copii cu probleme neurologice

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Leeloo ai o dulceata de baiat ,plin de viata.Si noi va pupam.
Loredana ,multa sanatate lui Alex si sa auzim numai de bine cand va intoarceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana405 spune:

am fost cu alex la tirgu mures dar dr a zis ca nu ma interneaza acuma ca am fost si la dezna si trebe facut si pauza intre fizioterapi .Sa bucurat foarte mult si dr cind la vazut pe alex cit a progresat de anu trecut decind am fost la ea si nea trimis la Cluj sa iifac la Alex EMEG-ul la picioare .Am ajuns cu bine acasa dar cam obositor drumul da mai ales ptr mine ,mie foarte rau pe masina dar asta este nam ce face de mers cu Alex trebe sa merg .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamymamy spune:

a-ti fost creva la spitalul de neropsihiatrie infantila din SIBIU?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza_Mihai spune:

vad ca nimeni nu a mai scris nimic de mult despre acest subiet.sunt o mamica noua in forum si cautam acest subiect.celasi lucru mi sa intamplat si mie , ma refer la medicul pediatru copilul este foarte bine .;pana intr-o zi.Sa intamplat la varsta de 5 luni:convulsii, de la ce nimeni nu stie.In nici un caz de la febra. medicii ma intrebau pe mine de le ce a facut mititica convulsii. Se pare totusi ca au fost convulsii hipocalcemice (asa cred eu, deoarece din prima zi de tratament convulsiile sau oprit: Ca gluconic+Magneziu (fiole), Encephabol, nitrazepam, tonotil si Complex B. asa am urmat tratamentul de la 6 luni prescris de medic neuropsihiatru de la Budimex. Apoi la 9 luni(nu stiu de ce asa tarziu) tot la initiativa mea am inceput kinetoterapia. Tin sa precizez ca fetita mea la 6 luni nu facea nimic si cand o ridicam in sezut dadea foarte rau din capsor.Apoi incet incet am juns la noua luni cu diagnosticul :sindrom hipoton generalizat.primul fiind retard psihomotor, dar dupa cateva cure cu cerebrolysine , fetita mea dintr-o data si -a revenit: mergea de-a busilea, isi tinea capul drept. toti medicii mi-au spus ca sunt o mamica fericita ca fetita mea nu a fost afectata psihic , ci doar motor aceasta recuperandu-se in timp. Si asa am ajuns la 1an si 7luni si mergem in picioare si multumim lui Dumnezeu suntem bine.dar este o umbra in sufletul meu, fiindca desi fetita este bine ultimele eeg-uri nu au iesit cum trebuie, adica aveau modificari" varfuri iritative', aceasta insemnand ca oricand daca nu suntem atenti poate face convulsii, de aceea medicul neurolog ia mai prescris un medicamet Depakine, incercand sa scoata nitrazepamul,din acesta ramanand doar o doza mica, numai seara. acest medicament ia mai fost prescris si ptr. ca tresarea in somn, acum nu mai tresare dar este un pic cam agitata.cam asta ar fii,sper sa mai intrati pe acest subiect deoarece sunt multe de discutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Luiza - si baietelul meu tresarea in somn - avea mioclonii cum am aflat ca li se spune - el a facut timp de o luna, dupa ce a iesit din spital, tratament cu Fenobarbital, doza minima.
Ce dr. neurolog o urmareste pe fetita ta?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Ce parere aveti despre aparitia Laviniei Milosovici la Surprize.Chiar sa faca minuni acele implanturi de celule stem,din China?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Buna leeloo!Ce face Stefan?
Noi suntem bine,am facut 4 ani si il asteptam pe al 2lea.Cu vorbitul nu ne prea omoram si imi da mare bataie de cap cu asta ,dar in rest totul decurge cat se poate de bine.A evoluat foarte mult.
Ati facut tratament cu risatarun?daca da ,care au fost rezultatele?Eu spun ca evolutia numai de acolo a pornit.Momentan nu-i mai dau nimic(doar anticonvulsivantul),pt ca era prea agitata in somn.de cand am intrerupt tratamentul ,doarme cat se poate de bine.
Ma bucur ca a reaparut subiectul asta.
Pup toate mamicile care au probleme cu ingerasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

eli,asa se pare ca celulele stem sunt o minune.Acum deja viitoarele mamici se gandesc sa preleveze de la viitorii bebei aceste celule care ii pot ajuta pe viitor la vindecarea(leucemiei,cancer,etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna Adelyna! Ma bucur ca sunteti bine si felicitari pentru BB2!!!
Stefan e bine, am facut atunci tratamentul cu fiolele pe care mi le-ai dat tu insa mi-a fost imposibil sa mai fac rost de altele. Am trecut insa din nou pe Encephabol si eu zic ca evolutia lui e ok. Inca nu vorbeste nimic inteligibil, doar diferite grupuri de sunete, asa ca astept cu nerabdare ziua cind imi va spune primul cuvint pe care sa-l inteleg!

Eli - nu am vazut aparitia Laviniei Milosevici, dar stiam ca fetita (parca fetita are, nu?) are probleme. Poti sa ne povestesti ce s-a aratat?
Sunt curioasa de fetita din Constanta careia i-a dat bani Fam.Columbeanu, pentru acelasi trasplant/tratament in China cu celule stem. Parca stiam ca si ei sunt programati undeva in septembrie.

Editez pentru ca am uitat - pe 2 octombrie avem programare la dr. Magureanu pentru evaluarea de la 2 ani.

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

fetita Laviniei Milosovici are 2 ani si jumatate si din cate am inteles era destul de grav .Acum,dupa implant era foarte fericita,spunea ca are echilibru mult mai bun,se ridica si chiar face pasi.
Eu sunt surprinsa pentru ca am mai auzit despre cateva cazuri care au fost in China,dar fara rezultate spectaculoase.

Mergi la inceput