Bebelusi de iulie-august 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

quote:
Originally posted by joker

MARE EXPOZITIE MAREEEEEEEEEEEE

AVEM POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

POFTITI DE VIZITATI!!!!!!!!!

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Ce (I)edutz frumos aveti voi, scump foc. Sa va traiasca!

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Mergi la inceput

Multumiri Monica Elena, Diana Mirela, Giana Albinuta, monaI, Giana, Ema la lamuririle cu branzica. Nu am gasit pe-aici ca lactic, dar voi mai exersa cu iaurt, sa vad. Ma voi uita si in carticica, poate voi gasi ceva si acolo.

Ellarot- cu alergia parca era bine de stat pe tusa cu prod respectiv vreo sapt; cred ca i-ai dat cam des ficat, in special ca acolo zac toate toxinele.Cool Gabriela, cu batticul meserias si cosite gramada! Tu parca semeni cu tipa din Matrix, nu?

Kulta - bravo pt kg, sanatate maxima!

Andreea - pupam ghemotocul unde s-a lovit. a mea inca mai are stare vreo 10-15 min sta unde o pun, daca ii place.

Laura - bine ca a fost doar raceala la Stefanel, oricum revoltator ce pot face niste nenorociti! Te admir ca inca mai rezisti cu (ne)somnul.

Anis- FIV este cumva fertilizare in vitro?

Cin, Ema- si eu am avut nasoale cu spatele, de nu m-am miscat de vreo cateva ori Pe langa pastile (indometacinul mi-a fost de folos) am fost la fizioterapie o gramada si mi-au dat de facut niste exercitii pt. intarirea muschiului (the core??), ca cica ala s-a slabit de la sarcina si cand fac vreo miscare gresita intra muschii in spasm. Din nov de cand am avut ultima criza, ma tin serios de exercitii si, Slava Domnului, nu s-a mai repetat. Deci, nu va lasati numai cu pastile, ca nu rezolva problema.

Lia & Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

'Neta copilasi dragalasi si parinti fericiti ! Eu si puiul meu uram un dulce LA MULTI ANI Dariei (Oriadam)!
Eu am fost plecata ieri mai toata ziua si cind am ajuns seara acasa puiul meu dormea. Am fost atit de dezamagita ca nu am ajuns mai devreme acasa sa il culc eu pe pui incit am adormit plingind. David s-a trezit apoi pe la 3.30 noaptea si l-am luat repede in brate sa-l pup si sa-l rasfat abea apoi i-am dat sa pape. M-a mirat faptul ca nu s-a mai trezit la 12 noaptea apoi am citit in prospectul amoxicilinei ca are ca reactie somnolenta . Incerc acum si eu sa mai raspund diverselor intrebari astfel :
Mitub, iaurtul ne-a recomndat dr sa-i dau de la 5 luni si desi a trecut o 1/2 de luna David nu-l vrea nici acum. Cred ca nu-i place gustul de acru dar iaurt de fructe inca nu avem voie si nici nu vreau sa-i dau pt ca stiu ca au zahar iaurturile de fructe.
Blenderul folosit de mine este de la Brawn iar pt suc de fructe am un storcator de la Moulinex ffff bun. Carnita de pui o tai intii in bucatele mici pe care le fierb impreuna cu legumele apoi amestec totul cu blenderul si se bate David pe ea. Chiar ma bucur tare sa-l vad cu ce placere papa. De fapt tb sa specific aici ca nu eu propiu zis ii fac piure-ul de legume ci mama dar am invatat si eu de la ea cum face. Cind folosesc carnita de vita aceasta insa o fierb separat de legume pt a indeparta spuma.
Biscuiti fara gluten am gasit la farmacie Sensi Blu.
Sper sa mai am timp sa revin spre seara pt azi iar plec mai toata ziua de casa offff !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da Lia Fiv este fertilizare in vitro. Aveti aici la capitolul asta doi fivuleti Mihnea al meu si Ingrid nora mea draga . Au mai fost inca doua mamici tot cu Fiv dar din pacate au pierdut sarcina.

Mitub eu i-am dat spanacul combinat cu branzica si iaurt si a fost Ok nu am avut probleme. Am fost si eu tentata sa il combin cu cartof dulce dar ramane combinatia peste cateva zile.

Gata plecam la munte peste o ora cred cand se trezeste printul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

[maroon][font=Tahoma]Buna dimineata la toata lumea!Sincer, nu as fi rezistat fara sa ma laud cu Edutul meu!Dati-va seama ce le-am facut rudelor si amicilor...sunt obligati sa auda in fiecare zi noutati despre nazdravaniile Edutului.Acum scriu cu el in brate...ne permitem alintari mai multe pe motiv de dintisori.Simt ceva la pipait, la un canin????!!!!De asta a fosttoata saptamana.Pemtru produse fara gluten nu ati incercar la farmaciile naturiste sau magazinele de genul asta?Eu sincer, habar nu am dar am vazut, cand ii luam ceai de acolo, ca mai aveau mai multe produse de bebelusi.Va multumesc pentru lauda.Mami e fericita ca v-ati uitat si ca va plac Beeeeeeeeeeheheeeeeeeeeeee[maroon][font=Tahoma]

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Wow, fetelor, va admir pt. fiv, cred ca nu v-a fost deloc usor! Sa va creasca fiv-uletii mari si sa va bucurati din suflet de ei! Imi pare rau pt. celelalte 2 mamici, cred ca a fost cumplit . Distractie placuta la munte!

Mai am o intrebare:
ati pus la congelator carne (de pui, fiarta) pt. bb? Eu am pus in 2 borcanele asa, de un deget in fiecare, cam cat ar manca la o portie, ca suntem la inceput cu carnea. Am pus-o oare bine, sau are prea mult aer? E in conge de la frigider, care are usa separata. Am intrebat-o pe maica-mea si a sarit in sus!

Lia & Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

neata buna mamicute si bb-ei

mai ajungem si noi sa intram odata la un capitol pe aici

noi suntem bine....am avut ieri controlul si vacc. de la 6 luni.... la 6 luni si 4 zile avem 70 cm si 8,450 kg si deja iese al 2-lea dintisor....nu am facut de la vaccin febra si nici dintii nu ne fac probleme f. mari adica nu plangem si nu facem febra

despre control pot sa va spun ca dr. mi-a laudat copilul (asta nu e meritul meu) caci se dezvolta f. bine, (zice dr) si l-a incadrat la copi de varsta 7 luni trecute inceput de 8 luni iar programul de masa l-am primit pt. bb de semestrul 3 adica (7-9 luni)
si fiindca fizic si motoriu este peste varsta lui nu mai avem voie in rotobil ( si am stat in el maxim 1 h pe zi adunata, asta in ultimele aproape 2 saptamani) si nici tinut de manute sau subrat sa umblam prin casa: si desi mi s-a parut aiurea mi-a explicat asa:

copii care au un mod mai alert de dezvoltare fizic rotobilul este f. riscant caci produce umblatul pe varfuri. si daca la copii in grafice umblatul pe varfuri trece dupa 1an jumate la cei "mai grabiti" abia la 4 ani se amelioreaza la fel si umblatul ajutat
+ ca rorobilul ii va incetini dezvoltarea si ritmul lui si iara nu e bine

asa ca acum doar pe burta

personal nu consider ca iese din grupa de 6 luni, caci aici sunt bb mai mici ca el care deja umbla in 4 sau spun silabe ca ma-ma, na-na..... si ce mai spun ....ceea ce el nu face, la mers de-a 4, el merge inapoi si nu in pozitie de 4 labe ci mai mult tarandu-se ..... dar asta e sistemul nemtesc si evaluarea lor ....asta este!

daca intereseaza pe cineva asta e programul de papa recomandat de ei la 7-9luni

micul dejun:
-lapte (mama sau formula)

amiaza:
-pireu: legume-cartofi-carne
-apa sau ceai de fenicul
[pt. cine vrea sa gateasca singura:
-100gr. legume
-50gr cartof
-10gr ulei de soja
-30gr carne (1/saptamana galbenus de ou, in mancare)
- 30ml apa ]

-NU suc, nici macar morocv care niko numai ala il bea: de ce? fiindca duce la ingalbenirea pielii si impresia ca ai copil "chinez" ceea ce sincer la niko se vede deja caci varful la nasuc este mai "portocaliu" si chiar si pe corp are pete mai "portocali" si la fundulet este iarasi "portocaliu" ....
(fiindca apa nu bea o sa incerc sa ii diluez sucul cu apa pana ajungem numai la apa)

dupa amiaza:
-pireu de cereale + fructe
[-20 gr cereale
-90 gr apa
-100gr fructe de sezon /deci nu congelate sau din borcan/
-5gr unt]

cina:
-pireu din cereale-lapte
[-200gr lapte 3,5% grasime
-20gr cereale
-20gr. suc pe portocala proaspat presat]

cam atat ca deja am scris romane

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumim frumos Lia. Nu cred ca am facut ceva deosebit fata d ece face orice mama ptr puiul ei numai ca la mine una a venit dupa 11 ani de tratamente si este comoara mea. Asa cum este si la Anis.
A fost f dureros ptr cele doua mamici. Intamplator una dintre ele imi este f buna prietena Luli, dar a trecut si acum in februarie va face din nou fertilizare si de data asta va fi totul bine.

Nu mai plecam la munte ptr ca din cauza frugului au fost probleme cu gazele in zona si este cam frigut asa ca nu riscam stam acasa.
Asa ca azi ii fac combinatia de spanac cu cartof dulce s avedem ce iese si daca ii place.

Kulta sa fiti fericiti in noua casuta.

Katink ce mai faci?

Lia eu am pus la congelator cate o jumatate de piep de pui nefiert si ii scot exact cat papa la o masa zilnic. Incearca sa pui crud impachetat in pachetele cat ptr o masa si o fierbi zilnic sau la doua zile asa cum faci si cu supica.

Multumim frumos Peca ptr meniu cam asa papa si Mihnea numai ca el nu acepta in fructe nimic nici branza si nici cereale si nici in legume. Fructele sunt fructe, legumele legume si masa de cereale eset separata.

Cred ca ajung la Miniblul de pe Mosilor daca la munte tot nu merg s aii iau copilului ceva ca am vazut prima dintisorul

Mamini si emaaimee pupici printeselor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Monica-Elena, chiar ma gindeam daca ati plecat la munte, ca am vazut ca e frigut in Ro.multumim de pupici si ii trimitem la voi inapoi. cind pui si tu pozele alea cu Mihnea, ca le tot asteptam...?

Ema, am vazut blueair din Germania,chiar de la Hahn, unde te-ar duce ryanair-ul, dar zboara pe Baneasa.nu stiu daca te intereseaza.

Peca, felicitari pt dimensiunile noi, creste f bine Niko.

Ella am vazut fata, e o frumoasa pletoasa.

Joker, vizionat si Edut, hlizit tare, frumos ca e asa de vesel.

eu sunt la cura de doua saptamini, in prima am slabit 1 kg si in a doua nici un gram. ma seaca.
va felicit pe cele care ati reusit sa slabiti, sa aveti spor.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetelor...
Ema...imi pare rau ca ai si tu pb cu spatele, mai ales de atata amar de vreme
Lia... cat timp ai facut fizioterapie? si cat ar trebui sa faci ca sa nu mai ai probleme? ca ma omoara lipsa de timp, dar nici durerea n-o mai suport...de 3 zile, ma misc, ce-i drept, dar vreau sa fiu ca noua ..
Albinutzza .. te invidiez ca te-ai facut frumoasa.. eu nu m-am mai ocupat de mine de dinainte sa raman insarcinata, si din pacate chiar se vede.. dar ...mama lui de timp, daca am cand ... sunt doar eu cu puiul meu toata ziua, iar sot avem numa dupa 7-8 seara si in week-end si atunci prefer sa stau cu el
Joker...vazut iedut...dulce foc
va pup ca-mi plange al meu de foame..

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput