Eu l-am dezbracat sa il duc la baie si el a taiat=o la alergat in putza goala. L-am prins la marginea cazii moment in care am simtit si bucuria: caldura la picioare....haha
Azi noi am iesit afara, am fost la cumparaturi (asta cu carutu dupa noi) apoi am venit, am lasat cumparaturile si am mai iesit o tura de manutza, sa obosim teroristu. Am fost intr=un scuar de aici din apropiere care are leagane. Ce conteaza ca ne=am invartit in loc de mi-e greata si acuma, am obosit copilu, nu?
Va las ca, desi obosit, da semne ca s-ar trezi
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
pufymic spune:
Zfcristina asa e: la varicela au lichid bubitele, insa nu de la bun inceput, adica nu fix de cand apar.....asa ca mai bine mergi cu bb la infectioase ca aia se pricep mai bine la bube....Multa sanatate!
Mina, Geo vorbiti de piticii vostri cu pipi facut pe unde apuca....si Alesio a facut acum cateva seri direct pe covor(in timpul premergator baitei cand il las golut prin casa sa se zbenguie in voie)....si se uita foarte concentrat la jet....si dupa ce si-a incheiat "opera" si-a bagat mana in ea s-o definitiveze!(eu intre timp fugisem dupa ceva de sters)....
Acum "scrie" si dc il intrebi ce scrie zice: "o"! Mor de dragul lui ca deja cunoaste litera a si litera o (de "desenat" inca nu e in stare....cred ca e antitalent ca mama-sa)!
Si sa va zic o faza de ieri din timpul mesei(sper sa nu ma injurati prea tare ca ma intind atata....): ii dadeam supa(aia nu-l las s-o pape singur!) si la un moment dat duce copilul meu degetelele impreunate de la mana dreapta la frunte, apoi la burtica, apoi impreuneaza manutele si zice "ami"(amin)!Am ramas masca!
Pupici!
Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Naty spune:
Uitati cateva pozici cu noi
de aici
Mai urmeaza maine altele ...
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI