Bebelusi de iulie-august 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Albinutzza/Albinutzza.jpg)
Albinutzza spune:
Neazta fetelor, vad ca aveti spor de dimnineazta. Si noi ne-am trezit la 5, ca am dus nasii la aeroport, au plekat la schi
Luca s-a trezit la 7, se pare ca in curand vom avea si noi un dintzishor. cu iepurashi, cume la final? Ca Luca are gingia alba, si in partea stanga e umflata mult. Deci cred ca va sparge in curand.
Lia, cum zicea si Monica, eu pun cate o portie la conge, de piept de pui, chiar si ficateii la fel ii fac. In pungutze, si scot exact portia, nu decongelez tot, sau sa stau sa ma chinui sa tai din unul intreg congelat
Monica, spor sa ai
Anis, ce faci mama?! Mai traiesti?!
Kulta, ma bucur ca suntetzi bine, si din ce "vad" eu si tonusul tau e mai bun. Mama ta mai e la tine?
Joker, frumusel foc Iedutzul vostru si buflei
Denisam, sanatate si multe grame acolo ca sa fie bine
Bbdeiulie_august2005 cand aveti timp fetelor, sa treceti si la mine data inceperii regimului: 9 Ian si slabit 3kg...multumesc
Albinutzza & Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Albinutzza/Albinutzza.jpg)
Albinutzza spune:
Gata, ma duk la treaba, ca trebe sa fac curat, si pe baietzi ii trimit afara in curand. Spor si voua la treaba, la cump la ce vretzi voi si sa aveti un wkd plakut si cu vreme frumoasa
Albinutzza & Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
![](images/user_woman.png)
anis spune:
<neata,
Albinutzza... ia ,uite ce zambet am pe fata??!!!MAi am o saptamana...n-o fi asa de greu (auleuuu e, si inca cum)...rezist eu cumva..pt puiuta mea.Parca as avea arest la domiciliu
Noroc ca nu mananc paine...ca aia ar trebuii s-o cumpar in fiecare zi
Monai, da am observat ca ai aplicat schema pe care am scris-o eu..e ,asa in mare.Ma bucur ca a mers.Eu am sa incep sapt viitoare cand vine sotul..dat fiind situatia si dintisorii..
.Ar fi trebuit sa incep de 2 sapt...ca, la 6 luni trebuia sa bag carne..asa imi zicea dr..si eu de abia incep.Asta e..asa a iesit.
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
peca sa-ti traiasca feciorasul, chiar ca este marisor si scumpisor pentru varsta lui!
La multe luni inainte si tineti-o tot asa!spor la treaba!
anis te inteleg perfect ca si eu sunt cam tot la arest, dar cu 2 fete cucuiete. Sotul apare, dar exact pentru baita. Din punctul asta de vedere, serviciul este un moment de respiro, desi si acolo suntem cu treburile pana peste cap, dar macar mai vad si mai vorbesc cu alti oameni
despre carnita eu am pus din pieptul de pui numai partea aia interioara, care este mai frageda, in bucatele corespunzand unei portii.
Insa stiu ca in vest se mai practica congelarea mancarii gata preparata pentru bebei. Cred ca daca nu o tii mult, e OK.
Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
Giana spune:
Buna ziua,mamicilor!!!
La multi ani bebelusilor care azi rotunjesc lunisoare!!!
Noi ne-am trezit azi mai tarziu,la 9.30.Am papat piure de mar cu branzica si suc de caise...si iar nani de la 11.00.Avem o ora deja...
La 13 bagam si o supica cu piure de zarzavat + carnita si afaraaaa cu noi!!!
N-am gasit pe aici deloc Galactogil(ba chiar farmacistele se uitau crucis la mine si una chiar m-a intrebat"Ce-i aia????Ca n-am auzit!"
Asa ca o dreg cu bere fara alcoolSunt la a 2-a.Daca mi-ar si place...ar fi super!Dar...
GeorGiana
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
POZE
![](foto.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dianami/Dianami.jpg)
Dianami spune:
La multi ani, Daria!
(Oriadam)
Sa cresti mare si frumoasa!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dianami/Dianami.jpg)
Dianami spune:
Ce faceti, mamici cu puiuti frumosi?
Azi i-am dat si eu un borcanel cu piersici, la 11, sa vad daca ii plac...a inceput sa planga cand s-a terminat borcanasul . Dupa aia am continuat cu mere, dar s-a cam strambat, ziceai ca ii dau scaieti...
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Joker, am vazut pozele cu micul iedut, e tare scump.
Diana Mirela, nici Sara nu apreciaza marul singur, din pacate e singurul fruct de provenienta autohtona de pe piata. I-am dat in schimb cereale cu suc de mar si azi-dimineata a papat. Erau si foarte gustoase si eu as fi papat in locul ei. In rest fructele le dau din borcanas, eu nu ma risc cu cele de import pentru ca pe mine ma strica la stomac si nu vreau sa am probleme si cu ea.
Raportez o noapte de cosmar, s-a trezit din juma in juma de ora, desi i-am dat Calpol seara. Nu-i trebuia nici tzitzi, dar in momentul cand o puneam in pat langa noi se linistea. Nu stiu ce sa mai cred. Am avut noroc ca dupa ce i-am prins naravul s-a trezit sotul si o punea langa noi pana adormea si apoi la loc in patut. Dar nici el nu are cum sa reziste prea mult in felul asta. Sunt cu adevarat disperata, cred tot mai mult ca e de la dinti, dar nu e umflata gingia, deci vom mai avea de tras.
Am contramandat si excursia de la munte care ar fi fost salvatoare pentru mine, dar din pacate e mult prea frig si nu vreau sa o expun si la alte belele. Poate vom merge mai la mijlocul lui febr, dar vom fi singuri, prietenii nostri pleaca totusi acum.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Monica-Elena spune:
.
Gata am venit de la Miniblu de pe Mosilor si ptr ca am vazut dintisorul i-am cumparat baiatului ceva. Iara a spart mami 3 mil
I-am luat o masinuta dinplus in care sta in fundulet si face ca toate cele e tare haioasa si e buna ca sta f bine in fundulet in ea. Era la reduceri d ela 3 mil la 2 mil.
A papat la intoarcere f bine combinatia spanac, cartof dulce ,carnita, branzica si iaurt.
Si apropo nu exista biscuiti fara gluten cel putin la noi ca doar sunt facuti din faina de grau nu....... Singurii biscuiti ptr bb sunt cei de la Hero.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
nique15 spune:
Buna fetelor?
Ce mai faceti? Iar am ramas in urma cu 2 pagini, da' venim intai cu intrebarile si apoi recuperam.
Deci: voi dati la bebei zahar? Noi am gasit la Cora niste cereale cu ovaz - recomandate pentru constipatie - dar care contin si zahar. Sunt produse in Slovenia, se numesc Bebi, iar pe ambalajul original scrie ca se dau de la 5 luni. Pe instructiunile in romana scrie ca se dau de la 6 luni, dar nu am gasit nici o specificatie fara gluten. Ce ma sfatuiti sa fac?
As vrea tare mult sa le incerc ca sa vedem ce efect au pentru reglarea tranzitului, deci asteptam pareri.
... si daca vreti sa ne vedeti, am mai pus si noi poze in albumul Luna a VI-a
Ioana si Simina (02.08.2005)
Poze cu Simina